- 6 Mayıs 2010
- 156
- 0
sevgilim eskisi gibi değil cok ilgisiz ve sanırım bıktı artık benden.. daha 2.senemiz olmasına rağmen heyecanının bitmiş olmasına dayanamıyorum çünkü bende herşey hala ilk günkü gibi.. onun ise bana söylediği şu kendimi 40 50 yaşında gibi hissediyorum herşeye doydum artık uğraşmak istemiyorum yok sevgiliymiş flnmış cok beynen ve ruhen cok yorgunum. senle görüştüğümüzde cok yoruluyorm 1 hafta bu yorgunluk hissi geçmiyor uğraşcak halim yok artık fln eskiden bütün zamanımı sana harcıyodum her an mesj fln hepsi cok fazla boşa zaman kaybı gibisinden bişeyler dedi ve ben cok kırıldm ..bide eskisi gibi görüşmüyoruz bile yani.. ilk senemizi dolu dolu yaşadık.. hergün beraberdk nerdeyse ilgi şevkat okadar farklıydıki.. başka biri olsa bukadar ilgiden sıkılırdı ama ben memnundm halimden. ama 2. sene herşey değişti bazı durumlardan biz taşınmak zorunda kaldık ama aramızda yine görüşemiceğimiz kadar fazla bi mesafede yok yani.. ve bu mesafe olunca herşey değişti ne ilgi kaldıı ne bişey.. günden güne değişti ve ilgisizleşti.. aslında buluştugumuzda görüştüğümüzde herşey yine eskisi gibi güzeldi ama şöyle bi durum var beyfendii görmeden yanımda olmadan özlediğinin farkına varamıyormuş.. çünkü bana daha fazla bağlanmak istemiyormuş sonucunda cok üzülücemizi biliyormuş.. şimdimi aklına geldi koca 1 sene geçti şimdimi anladı bunu.. ben yokken oyüzden hiiç düşünmemeye calışıyormuş beni.. ama yanımda olunca herşey süt liman :/
bu durum ona karşı hergeçen gün kırılmama ve kızgın olmama neden oldu.. ama hala seviyorum. onu gördüğümde kırgınlık kızgınlığı bi kenara bırakıp yine yumuşuyorum :/ beni nekadr üzdüğünün farknda ama elimde dğl diyor.. değiştiğinin farkında mesafenin cok yıprattığını söylüyor. ama değişmeyen tek şey hala beni cok sevdiğiymiş.. .. ben bunada inanmıyorm eskisi gibi seviyosa olsa böyle davranmazdı.. bide artık beni kaybetmekden korkmuyor bu yüzden bukadar rahat belkide.. kaybetmekten korksa böyle olmazdı çabalardı ilişkimiz için.. şimdide uzaklara gidiyor zaten..neyse gidiceği için bensizliğe alışması gerektiğini söyledi ve artık görüşmüyoruz eskisi gibi.. bende kızdım bu duruma ve pes ettim bidaha görüşmicez dedim. okadar şeyin üstüne artık dayanamadım.. ve ayrıldım yani onun yapamadıgını ben yaptım.. beni sevdiğini söyleyip herşeyin bu şekildde değişmesini anlıyamıyorum anlam veremiyorum sizce bu cocuk napmaya calışıyor hem benden kopamıyor hem üff bilmiyorum.. bi yandan bekle diyor eğitimim bitince evlenicez bi yandan hayatına devam et diyor.. yardım edin arkadaşlar onu okadar cok seviyorum ki yine aramamak için telefonumu kırdım evden cıkamıyorum çünk biliyorum dayanamayıp görmeye gidicem.. lütfen yardımmm ;? siz olsaydıınız napardınız
bu durum ona karşı hergeçen gün kırılmama ve kızgın olmama neden oldu.. ama hala seviyorum. onu gördüğümde kırgınlık kızgınlığı bi kenara bırakıp yine yumuşuyorum :/ beni nekadr üzdüğünün farknda ama elimde dğl diyor.. değiştiğinin farkında mesafenin cok yıprattığını söylüyor. ama değişmeyen tek şey hala beni cok sevdiğiymiş.. .. ben bunada inanmıyorm eskisi gibi seviyosa olsa böyle davranmazdı.. bide artık beni kaybetmekden korkmuyor bu yüzden bukadar rahat belkide.. kaybetmekten korksa böyle olmazdı çabalardı ilişkimiz için.. şimdide uzaklara gidiyor zaten..neyse gidiceği için bensizliğe alışması gerektiğini söyledi ve artık görüşmüyoruz eskisi gibi.. bende kızdım bu duruma ve pes ettim bidaha görüşmicez dedim. okadar şeyin üstüne artık dayanamadım.. ve ayrıldım yani onun yapamadıgını ben yaptım.. beni sevdiğini söyleyip herşeyin bu şekildde değişmesini anlıyamıyorum anlam veremiyorum sizce bu cocuk napmaya calışıyor hem benden kopamıyor hem üff bilmiyorum.. bi yandan bekle diyor eğitimim bitince evlenicez bi yandan hayatına devam et diyor.. yardım edin arkadaşlar onu okadar cok seviyorum ki yine aramamak için telefonumu kırdım evden cıkamıyorum çünk biliyorum dayanamayıp görmeye gidicem.. lütfen yardımmm ;? siz olsaydıınız napardınız