Canim seni cok iyi anliyorum özellikle o guzelsin diyememesi benim de icimde yaradir. Ben de buna benzer kinu acmistim 'madem romantik istiyodun bu adamla ne diye evlendin' yorumlari okudum. Bu mantiga göre sen evlenmedigin icin hala romantik adam bulma Şansın var.
Amaaaa evet iltifat istiyoruz romantizm ilgi istiyoruz da sadece bu ozellikler için evlenecek degiliz
Ben bizi bu konuda eleştiren ve sacma bulanlari anlayamiyorum. Suze gore dert olmayabilir bana gore dert kardesim ..
evet birlikte yenen birer cikolata bile icilen kahve bile bu hissi uyandirabilir ama demekki bizim adamlar o duyguyu veremiyor. Birlikte dizi izlemek bile hos diyenler llabilir e benim adam karsi koltukta yayilip izlerken olmuyor işte. . Bana sarilip otursa öyle mi olurdu
Burada birsürü Allah kimseye yasatmasin yasayanin da yardımcısı olsun diye dua ettiren konular var .. onlarin yaninda hafif de kalsa bu da benim derdim napiim bu kaşınmak diyen de oluyor ama artik umursamiycaz
Çözüm sorarsan ben hala yontmaya calisiyorum . Mesela aaa bana cicek mi alcan aaa sunu mu yapcan caniiiim diyorum adamda beklwntimi gorup biseyler yapma derdine düşüyor ama iltifat mevzusu hala çözümsüz azicik kabullenme de olcak artik yapacak bisey yok bi de kendini cekme de biraz ise yariyor mesela ben buraya harıl haril yazarken esim merakla beni gozluyor akli ben de
Normalde yayilip yatan adam ilgi bekler oldu yasasin kk