ilgisiz sevgili monotonlaşan ilşkimiz ;(

cracks1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2010
156
0
sevgilim eskisi gibi değil cok ilgisiz ve sanırım bıktı artık benden.. daha 2.senemiz olmasına rağmen heyecanının bitmiş olmasına dayanamıyorum çünkü bende herşey hala ilk günkü gibi.. onun ise bana söylediği şu kendimi 40 50 yaşında gibi hissediyorum herşeye doydum artık uğraşmak istemiyorum yok sevgiliymiş flnmış cok beynen ve ruhen cok yorgunum. senle görüştüğümüzde cok yoruluyorm 1 hafta bu yorgunluk hissi geçmiyor uğraşcak halim yok artık fln eskiden bütün zamanımı sana harcıyodum her an mesj fln hepsi cok fazla boşa zaman kaybı gibisinden bişeyler dedi ve ben cok kırıldm ..bide eskisi gibi görüşmüyoruz bile yani.. ilk senemizi dolu dolu yaşadık.. hergün beraberdk nerdeyse ilgi şevkat okadar farklıydıki.. başka biri olsa bukadar ilgiden sıkılırdı ama ben memnundm halimden. ama 2. sene herşey değişti bazı durumlardan biz taşınmak zorunda kaldık ama aramızda yine görüşemiceğimiz kadar fazla bi mesafede yok yani.. ve bu mesafe olunca herşey değişti ne ilgi kaldıı ne bişey.. günden güne değişti ve ilgisizleşti.. aslında buluştugumuzda görüştüğümüzde herşey yine eskisi gibi güzeldi ama şöyle bi durum var beyfendii görmeden yanımda olmadan özlediğinin farkına varamıyormuş.. çünkü bana daha fazla bağlanmak istemiyormuş sonucunda cok üzülücemizi biliyormuş.. şimdimi aklına geldi koca 1 sene geçti şimdimi anladı bunu.. ben yokken oyüzden hiiç düşünmemeye calışıyormuş beni.. ama yanımda olunca herşey süt liman :/
bu durum ona karşı hergeçen gün kırılmama ve kızgın olmama neden oldu.. ama hala seviyorum. onu gördüğümde kırgınlık kızgınlığı bi kenara bırakıp yine yumuşuyorum :/ beni nekadr üzdüğünün farknda ama elimde dğl diyor.. değiştiğinin farkında mesafenin cok yıprattığını söylüyor. ama değişmeyen tek şey hala beni cok sevdiğiymiş.. .. ben bunada inanmıyorm eskisi gibi seviyosa olsa böyle davranmazdı.. bide artık beni kaybetmekden korkmuyor bu yüzden bukadar rahat belkide.. kaybetmekten korksa böyle olmazdı çabalardı ilişkimiz için.. şimdide uzaklara gidiyor zaten..neyse gidiceği için bensizliğe alışması gerektiğini söyledi ve artık görüşmüyoruz eskisi gibi.. bende kızdım bu duruma ve pes ettim bidaha görüşmicez dedim. okadar şeyin üstüne artık dayanamadım.. ve ayrıldım yani onun yapamadıgını ben yaptım.. beni sevdiğini söyleyip herşeyin bu şekildde değişmesini anlıyamıyorum anlam veremiyorum sizce bu cocuk napmaya calışıyor hem benden kopamıyor hem üff bilmiyorum.. bi yandan bekle diyor eğitimim bitince evlenicez bi yandan hayatına devam et diyor.. yardım edin arkadaşlar onu okadar cok seviyorum ki yine aramamak için telefonumu kırdım evden cıkamıyorum çünk biliyorum dayanamayıp görmeye gidicem.. lütfen yardımmm ;? siz olsaydıınız napardınız

yazdıklarını dikkatlice okdum canım ama sen doğru bi karar vermişsin.senin bitirmeni istemiş herşeyi söylemiş ama son sözü sana bırakmış.senin şimdi içinde bu acıyı yaşayıp bitirme vakti geldiğinde bitirip yoluna devam etmendir.dediğin gibi kaybetme korkusu kalmamış onda o yüzden rahat o yüzden bukadar ilgisiz olmuş ama sen bitirmeseydin eninde sonunda o bitirecekti bence.seni güçlü birisin ki bunu yapabilmişsin o daha zayıf karakterliymiş demek ki!senin bu yazıyı yazman banada bi ders oldu aslında canım bende senin gibi bi karar verme aşamasındayım sanırım ilgisiz bi sevgiliye dayanılmıyor olan bize oluyor biz üzülüyoruz ve hep biz değer veriyoruz ama karşılıksız oluncada bi yere kadarmış demmekki ....zamanla daha iyi anlarsın ....

Merhabalar..bütün ilişkilerde olduğu gibi ilk zaman herşey çok güzel gitmiş fakat zamanla fireler başlamış. ılişkilerde çok sık görüşmekten yana değilim. Devamlı telefonlar hergün görüşmeler zamanla ilişkiyi monotonluğa çeviriyor. Eğerki aranızda mesafeler olsaydı, özlemler de artacaktı. Bu kişi duygularından ve kendinden emin değil, eğerki emin olsaydı sana bazı şeyleri yapmakta zaman kaybı olarak görmezdi. Şuanki verdiğin karar çok doğru bir karar, haklısın ayrılık aşk acısı kolay değil, ama lütfen mantığını devreye koy her zaman, duygularını değil. Yarın bşr gün evlendiğinizi düşünsene, senle şimdiden sıkılan birisi, evlenince nasıl hayat geçer onunla canım. Herşey gibi buda geçecek, zamana ihtiyacın var.

canım üzgünüm ama sana karşı ilgisini kaybetmiş gibi.. bu durumda ne yapabilirsin bilmiyorum.. sakın üstüne düşme ters teper.. sanırım o bitirmeye niyetliymiş ama kendisi yapamadığı için seni bırakıp gidecek hale getirmeye başlamış. erkekler bitsin demeye çekiniyor nedense,kaçmayı tercih ediyorlar. bence artık kendin için yeni birşeyler yapmalısın :1closedeyes:

yazdıklarını dikkatlice okdum canım ama sen doğru bi karar vermişsin.senin bitirmeni istemiş herşeyi söylemiş ama son sözü sana bırakmış.senin şimdi içinde bu acıyı yaşayıp bitirme vakti geldiğinde bitirip yoluna devam etmendir.dediğin gibi kaybetme korkusu kalmamış onda o yüzden rahat o yüzden bukadar ilgisiz olmuş ama sen bitirmeseydin eninde sonunda o bitirecekti bence.seni güçlü birisin ki bunu yapabilmişsin o daha zayıf karakterliymiş demek ki!senin bu yazıyı yazman banada bi ders oldu aslında canım bende senin gibi bi karar verme aşamasındayım sanırım ilgisiz bi sevgiliye dayanılmıyor olan bize oluyor biz üzülüyoruz ve hep biz değer veriyoruz ama karşılıksız oluncada bi yere kadarmış demmekki ....zamanla daha iyi anlarsın ....

haklısın teşekkür ederim düşüncelerin için .. nolur sende iyi düşün öyle karar ver.. cok zor çünkü aldıgın karardan sonra herşey dahada zorlaşıyor. ayrılmak kolay da.. kalpten koparamıyosun ki kalpte bitmesi lazım önce :/

. Bu kişi duygularından ve kendinden emin değil, eğerki emin olsaydı sana bazı şeyleri yapmakta zaman kaybı olarak görmezdi. Şuanki verdiğin karar çok doğru bir karar, haklısın ayrılık aşk acısı kolay değil, ama lütfen mantığını devreye koy her zaman, duygularını değil. Yarın bşr gün evlendiğinizi düşünsene, senle şimdiden sıkılan birisi, evlenince nasıl hayat geçer onunla canım. Herşey gibi buda geçecek, zamana ihtiyacın var.

haklısın mantıkla hareket etmek lazım herzaman duygularla hareket edince üzüntü sıkıntıdan başka bi işe yaramıyor malesef umarım zaman herşeyin ilacı olur.. yada hatasını anlayıp beni kazanmaya çalışır diye umuyorum :/ gerçi okadar şeyden sonra tekrar olabilrmiyiz bilmiyorum teşekkür ederim düşüncelerin için..

canım üzgünüm ama sana karşı ilgisini kaybetmiş gibi.. bu durumda ne yapabilirsin bilmiyorum.. sakın üstüne düşme ters teper.. sanırım o bitirmeye niyetliymiş ama kendisi yapamadığı için seni bırakıp gidecek hale getirmeye başlamış. erkekler bitsin demeye çekiniyor nedense,kaçmayı tercih ediyorlar. bence artık kendin için yeni birşeyler yapmalısın :1closedeyes:

bencede beklemeke ve zamana bırakmak en iyisi ama kolay değil işte :KK43: ne onla oluyor ne onsuz teşekkürler yorumun için

seni etkilemek istemem..ama bizim de aynen böyleydii.. bgün ayrılalım mı dedim yokk dedii ama çokk ilgisiz bende bitti dedim..tabi herkes aynı değil..ama o naptı...hiçç ısrar etmedii btmesin demedi..şimdi başkalarıyla elele görüyorum..
biz kızlar böyleyiz işte..çokk seviyoruz değer veriyoruz
erkekler (hepsi dahil değil elbette) tam tersi...

evet kmseyi kendini kaybedicek kadar sevmemek lazım :/ sonunda sadece üzülen biz oluyoruz onlarsa gününü gün ediyor...

peki sen bitsin dediğinde ne söyledi sana hemen kabulmü etti yoksa itiraz ettimi bu duruma canım...

Kimseye hakettiğinden fazla sevgi besleyemeyeceksin işte :nazar:

2 senedir yeni mi aklına gelmiş arkadaşın .Saçma.

Tabi diyememiş senden soğudum,hevesimi aldım diye.Yoruldum demiş.Bu da moda heralde :nazar: Sevmek ne zamandan beri yorucu bir hal aldı ki...

Madem 40-50 yaşında hissediyor o zaman yaşlılar evini felan ziyaret etsin kendine arkadaşlar edinir orda,hem bir işe yaramış olur.Yorgunluğu da geçer !

Fazla uzatmadan ayrıl işte bağıra bağıra seni sevmediğini söylüyor daha ne bekliyorsun ?

peki sen bitsin dediğinde ne söyledi sana hemen kabulmü etti yoksa itiraz ettimi bu duruma canım...

yok görüşcez yine ayrılmak yok falan gibisinden dedi ama ayrılmayı düşündüğünüde kendi söylemişti ayrılmak istiyorum ama seviyorum ayrılamıyorum fln dedi.ama zaten benden uzaklaşması beni arayıp sormaması benden ayrılmak istediğini gösteriyor :/ hem sevip hemde neden ayrılmak istesin ki herkez senin gibi birini bulmak için nekadr uğraşıyor diyor cok ap ayrı biri oldugumu 4 4 lük fln oldugumu söylüyor . e madem öyle düşünüyosn neden böyle kaybetmek için elinden geleni yapıyosun diyorm cevap veremiyor. ya sanki böyle bişey konuşmasını engelliyor susuyor hep.. ezilip büzülüyor.. aslnda ben biraz annesinin ve abisinin etkisinin oldugunu düşünüyorum

Kimseye hakettiğinden fazla sevgi besleyemeyeceksin işte :nazar:

2 senedir yeni mi aklına gelmiş arkadaşın .Saçma.

Tabi diyememiş senden soğudum,hevesimi aldım diye.Yoruldum demiş.Bu da moda heralde :nazar: Sevmek ne zamandan beri yorucu bir hal aldı ki...

Madem 40-50 yaşında hissediyor o zaman yaşlılar evini felan ziyaret etsin kendine arkadaşlar edinir orda,hem bir işe yaramış olur.Yorgunluğu da geçer !

Fazla uzatmadan ayrıl işte bağıra bağıra seni sevmediğini söylüyor daha ne bekliyorsun ?

haklısın.. hevesini aldı oyuncak gibi kullandı şimdide fırlatıp atıyor :/ bu insana cok koyuyor.. sanırm kabullenmek istemiyorum bu durumu ama gerçek bu galiba :KK43: kabullenmek zorundaym :/

yok görüşcez yine ayrılmak yok falan gibisinden dedi ama ayrılmayı düşündüğünüde kendi söylemişti ayrılmak istiyorum ama seviyorum ayrılamıyorum fln dedi.ama zaten benden uzaklaşması beni arayıp sormaması benden ayrılmak istediğini gösteriyor :/ hem sevip hemde neden ayrılmak istesin ki herkez senin gibi birini bulmak için nekadr uğraşıyor diyor cok ap ayrı biri oldugumu 4 4 lük fln oldugumu söylüyor . e madem öyle düşünüyosn neden böyle kaybetmek için elinden geleni yapıyosun diyorm cevap veremiyor. ya sanki böyle bişey konuşmasını engelliyor susuyor hep.. ezilip büzülüyor.. aslnda ben biraz annesinin ve abisinin etkisinin oldugunu düşünüyorum

bacım yanlıs anlama ama klasık sucluluk psıkolojısı bunlar sana soylıyım cok guvenme bu adama benı kandırmaaz felan dıye sen ıyısın ama ben kotuyum sana layık degılım e getırıcek nerdeyse lafı kı bılemıyorum aılesının de etkısınde kalmıs olabılır baskası da olabılır

Uzun ilişkilerin kaderi sanırım bu...
İlk günlerin heyecanının kalmaması normaldir aslında,çünkü ilkler her zaman heyecan verir,sonra gittikçe herşey rutine girer,yapacak bir şey yok...
Ama bu demek değil ki ilişki bitsin !
Ancak bitirmek için bahanedir.
Erkek arkadaşın soğutma psikolojisine girmiş basbaya.
Bu ilişki onu bu kadar yoruyosa kendi bitirmeliydi,adam gibi !
Şimdi sana tek diyeceğim şey : Geri dönme !

X