ilgisizlik mesajlaşma problemi

Şimdi düşünüyorum da acaba bir yüzyüze görüşüp mü değerlendirseydim, yani görüştükten sonra aniden süper mesajlaşan birine dönüşür müydü diye biraz pişmanım
Tabiki dönüşürdü gökten vahiy inecek çünkü... En başından beri böyle davranan, mesajına 2. 3 saatte dönen, sen bir konuyu uzun uzun anlatırken cevaben tek kelime yazan adamın ayağına neden gidiyorsunuz birde... Bak bak yüzyüze iyiymiş bir de. Hangi konuda iyi hiç düşünmek aklınıza gelmedi mi?

dating app kullandığını söylemişti
Ne muhteşem bir adam böyle, kaçmaz böylesi... Sizin bu adamla görüşme amacınız nedir konu sahibi? İki sevişelim, rahatlayalım ise amacınız doğru adamı bulmuşsunuz. Yok ciddi düşüneceğim mantığında iseniz dating app kullanan adamla mı bir yola girmek istiyorsunuz cidden?

yok benim planım zaten haftaya orda olmaktı tatil için. Ama durum aynen anlattığınız gibi, ben bitirince az önce mesaj atmış yine sana geldiler iki güne bir seni ikna etmeye çalışıyorum haftaya görüşürüz yazmış kendinden emin emin, cevap vermedim sildim direk. Hayal kırıklığı var bir tık ama şüphe yok bende şuan. Buraya konu açtığımda vardı ama artık kendimden eminim sizlerin değerli yorumları sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…