başlığı görünce eski sevgilim aklıma geldi oda ilk başlarda çok ilgi gösterir haftanın her günü gelirdi sonralarda haftada 2-3 kez gelmeye başladı.ama ayrılalım demedi bu sebepten dolayı.gözlerine bakınca sevdiğini anlıyorsun,seni sevdiğini söylüyor,ama ayrılmak istiyor o senin düşüncelerini biliyor mu tam olarak?belki de çok sık görüşmekten sıkılmıştır biraz da değişim istiyordur sonuçta siz 2 yıldır berabersiniz ama bence gözden uzakta kalırsan seni seviyorsa merak eder,merak edince arar sana tavsiyem.ayrılığın ilk zamanlarında bende üzülürüm çoğu kişi üzülür sevsede sevmesede ,ama çabuk geçer bunlar bence en iyisi biraz uzakta kalmak seni unutur diye korkma unutursa sevmiyor demektir sevmeyen adamın sana ne gereği var?
ben ilgisizliği kabullenemiyorum
hiç yerine koyulmak gibi
üstelik sana yaptığı açıklamamalar ne kadar kırıcı
ben kabullenemez ayrılırdım
haklısın ama şimdi vazgeçersem onu bidha hiç göremicekmişim gibi geliyor.. gerçi göremicem bunuda biliyorum yani nekadar görsem kardır diye bakıyorum artık. bilmiyorum herşey cok zor onu kararından vzgeçiremedm. bni unutmaya kararlı erkekler içn ne kadar kolay pes etmek unutmak neden biz de onlar gibi vurdumduymaz olamıyorz unutamıyorz anlamıyorm.. ne uğruna yaşıyoruzki şu dünyada.. bi bakıyosn inandıgın herşey yalan insanlar yalan sevdiğin taptıgın adam yarı yolda bırakıyor söylediği sözler verdiğimz sözler herşey yalan neden yaşıyoruzki biz o zaman herşey koca bi yalan.. kme inanıcaz kme güvenip kimi sevicezki bu saatten sonra.. en kötüsüde hala vazgeçemiyorm o yalandan..
ah be arkadaşım onu okadar cok seviyormkii.. ayrılamadm vazgeçemedm.. içnde biyerlerde hala bana olan sevgisi oldugu içn.. aslnda bu açıklamaların coğu yalan ben bilmiyorm sanıyo anlamıyorm sanıyo.. beni kendisinden soğutmak içn yapıyo nefret ettiricek hala getrdi herşeyi ama nekadar kızsam kırılsamda sevgim hepsinin önüne geçiyor.. böyle yapmsının nedeni ise beni kendnden uzaklaştırıp bi an önce gitmek.. yurt dışına eğitm için gidicek.. kafası rhat olsn istiyo.. ama böyle yparak nasıl rhat olabilrki insanda biraz vicdan olurbenim kadar sevmemiş hiç sevseydi bukadar iyi oynayamazdı bu durumu.. off bilmiyorm ona sevgimi göstericem diye aşkmz ilşkimiz bitmesn diye cok savaş vverdm ve cok yoruldm artk.. halada direniyorm son demleri bunlar..
bende öyle ypmayı deniyim dedm bıraktm sessiz kaldm bi süre dayanamadm sonra.. çünkü tıpış tıpş gelip glmiceğiini beklemek yni ne bilim cok bi zaman yok yurt dışına gidicek bu yüzdn dayanamadm. şimdi grşmk içn zorluorm bi nevi onu cuma görüşücez kısmetse.. bensizliğe alışmasından korkuyorm.. bunu kaldıramam.. ve o öyle bi inandırırki kendisine bensizliğe alıştıgına aslnd alışamadıgını farkettiğince burda olmucak.. işte bu yzdn dayanamadmsende az cok yaşamıssn anlıyosndr şu anki düşüncelerimi duygularımı