- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.361
-
- Konu Sahibi handemiray
Ayda 1 kere aramıs. 4 gün sesin cıkmasa farketmezmiş onun içinçok teşekkür ederim. buraya yazma sebebim çok fazla ilgi beklediğimi söyledi ben de dedim acaba ben mi problematiğim
yüzyüze görüşmeden bu denli beklenti fazla gibi birşey dedi. Ben de diyorum ben manyağım heralde tanımadığım görmediğim insanlardan mesaj bekliyorum, o çok sağlıklı yüzyüze görüşmeyi bekliyor gibi. Yani bu tavrın sebebi gelsin iki takılalım galiba tanımaya çalışıyor gibi durmuyor değil miAyda 1 kere aramıs. 4 gün sesin cıkmasa farketmezmiş onun içinilgi beklemek değil bu yani iletişim kurmadan nasıl tanıyacakmıssınız acaba birbrinizi??ufff nerden buldunuz yaa içimi darladı adam madem o şehre her halukarda gideceksiniz..aynı sehirde baska birini bulun gidince onunla görüşün buna değmez..
Yani kendince haklı o da. Yüzyüze görüşmeden çekim olup olmayacgnı bilmeden zaman harcamak istememiş olabilir.. ama ozmnda en azndan kolay görüşeceği kişilerle tanısmalı.. neden sehir dısında bi arayışta?? Bilemedim ben sosyal medya, internet ortamında tanışıp bssylerin olablceğine ihtimal vermiyodm eskiden ama smdi baktgmda ,ortak tandık yoksa ha kafe ha spor salonu ha internet aynı… amaaa aynı sehirde değilsiniz bence asıl en basta siz isteyip uğrasmayın yaa ne gerek varyüzyüze görüşmeden bu denli beklenti fazla gibi birşey dedi. Ben de diyorum ben manyağım heralde tanımadığım görmediğim insanlardan mesaj bekliyorum, o çok sağlıklı yüzyüze görüşmeyi bekliyor gibi. Yani bu tavrın sebebi gelsin iki takılalım galiba tanımaya çalışıyor gibi durmuyor değil mi
Hah işte tam olarak bu yüzden görüşme işine hiç bulaşmamayı düşündüm ben daha da beklentiye girerim bir de extra ama işte bir acabam vardı görüşünce değişir miydi diye falanTurkiyede şoyle davranan adamlardan umut bekleyecek derecede yoklukta kalmayi nasil başariyorsunuz anlamiyorum.
Adam ilgilenmiyor işte sizinle daha ne kadar acık gösterebilir.
Yuz yuze goruşseniz de olacak olan belki iki sarilir öpüşür, dokunur kisa gunun kârı der basar gider sonra yine beklersiniz telefon başinda. Yeni konu "Beni öpmüştü cok guzel vakit gecirdik neden yazmiyor"
ya bu tereddüttün neden?Merhabalar umarım iyisinizdir bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Sosyal medyadan birisiyle tanıştım 1 ay kadar önce. Haftaya onun olduğu şehre gidecektim ve görüşecektik.
Başından beri mesajlarıma 2-3 saatte dönüyor. Ama istisnasız her mesajıma. Ben yazmazsam 3-4 gün yazmaz, bir kere denedim 4 gün sonra mesaj attı. Her seferinde sorduğumda mesajlaşmakta kötü olduğunu, yüzyüze görüşmeyi tercih ettiğini söylüyor ama ben çok ilgisiz kaldığımı hissediyorum yani bir günün nasıl geçti mesajı bile asla atmadı. Diğer bir konu ben destan gibi yazmışım mesela birşey anlatıyorum, tek kelime cevaplar, emojiler yemin ediyorum iki satır mesaj attığı nadirdir.
Ben dün artık bu tavırdan sıkıldığımı ve geldiğimde onunla görüşmeye gerek kalmadığını yazdım, sildim numarasını, cevap da yazmadı zaten. Şimdi düşünüyorum da acaba bir yüzyüze görüşüp mü değerlendirseydim, yani görüştükten sonra aniden süper mesajlaşan birine dönüşür müydü diye biraz pişmanım sanırım. Sizler ne düşünüyorsunuz, görüşmeyi bekler miydiniz?
Hah işte tam olarak bu yüzden görüşme işine hiç bulaşmamayı düşündüm ben daha da beklentiye girerim bir de extra ama işte bir acabam vardı görüşünce değişir miydi diye falan
Yok gezmem ya, zaten bu konuda çok dırdır ettim başta alttan alıyodu açıklama falan yapıyordu, en son bir sinirlenmişti, şimdi de cevap yazmadı zaten. Hani zaten kendimi peşinde geziyor gibi hissediyorum hani ondan numarayı falan komple sildim düzelmiyor çünküİyi edersiniz.Kadin mantigiyla düşünmeyin, hani konuşmak istemese beni silerdi veya bana söylerdi diye, soylemez.
Çoğu erkek ayagina gelen, peşinde olan kadini direkt reddetmez begenmese bile. O yüzden peşinde gezmeyin, erkek arkadas ortaminda dalga bile geciyor olabilir sizinle.
Bir ara erkeklerin arkadas ortaminda tek kadin olarak bulundum uzun süre. Net böyledir bu davraniş.
Görüstükten sonra da sizin tabirinizle ;süper mesajlasan biri olamaz maalesef ayıdan ucmasını beklemek bu..yani görüştükten sonra aniden süper mesajlaşan birine dönüşür müydü diye biraz pişmanım sanırım.
içim rahatladı ya keşke daha önce yazsaymışım şuraya, çünkü yani bir tık uzaktan sürmek zorunda mesajlaşmayı bilmiyorsa zaten yürümezdi ben hani çok üstüne düşmemeye çalıştım görüşünce düzelir yüzyüze diye de. Görüşene kadar iletişim de istiyor insan yaniGörüstükten sonra da sizin tabirinizle ;süper mesajlasan biri olamaz maalesef ayıdan ucmasını beklemek bu..
Ben herkes evlenme peşinde demedim . Evlilikte bekarlık gibi. Dikkat ederseniz internet üzerinden tanıştığı biri ne kadar güvenilir olabilir. Yıllarca flört edenler bile evlendikten sonra değişebiliyor karakter olarak değil miHerkes evlenme peşinde baksana. Bilmiyorlar bekarlık sultanlık dimi
Bi de manipüle etmeye çalışıyor hıyar.çok teşekkür ederim. buraya yazma sebebim çok fazla ilgi beklediğimi söyledi ben de dedim acaba ben mi problematiğim
Değişmezdi.Hah işte tam olarak bu yüzden görüşme işine hiç bulaşmamayı düşündüm ben daha da beklentiye girerim bir de extra ama işte bir acabam vardı görüşünce değişir miydi diye falan
Sakın görüşme, bu adam şimdiden seni yormaya başlamış.Merhabalar umarım iyisinizdir bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Sosyal medyadan birisiyle tanıştım 1 ay kadar önce. Haftaya onun olduğu şehre gidecektim ve görüşecektik.
Başından beri mesajlarıma 2-3 saatte dönüyor. Ama istisnasız her mesajıma. Ben yazmazsam 3-4 gün yazmaz, bir kere denedim 4 gün sonra mesaj attı. Her seferinde sorduğumda mesajlaşmakta kötü olduğunu, yüzyüze görüşmeyi tercih ettiğini söylüyor ama ben çok ilgisiz kaldığımı hissediyorum yani bir günün nasıl geçti mesajı bile asla atmadı. Diğer bir konu ben destan gibi yazmışım mesela birşey anlatıyorum, tek kelime cevaplar, emojiler yemin ediyorum iki satır mesaj attığı nadirdir.
Ben dün artık bu tavırdan sıkıldığımı ve geldiğimde onunla görüşmeye gerek kalmadığını yazdım, sildim numarasını, cevap da yazmadı zaten. Şimdi düşünüyorum da acaba bir yüzyüze görüşüp mü değerlendirseydim, yani görüştükten sonra aniden süper mesajlaşan birine dönüşür müydü diye biraz pişmanım sanırım. Sizler ne düşünüyorsunuz, görüşmeyi bekler miydiniz?
İç sesimHerkes evlenme peşinde baksana. Bilmiyorlar bekarlık sultanlık dimi
Ayağına da hitmeyin bir zahmetMerhabalar umarım iyisinizdir bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Sosyal medyadan birisiyle tanıştım 1 ay kadar önce. Haftaya onun olduğu şehre gidecektim ve görüşecektik.