ilgisizlik mesajlaşma problemi

Neden ayağına gidiyosunuz? Hemde ilk görüşmede?? Buna takıldım ben şahsen. Mesajıma 2 veya 3 saat sonra dönen adama bende g*tümü dönerim. Hatalı davranışları silsile etmişsiniz.

haftaya orada olacağımı biliyor. Heryerden çıkarttım numarası da yok

Sen de biraz abartmış olabilir misin. 1 ay önce sosyal medyadan tanıştığın yüzyüze görüşmediğin birine ne anlatıyorsun ki destan gibi sayfa sayfa?

Sen de biraz abartmış olabilir misin. 1 ay önce sosyal medyadan tanıştığın yüzyüze görüşmediğin birine ne anlatıyorsun ki destan gibi sayfa sayfa?
bu da itmiş olabilir yani havadan sudan şeyler yazıyordum tutup ciddi ciddi dertlerimi açmak falan değil tabi ki de. Ama ben herkese öyleyim arkadaşlarıma da uzun yazıyorum, hızlı cevap veriyorum ya şu özelliğimi bir aşamadım Ama hani o da tek cümle cevap verince, bazen emojiyle komple garip hissettiriyordu

beklentiler insanı her zaman yaralar olmuyorsa zorlamanın manası yok yani daha 1 ay olmuş normalde seni isteyen bi erkek deli divane olması lazım istemiyor o kadar bariz belli ki.
Niye deli divane olsun ki kızın yüzünü bile görmemiş 1 aydır daha tanımıyor bile. Böyle internetten tanışıp gece gündüz arasa seviyormuş gibi konuşsa asıl ondan şüphelenirim ben. Şuan çok da umursamaması gayet normal.

Bilmiyorum ben adamdan öyle yatar kalkarım havası almadım. Öyle olsa gereksiz samimiyet yapardı başta. Adam beğenmiş tip olarak ama doğal olarak duygu yok, tanışmayı beklemiş. Sen de darlayınca kendince tanımış.

Sonra da şey der, daha iki kere görüştük hemen öyle giremiyorum moda falan?

Merak etse ederdi, yüzyüze bir şey değişmesi zor ihtimal. Zaten karakterli bir insan olsa mesajlaşmayı sevmiyorum bahanesine sığınmak yerine yeterince enerji alamadığını dile getirirdi

Mesajlasmak zaten basli basina issizlik yani cok illa mesajlasmaya gerek. Mesaj ilgili hesap soracagina keske aramakla ilgili hesap soraydin giz..

Ozaman bu adam fiziksel cekim bekliyo
Insan telefonda konusurkende cekim alir yazisirkende bu illa dokunup hissedecek elllaaam

Ya hu seni çok önemsese kendisi kalkıp gelirdi seni görmeye. Ayağına çağırmış birde adam. Çok özür dileyerek söylüyorum ama bu ucubenin planı belki bir şeyler yaşarız (cinsel anlamda) diye salmıyor gibi geldi. Yaşayınca anında gider benden demesi.Bu umutla cevaplar veriyor geçiştirmelik.Seni önemsese seni merak ederdi seninle ilgili bir şeyler öğrenmek isterdi. Bu tip erkeklerin genelde söylediği yalan “Yüzyüze konuşmayı” seviyorum hiç şaşmaz. Sen de kalkıp birde yanına gideyim deniyeyim diyorsun bu kadar değersizleştirme kendini. Kaç bundan. Geldiğin zaman ekmeyeceği ne malum ki bana öyle bir hissiyat verdi. Nasıl güvenip şehir değiştiriyorsunuz ki bir başkası için.

Hıı görüşüp tanıştıktan sonra bile böyle umursamaz davranıyorsa başkalarıyla da konuşuyordur veya pek de elektrik alamamıştır falan.
işte onu görmek için sabredemedim çünkü zaten mesajlaşmada kötüyüm diyor, bu çaresi olan birşey değil ki görüşsek de çok değişmez diye düşündüm ben de Angelina Jolie değilim yani görünce 180 derece değişsin gibi gibi ki burada birsürü fotoğrafımı gördü zaten

Oraya zaten gitme planım var ordayım haftaya zaten ondan bağımsız. Beni de karıştıran şu söyledikleriniz işte bu klişe değil mi ben yüzyüze iletişim seviyorum. Assla benim hakkımda hiçbirşey sormuyor asla. Tek doru düzgün iletişim ilk 2-3 gündü birşeyler sorduğu ki aradığı o ilk ve tek zaman dilimi de ilk hafta. Ondan sonrası geçiştiriliyor gibiyim sanki

Söz konusu beyefendi maalesef sizinle hiç ama hiç ilgilenmiyor ve umursamıyor neden zorluyorsunuz ki, boşuna pişmanlık yaşamayın isteseydi yüz yüze görmeden de süper mesajlasan biri olabilirdi

Böyle davranan insanlar NET istemiyordur ve umursamıyordur. Zamanında kendim yaptığım için çok iyi biliyorum eski beni anlatmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…