ilgisizlik mesajlaşma problemi

Oraya zaten gitme planım var ordayım haftaya zaten ondan bağımsız. Beni de karıştıran şu söyledikleriniz işte bu klişe değil mi ben yüzyüze iletişim seviyorum. Assla benim hakkımda hiçbirşey sormuyor asla. Tek doru düzgün iletişim ilk 2-3 gündü birşeyler sorduğu ki aradığı o ilk ve tek zaman dilimi de ilk hafta. Ondan sonrası geçiştiriliyor gibiyim sanki
He iyi o zaman. Bence geçiştiriyor bundan bir cacık olmaz yapacağıda benim yazdığım gibi olur bazen önyargı iyidir. Mesajlaşmayı sevmiyorsa arardı facetime yapardınız. İlgilenmek isteyen bir yolunu bulup ilgileniyor kendimizi kandırmaya gerek yok . Manipüle etmeye çalışıyor sizin istediğiniz sağlıksızmış gibi lanse ediyor. Ama siz sağlıklı bir insan olarak konuşup tanımak istiyorsunuz.Hiç güven verici değil bu çocuk. Buluşucağınızı bile unutmuştur belki eğer gelmeye 1 gün kala falan yazarsa cevap vermeyin bile bence. Bu çocuktan bir halt olacağını sanmıyorum. Hayal kırıklığı olur sadece.

Bu kadar kafaya takma sebebiniz ait olmuyor, kafa karıştırıyor, kaybetme korkusu veriyor. Yoksa beş para etmeyen bir adam. Ah bir çözebilseniz zaten daha yüzüne bakmazsınız :)

Malesef önemsemiyor sizi üzmek istemezdim ama baskalariyla da konusuyor.Olsan da olur olmasanda onun hayatinda bosver önüne bak.

Merhabalar umarım iyisinizdir bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Sosyal medyadan birisiyle tanıştım 1 ay kadar önce. Haftaya onun olduğu şehre gidecektim ve görüşecektik.
Başından beri mesajlarıma 2-3 saatte dönüyor. Ama istisnasız her mesajıma. Ben yazmazsam 3-4 gün yazmaz, bir kere denedim 4 gün sonra mesaj attı. Her seferinde sorduğumda mesajlaşmakta kötü olduğunu, yüzyüze görüşmeyi tercih ettiğini söylüyor ama ben çok ilgisiz kaldığımı hissediyorum yani bir günün nasıl geçti mesajı bile asla atmadı. Diğer bir konu ben destan gibi yazmışım mesela birşey anlatıyorum, tek kelime cevaplar, emojiler yemin ediyorum iki satır mesaj attığı nadirdir.
Ben dün artık bu tavırdan sıkıldığımı ve geldiğimde onunla görüşmeye gerek kalmadığını yazdım, sildim numarasını, cevap da yazmadı zaten. Şimdi düşünüyorum da acaba bir yüzyüze görüşüp mü değerlendirseydim, yani görüştükten sonra aniden süper mesajlaşan birine dönüşür müydü diye biraz pişmanım sanırım. Sizler ne düşünüyorsunuz, görüşmeyi bekler miydiniz?
3-4 gün size yazmayan adama niye hala berabersiniz. adamın umru değilsiniz

He iyi o zaman. Bence geçiştiriyor bundan bir cacık olmaz yapacağıda benim yazdığım gibi olur bazen önyargı iyidir. Mesajlaşmayı sevmiyorsa arardı facetime yapardınız. İlgilenmek isteyen bir yolunu bulup ilgileniyor kendimizi kandırmaya gerek yok . Manipüle etmeye çalışıyor sizin istediğiniz sağlıksızmış gibi lanse ediyor. Ama siz sağlıklı bir insan olarak konuşup tanımak istiyorsunuz.Hiç güven verici değil bu çocuk. Buluşucağınızı bile unutmuştur belki eğer gelmeye 1 gün kala falan yazarsa cevap vermeyin bile bence. Bu çocuktan bir halt olacağını sanmıyorum. Hayal kırıklığı olur sadece.
söylediiim video call yapalım diye havada kaldı öylece. sonuçta yüzyüze geleceğimizi biliyordu yaani. Ben 7/24 tık tık mesajlaşalım demedim ama hergün bir mesaj almak istiyorum yani. Buluşmayacağım çünkü şuan bile bu kadar yükseksem buluştuktan sonra yine 3-4 günde mesaj alırsam iyice takıntı yaparım diye korkuyorum.

Bu kadar kafaya takma sebebiniz ait olmuyor, kafa karıştırıyor, kaybetme korkusu veriyor. Yoksa beş para etmeyen bir adam. Ah bir çözebilseniz zaten daha yüzüne bakmazsınız :)
kesinlikle ait olmamak bu. yani flörtüm bile diyemiyorsun, hergün mesajlaşma falan yok yani bir an önce mesajlaşma bitsin diye bakıyor. Söyleyince de çpk ilgi istiyorsun, drama queensin falan diyor

3-4 gün size yazmayan adama niye hala berabersiniz. adamın umru değilsiniz
işte daha yüzyüze bile görüşmedik 3-4 gün normaldir belki işine bak sen de Hande diyorum o zamanlar iyiyiz, 2 gün sonra patlıyorum çünkü her gün bir mesaj istiyorum ben yani

kesinlikle ait olmamak bu. yani flörtüm bile diyemiyorsun, hergün mesajlaşma falan yok yani bir an önce mesajlaşma bitsin diye bakıyor. Söyleyince de çpk ilgi istiyorsun, drama queensin falan diyor
Kendi değerini bilmek senin elinde… ve normalde onun senin olduğu şehre gelmesi lazım senin ne işin var

işte daha yüzyüze bile görüşmedik 3-4 gün normaldir belki işine bak sen de Hande diyorum o zamanlar iyiyiz, 2 gün sonra patlıyorum çünkü her gün bir mesaj istiyorum ben yani
zaten elektrik çekim olsa koşa koşa gelir, demekki olmamaış . elimşn altında dursun belki işe yarar kafasında

Size ilgi göstermeyen, mesajlarınızı önemsizse yanıtlayan bir insandan ne bekliyorsunuz ki?
Görsenizde hiç bişey değişmez. Zaman kaybı.

X