benim yaşım 19 onunki 22. ama aşkın, mantığın ve doğru ilişkinin yaşla alakası yoktur. 40 yaşına gelmiş hala aşkın kıymetini bilemeyen insanlarda var, 15 16 yaşlarında tanışıp evlenip torun sahibi olan aşıklarda :)Yaslariniz kac?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim yaşım 19 onunki 22. ama aşkın, mantığın ve doğru ilişkinin yaşla alakası yoktur. 40 yaşına gelmiş hala aşkın kıymetini bilemeyen insanlarda var, 15 16 yaşlarında tanışıp evlenip torun sahibi olan aşıklarda :)Yaslariniz kac?
bi kadın ortada bi sevgi hissedemiyosa maalesef ortada bi sevgi yoktur. kadınlar herşeyi hisseder. övme şu adamı. övmeyi kes ilkönce. benim bu saçmalıklara ayırıcak vaktim yok diyceksin ve ayrılıcaksın. eğer seni seviyosa köpeğin bile olur. ne odun erkekler tanıdım ben, ilgini gösterince iyice saçmalayan... fakat çekip gittiğinde bambaşka biri oluyorlarSelam kızlar benim derdim erkek arkadaşımla bir insan anca bu kadar öküz olabilir. ilişki başladığından beri ki şuan 7 ay 2 haftalık bi ilişkimiz var ama ben onu çok seviyorum. neyse işte ilişki başladığı günden beri bir kez olsun bana unutamayacağım bi romantiklikte bulunmadı. romantik olmayı bırak benim iyi hissetmemi sağlamıyor size örneklerle anlatıyım en iyisi. mesela sevgililer günü kutlamayı sevmem ama insan yalandan olsun bi heyecan yaşar yok sanki bizim için bi önemi yokmuş gibi davanıyor. çalıştığı için sadece 5 saat müsait o zamanda yemek yiyor ailesiyle takılıyor bana çok az zaman ayırıyor. tam ikimizinde vakti var ohh be diyorum uykusu geliyor bir saat uyuyup uyanıyım sonra takılalım diyor uyanıncada benim uykum geliyor. ben öyle bir saatlik uykularla yetinemem başım ağrır uyanamam yoksa onun için çok defa denedim sırf vakit geçirmek için uykusuz kaldım. ben sinir oluyorum. bıktım. eskiden sinirimden ağlıyordum son iki aydır duvara masaya yumruk atıyorum o kadar sinirleniyorum anlatabilmişimdir umarım. ben onu hep överim şımartırım yakışıklıım derim. hep çoook yakışıklı olduğunu düşünür kendini över yıllardır böyleymiş yani. ben çirkin bi kız değilim hatta güzelim ama ben övmem kendimi, çevrem güzel olduğumu söyler. ama bu adam bana güzelsin derken içten bile demiyor bunu. sırf demek için diyor. güzel olduğumu düşünmüyorsun madem ayrılalım diyorum sonra kendini savunuyor ama savunurken 'seni beğenmesem sana benzeyen kızım olsun istemezdim sen çok hoş birisisin' diyor. güzelsin diyemiyor. diyişinden anlıyorum kasıyor kendini hoşsun derken. ilgisiz öküz olmasını geçtim çok kırıcı oluyor. ben ayrıldığımda da görüntülü arayıp ağlıyor karşımda cidden pişman oluyor. ama ben ne yapacağım bilmiyorum. lütfen cevap verin kendimi değersiz hissediyorum artık.
Egosu var kardesim...ve sende egosunu besliyorsun....birincisi kimse degismez..adam en basından beri odunmus...odunsa odundur....yontabilecegini düşünüp kendini heba etme...onu boyle kabul ediyorsan etmelisin...romantik olmayan birini sonradan romantik yapamazsın.... Bunu birakip romantik birine asik olman daha kolay bir yol olur...
Ikincisi bu adam zaten bencil bir de simartiyorsun onu...yok yakisiklisin falan..bununla devam edecekseniz kendi iyiliğin için onu simartmayi birak...kendini geri cek..gerekli olduğuna inanmadikca ona iltifat etme...hemen farkeder bencil insanlar bu degisikligi....sen onu ovmeyi birakinca senden egosunu besleyeck guzel sözler duyabilmek için sana güzel seyler soyleyeck..eger söylerse sende ona söylediği oranda karsilik ver..bir guzel söze bir guzel söz...iyi bir sey dedi diye koyverip simartma onu yeniden..boyle boyle alışıyorlar..tecrübeyle sabit...
Odunluk gecmez ama bencillik terbiye edilebiliyor.... :))
Ama suan cok kötü yoldasin..boyle özgüvenin falan kalmaz derhal kendini geri cekmelisin...
asıl ben teşekkür ederim canimya gece gece bu kelimeleriniz moral oldu vallahi:) çünkü suan o da bişey yazmıyor benim heyheyler gelcek şimdi ayyyy bu erkek milletii:Ssevdiğini biliyorum ama işte şuan lafınızın üstüne laf edemiycem çünkü tam olarak beni anlattınız :) keşke birbirimizi bu kavgadan önce daha iyi anlasaydık bunları yaşamasaydık. ama iyi ders oldu bana :) yorumun için çook teşekkür ederim inşallah sevgilinle aran çok iyi olur :)
gülüm açıklama yapmasaydin keşke parmaklarına yazık çünkü zipzip herkesin yaşını sorup kaçıyor kimse cozemedi onubenim yaşım 19 onunki 22. ama aşkın, mantığın ve doğru ilişkinin yaşla alakası yoktur. 40 yaşına gelmiş hala aşkın kıymetini bilemeyen insanlarda var, 15 16 yaşlarında tanışıp evlenip torun sahibi olan aşıklarda :)
Rica ederim canim...tabi ki asik olup unutmak zor ama birini degistirmek daha zor...inan degismiyorlar...bu yola bas koymaya kararliysan bu cok zorlu bir yol..seni anliyorum cunku Ben de yasadim...onu degistiremedim ama daha iyi taniyarak simartmamayi,nerede kendimi geri cekecgimi ve bazen kabullenmeyi ogrendim :)) ve sabri...ki en zoru bu... Ben bugun bu anlattigim kisiyle nisanliyim :) ama inan ondan cok Ben degistim onun degisken ruh haline uyum saglamak icin... Benim nisanlimda boyle ince seyleri dusunemez cok...ama herkese karsi dusunemez sadece benimle ilgili degil...aslinda ilk baslarda bana dusuncesiz gelen halini onu daha iyi tanidiktan sonra sorguluyorum da yine en cok dusundugu benmisim meger :))söylediğiniz her şeyi dikkate alacağım gayet mantıklı konuşuyorsunuz fakat başkasına aşık olman daha kolay demişsiniz. ben buna katılmıyorum her insan bir defa aşık olur geri kalanlar sevgidir hoşlantıdır ama insan aşk sanar. defalarca aşık olduğunu düşünür. aşık olup unutulmaz. ben buna inanıyorum :). yorumunuz için teşekkür ederim:)
Selam kızlar benim derdim erkek arkadaşımla bir insan anca bu kadar öküz olabilir. ilişki başladığından beri ki şuan 7 ay 2 haftalık bi ilişkimiz var ama ben onu çok seviyorum. neyse işte ilişki başladığı günden beri bir kez olsun bana unutamayacağım bi romantiklikte bulunmadı. romantik olmayı bırak benim iyi hissetmemi sağlamıyor size örneklerle anlatıyım en iyisi. mesela sevgililer günü kutlamayı sevmem ama insan yalandan olsun bi heyecan yaşar yok sanki bizim için bi önemi yokmuş gibi davanıyor. çalıştığı için sadece 5 saat müsait o zamanda yemek yiyor ailesiyle takılıyor bana çok az zaman ayırıyor. tam ikimizinde vakti var ohh be diyorum uykusu geliyor bir saat uyuyup uyanıyım sonra takılalım diyor uyanıncada benim uykum geliyor. ben öyle bir saatlik uykularla yetinemem başım ağrır uyanamam yoksa onun için çok defa denedim sırf vakit geçirmek için uykusuz kaldım. ben sinir oluyorum. bıktım. eskiden sinirimden ağlıyordum son iki aydır duvara masaya yumruk atıyorum o kadar sinirleniyorum anlatabilmişimdir umarım. ben onu hep överim şımartırım yakışıklıım derim. hep çoook yakışıklı olduğunu düşünür kendini över yıllardır böyleymiş yani. ben çirkin bi kız değilim hatta güzelim ama ben övmem kendimi, çevrem güzel olduğumu söyler. ama bu adam bana güzelsin derken içten bile demiyor bunu. sırf demek için diyor. güzel olduğumu düşünmüyorsun madem ayrılalım diyorum sonra kendini savunuyor ama savunurken 'seni beğenmesem sana benzeyen kızım olsun istemezdim sen çok hoş birisisin' diyor. güzelsin diyemiyor. diyişinden anlıyorum kasıyor kendini hoşsun derken. ilgisiz öküz olmasını geçtim çok kırıcı oluyor. ben ayrıldığımda da görüntülü arayıp ağlıyor karşımda cidden pişman oluyor. ama ben ne yapacağım bilmiyorum. lütfen cevap verin kendimi değersiz hissediyorum artık.
neyse işte ilişki başladığı günden beri bir kez olsun bana unutamayacağım bi romantiklikte bulunmadı. romantik olmayı bırak benim iyi hissetmemi sağlamıyor
Selam kızlar benim derdim erkek arkadaşımla bir insan anca bu kadar öküz olabilir. ilişki başladığından beri ki şuan 7 ay 2 haftalık bi ilişkimiz var ama ben onu çok seviyorum. neyse işte ilişki başladığı günden beri bir kez olsun bana unutamayacağım bi romantiklikte bulunmadı. romantik olmayı bırak benim iyi hissetmemi sağlamıyor size örneklerle anlatıyım en iyisi. mesela sevgililer günü kutlamayı sevmem ama insan yalandan olsun bi heyecan yaşar yok sanki bizim için bi önemi yokmuş gibi davanıyor. çalıştığı için sadece 5 saat müsait o zamanda yemek yiyor ailesiyle takılıyor bana çok az zaman ayırıyor. tam ikimizinde vakti var ohh be diyorum uykusu geliyor bir saat uyuyup uyanıyım sonra takılalım diyor uyanıncada benim uykum geliyor. ben öyle bir saatlik uykularla yetinemem başım ağrır uyanamam yoksa onun için çok defa denedim sırf vakit geçirmek için uykusuz kaldım. ben sinir oluyorum. bıktım. eskiden sinirimden ağlıyordum son iki aydır duvara masaya yumruk atıyorum o kadar sinirleniyorum anlatabilmişimdir umarım. ben onu hep överim şımartırım yakışıklıım derim. hep çoook yakışıklı olduğunu düşünür kendini över yıllardır böyleymiş yani. ben çirkin bi kız değilim hatta güzelim ama ben övmem kendimi, çevrem güzel olduğumu söyler. ama bu adam bana güzelsin derken içten bile demiyor bunu. sırf demek için diyor. güzel olduğumu düşünmüyorsun madem ayrılalım diyorum sonra kendini savunuyor ama savunurken 'seni beğenmesem sana benzeyen kızım olsun istemezdim sen çok hoş birisisin' diyor. güzelsin diyemiyor. diyişinden anlıyorum kasıyor kendini hoşsun derken. ilgisiz öküz olmasını geçtim çok kırıcı oluyor. ben ayrıldığımda da görüntülü arayıp ağlıyor karşımda cidden pişman oluyor. ama ben ne yapacağım bilmiyorum. lütfen cevap verin kendimi değersiz hissediyorum artık.
Uzak mesafe ilişkisi falan mı bu? Buluşuyor musunuz arada?
Ayrıca yaşları da merak ettim desem yalan olmaz.
asıl ben teşekkür ederim canimya gece gece bu kelimeleriniz moral oldu vallahi:) çünkü suan o da bişey yazmıyor benim heyheyler gelcek şimdi ayyyy bu erkek milletii:S
Guvenilir olsun yeter. Benimki romantikti noldu? Boynuzu taktı. Hem de öyle böyle değil.
vardı da onuda atlattık şükürsakinleşene kadar yazma yoksa olay hiç ummadığın yerlere varabilir
Ya canim bence abartiyorsun. Senin yapacak baska isin yok mu? Oyle bir anlatmissin ki sanki sen tum gun o elini uzatip seni oksasin diye bekleyen bir kedisin...
Kendine bunu yapma... Adamin da kotu yaptigi bisey yok zatEn. Benim sevgilim bana sen dunyalar guzelisin hayatimda gordugum en guzel kadinsin diyor da ben inaniyor muyum sanki gulup geciyorum cunku yalan soyluyor yagcilik yapiyor yani. Bazi erkek soyler bazisi soylemez seninki de soylemiyor mayasinda azcik odunluk var demek ki...
Oyle kabul etmezsen cok mutsuz olursun sinir hastasi olursun... oyle kabul et... edemiyorsan da ayril kendine yazik etme...
Umarim mutlu olursun...
vardı da onuda atlattık şükür