ilgisizlikten bıktım!

benim yaşım 19 onunki 22. ama aşkın, mantığın ve doğru ilişkinin yaşla alakası yoktur. 40 yaşına gelmiş hala aşkın kıymetini bilemeyen insanlarda var, 15 16 yaşlarında tanışıp evlenip torun sahibi olan aşıklarda :)

bi kadın ortada bi sevgi hissedemiyosa maalesef ortada bi sevgi yoktur. kadınlar herşeyi hisseder. övme şu adamı. övmeyi kes ilkönce. benim bu saçmalıklara ayırıcak vaktim yok diyceksin ve ayrılıcaksın. eğer seni seviyosa köpeğin bile olur. ne odun erkekler tanıdım ben, ilgini gösterince iyice saçmalayan... fakat çekip gittiğinde bambaşka biri oluyorlar

söylediğiniz her şeyi dikkate alacağım gayet mantıklı konuşuyorsunuz fakat başkasına aşık olman daha kolay demişsiniz. ben buna katılmıyorum her insan bir defa aşık olur geri kalanlar sevgidir hoşlantıdır ama insan aşk sanar. defalarca aşık olduğunu düşünür. aşık olup unutulmaz. ben buna inanıyorum :). yorumunuz için teşekkür ederim:)

ben onu hep överim şımartırım yakışıklıım derim. hep çoook yakışıklı olduğunu düşünür kendini över yıllardır böyleymiş yani.
Burdan kaybedıyorsun ..Ya kendını öv havalı takıl,ya da terket gıtsın..Evlenınce bın katı sorun yasanacak bı tip..Sana sımdı vakıt ayırmıyorsa o zaman da k...nı dönüp uuyur ona göre.

canım bak, bir adam ilgisizse bunun iki nedeni vardır: ya karakteri böyledir ya da sen onda o heyecanı uyandırmıyosundur, yani sana aşık değildir. her iki koşulda da ilgisiz bir adamla sırf sen çok seviyorsun diye devam etsen bile mutlu olamazsın. zaten inceldiği yerden kopmaya müsait o ilişki.

Uzak mesafe ilişkisi falan mı bu? Buluşuyor musunuz arada?
Ayrıca yaşları da merak ettim desem yalan olmaz.

asıl ben teşekkür ederim canimya gece gece bu kelimeleriniz moral oldu vallahi:) çünkü suan o da bişey yazmıyor benim heyheyler gelcek şimdi ayyyy bu erkek milletii:S

gülüm açıklama yapmasaydin keşke parmaklarına yazık çünkü zipzip herkesin yaşını sorup kaçıyor kimse cozemedi onu

Rica ederim canim...tabi ki asik olup unutmak zor ama birini degistirmek daha zor...inan degismiyorlar...bu yola bas koymaya kararliysan bu cok zorlu bir yol..seni anliyorum cunku Ben de yasadim...onu degistiremedim ama daha iyi taniyarak simartmamayi,nerede kendimi geri cekecgimi ve bazen kabullenmeyi ogrendim :)) ve sabri...ki en zoru bu... Ben bugun bu anlattigim kisiyle nisanliyim :) ama inan ondan cok Ben degistim onun degisken ruh haline uyum saglamak icin... Benim nisanlimda boyle ince seyleri dusunemez cok...ama herkese karsi dusunemez sadece benimle ilgili degil...aslinda ilk baslarda bana dusuncesiz gelen halini onu daha iyi tanidiktan sonra sorguluyorum da yine en cok dusundugu benmisim meger :))
Onceleri takardim kafaya...niye hediye almayi akil edemiyor beni simartmiyor falan filan...sonra sevgim buyudukce amannnn dedim bosver...yapisinda yoksa yoktur...biliyorum art niyetli degil ama aklina gelmiyor dedim...
Anladim ki herkes farkli..herkes boyle seyleri onemsemk zorunda degil ( tabi art niyetli olmayacak bu cok onemli, bilerek almamazlik yapiyorsa olmaz)
Ben sevgililer gunu hic kutlamam gereksiz bulurum..ama dogum gunlerini onemserim...o hic dogum gunu.kutlamamisti benimle tanisana kadar...hic benimsemedigi bir davranis ne deyim simdi Ben bu cocuga :)
Ben hep kutladim onunkini o da benden gorerek benimkini hep kutladi..Ben hep hediyeler alirim ona da bana alsin diye karsilik beklemeden ...cunku en guzeli bu....o Ben alinca elif bos diye mahcup olur...sacmalama derim benim hefiyem sensin ki tum samimiyetimle soylerim bunu...sonra bi bakarim baska birgun bir surprizle gelmis bana :)
Yavas yavas sevgiyle ve sabirla guzel bir yola giriyorlar...ama dedigin gibi zorlu bir yol bu... Baska romantik bir erkekle cikabilirdim belki ama ben de onu sevdim ve onun icin mucadele ettim...
Yalniz bu.mucadelede cok emin oldugum tek bir sey vardi...her ne kadar romantik olmasa da bazen asiri ilgisiz olsada beni cok sevdiginden emindim.. ve sende bu sevgiden eminsen bu Adam icin mucadele et ama suphen varsa bosa kurek cekiyor olabilirsin...
Ben bu yol da arkadaslarim arasinda sabir tasi olan edildim...neredeyse heykelimi dikeceklerdi... Durun yapmayin simartiyorsunuz dedim zor mani oldum :))

Nisanlimin bana saat sabah dokuzdan aksam dokuza kadar on dakkaya ariyorum seni muhabbeti yapmisligi vardir.. :))) sabah dokuzda bi aradim mesgule aldi mesaj atti on dakkaya ariyorm diye bir saat iki saat gecti Adam yok...aradim yine bir mesaj birazdan... :))).boyle boyle aksam dokuzu bulduk... :))
Kizmadim mi..sinirden kopurdum...ama
Aksam arayinca belli etmedim... Neymis aksama kadar bilgisayar oyunu futbol oyna sen...tabi hatasini anlamis sesi mahsun
O an kizsam kopursem ters tepecek...gibi gibi...bir suru ornek...ama yavas yavas azaldi bunlar..

Ama senin sevgilin korkuttu beni...cunku seni seviyorum demekte bile zorlaniyor Adam ve sana guzelsun demek zor geliyor...bu iyi degil...sevgisiz gemi yurumez..benim.nisanlim romantik.olmayabilir ama agzindan seni cok seviyorum u cok guzelsini dusurmez (ona gore oyleyim demek ki:))

Sen bu sevgi kavrami uzerine bir dusun...sana sevgisinden bir emin ol...ve onu simartma...

Guvenilir olsun yeter. Benimki romantikti noldu? Boynuzu taktı. Hem de öyle böyle değil.

neyse işte ilişki başladığı günden beri bir kez olsun bana unutamayacağım bi romantiklikte bulunmadı. romantik olmayı bırak benim iyi hissetmemi sağlamıyor

bu cumleniz ve arından gelen ayrıntılar...
sizin beklentilerinizi benim normal karsılayıp karsılamamam birseyi degistirmeyecek muhtemelen.

dolayısıyla sizinle benzer dusunecek, her seyiniz aynı olmasa dahi heyecanınızı paylasıp benzer isteklere sahip biriyle olmanızı tavsiye ederim.

neden zorluyorsunuz ki?
7bucuk ayda uyumsuz oldugunuzu ve bu iliskinin sizi tatmin etmeyecegini anlamıssınız zaten.

Ya canim bence abartiyorsun. Senin yapacak baska isin yok mu? Oyle bir anlatmissin ki sanki sen tum gun o elini uzatip seni oksasin diye bekleyen bir kedisin...

Kendine bunu yapma... Adamin da kotu yaptigi bisey yok zatEn. Benim sevgilim bana sen dunyalar guzelisin hayatimda gordugum en guzel kadinsin diyor da ben inaniyor muyum sanki gulup geciyorum cunku yalan soyluyor yagcilik yapiyor yani. Bazi erkek soyler bazisi soylemez seninki de soylemiyor mayasinda azcik odunluk var demek ki...

Oyle kabul etmezsen cok mutsuz olursun sinir hastasi olursun... oyle kabul et... edemiyorsan da ayril kendine yazik etme...

Umarim mutlu olursun...

Guvenilir olsun yeter. Benimki romantikti noldu? Boynuzu taktı. Hem de öyle böyle değil.

çok güveniyorum Allah a şükür mesafelere rağmen ailesiyle arkadaşlarıyla tanıştım bi kez olsun yalanını yakalamadım çokşükür . amaaan aldattıysa o kaybetmiş sende gerçek yüzünü görmüşsün üzülme sakın değmez

cevap için teşekkür ederim :) aynen kedi gibisin diye oda diyor DD bunu gördüğümde nasıl güldüm bilemezsin :) ben olaya çok duygusal bakıyordum artık biraz odun olduğunu kabul ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…