ilgisizlikten bıktım!

Canımmmm benimmm konumu okuuu sevgiliyken yıllarca hep trip yapan naz eden bendimm sevgisini nasıl göstereceğini şaşırdıı hergün süprizler felann beni aşırı sevişinden ben eşimi sevdimm gel görkii şimdiii tam tersii çıktıı evliyim diye çekiyorum.Sen sevgiliyken bunu yaşıyorsan daha sonra düzelicek die sakın bekleme yol ver gitsin.hayattamutlak seni hakeden brileri çıkar

evet farklı şehirlerdeyiz. iki üç haftada bir buluşuyoruz. ben 19 o 22 yaşında
Ben yaşadığınız şeyi ilişki olarak görmüyorum ne yazık ki. İlişki dediğin böyle olmaz, bu benim fikrim. Zaten uzak mesafe olması maça yenik başlamak gibi birşey bence. Öznel bir yorum olacak ama ben ara sıra buluşabildiğim kişiyi sevgilim olarak göremem bile. Ayrıca çok gençsiniz, ileride karşınıza daha kaliteli ilişkiler çıkar diye düşünüyorum. Arada sevgi olması her derde deva olmayabiliyor maalesef.

cevap için teşekkür ederim :) aynen kedi gibisin diye oda diyor DD bunu gördüğümde nasıl güldüm bilemezsin :) ben olaya çok duygusal bakıyordum artık biraz odun olduğunu kabul ediyorum

Ahaha aslinda sevgilinim de caktirmiyorum falan dermisim :)

Super iste kabullendikce mutlu olursun

ben size katılmıyorum malesef. bu ilişkimi savunmak değil amacım. uzaktan ilişki yaşanır bu maça bir sıfır yenik başlamak değil tam tersine diğer ilişkiler gibi basit değil sıkı bi aşk yaşamayı sağlar. kişisine göre değişir tabi ama bence yan yana olamamak sadece berbaber yaşanan anıları azaltır o kadar. aşkı engellemez buda benim fikrim :)

Yaşınız oldukça küçük, demek istediğim şeyi anlamamışsınız ve buna şaşırmadım. Siz bu ilgisizlikle, daha size "güzelsin" bile demeyen biriyle sıkı bir ilişki yaşadığınızı düşününce, ayrılalım deyince ağlamasının "sevgiden dolayı" olduğunu düşününce falan mutlu oluyorsanız her şey gönlünüzce olsun.

Ama kendini kandırmak bu kadar kolay olmamalı.

Güven, sevgi ve saygı varsa gerisini çok problem etmemeye çalış. Biz kadınlar için romantik olmasi tabi önemli ama onlara yük geliyor İşte. 3 seneni verip herkesi karşına alınca " amaann " diyemiyorsun işte. Bakalım Allah büyük, hayırlısı ..

Birde şöyle düşün sen ne kadar iyi yaklaşmışsın saf temiz duyguların varken o seni kaybetmiş. Bir daha o senin gibi birini bulamaz ama senin gibi iyi kalpli biri iyi insanlarla karşılaşır. Onunla yaşadığın sana ders olmuş Daha sağlam adımlar atarsın canım inşallah hep güler yüzün

Ben kendimi kandırmıyorum keşke yazdıklarımı okusaydınız. Her insanın bazen saçma adlandıramadığı duygusal patlamaları olur bende bunu yaşadım sakinleşip annemle ve sevgilimle konuşunca abarttığımı farkettim. Ve yaşımın bir ilişki için küçük olduğunu düşünmüyorum. Çevremde bu yaşlarda hatta daha küçük yaşlarda tanışıp aşık olup evlenen ve aşkları gün geçtikçe artan çiftler varken ben yaşımın küçük olduğunu düşünmüyorum. Güzelsin konusunuda açıklamıştım o öküzce dile getirirken ben ondan şiir gibi sözler beklediğim için söylediklerini duymadım yani fıstık gibi olmuşsun dediğinde öküz der geçerdim onun iltifatıda böyle yani adam öküz kendimi kandırmıyorum buarada sakinim ve akışına bırakarak düzgün kararlar alacağım bundan sonra.

Amin .. iyi kalpli herkesin yüzü güler inşallah.

Rica ederim canim . Iyi dileklerin icin ben de sana teşekkür ederim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…