- 6 Şubat 2018
- 485
- 195
-
- Konu Sahibi ilginchakkatenn
Çok doğruBiz eşimle flört döneminde hiç unutmam kar kış dönemi ben saat 10 buçukta işten çıkardım servisle 15 dk yolu beraber yürüyerek giderdik eşim bide tekrar eve gitmek için yürürdü saat 11 buçuk olurdu şimdi düşünüyorum da sevmesem sevmese yapmazdık
Yaşınızı bilmiyorum ama erkeklerin ağzına s**** ozaman kıymet bilirlerAçık konuşacam sizi tanımıyor partnerin hiç yazıp muhatap olma değmez
21 yasındayımYaşınızı bilmiyorum ama erkeklerin ağzına s**** ozaman kıymet bilirler
Üç sene flört olmaz, yanlışın var bacım.3 senedir konuşuyoruz.Son birkaç ay içerisinde duygularımızı hissettirmiştim ona.
İlginchakkatennMerhabalar.Bugün yine flört sıkıntısıyla sizi darlayacağım.Daha önceden hep aynı muhabbetlerden sıkıldığını söylemişti arada sırada konuştuk, dün de kendine zaman ayır senin de hayatın var ben haricinde diyince sen benim hayatımsınn dedi.Ama beyfendi dün 9 da bana yazdı işten gelmişti bir daha mesaj yok.Sabah 13:00 kadar bekledim, günaydın mesajı attım cevap yok, bende yazdım dünden beri habersiz ortadan kaybolman hoş değil diye, ama haksız mıyım? Uyuyorsan da bi söyle dimi.Mesaj atarsa ne yapmalıyım taktik verin, kızdığımı, küstüğümü anlasın.Üstüme düşsün biraz.Bekliyorum taktik mesajlarınızı.
Bence uzaklaş üzülürsün . Yani ben de çok yaşadım böyle bir günaydın mesajı görmek için saatlerce ona ulaşma çabalarım sonra o ayrıldı üstüne o kadar sabretmeme rağmen hep alttan almama rağmen .Merhabalar.Bugün yine flört sıkıntısıyla sizi darlayacağım.Daha önceden hep aynı muhabbetlerden sıkıldığını söylemişti arada sırada konuştuk, dün de kendine zaman ayır senin de hayatın var ben haricinde diyince sen benim hayatımsınn dedi.Ama beyfendi dün 9 da bana yazdı işten gelmişti bir daha mesaj yok.Sabah 13:00 kadar bekledim, günaydın mesajı attım cevap yok, bende yazdım dünden beri habersiz ortadan kaybolman hoş değil diye, ama haksız mıyım? Uyuyorsan da bi söyle dimi.Mesaj atarsa ne yapmalıyım taktik verin, kızdığımı, küstüğümü anlasın.Üstüme düşsün biraz.Bekliyorum taktik mesajlarınızı.
cinayet işlememiş,bişey yapmamış, alt tarafı yazmamış
Yalan mı?Bakış açına hayran kaldım mm:))))))
Hicbirsey yazma, arama sorma, hemen dönüş yapma.Merhabalar.Bugün yine flört sıkıntısıyla sizi darlayacağım.Daha önceden hep aynı muhabbetlerden sıkıldığını söylemişti arada sırada konuştuk, dün de kendine zaman ayır senin de hayatın var ben haricinde diyince sen benim hayatımsınn dedi.Ama beyfendi dün 9 da bana yazdı işten gelmişti bir daha mesaj yok.Sabah 13:00 kadar bekledim, günaydın mesajı attım cevap yok, bende yazdım dünden beri habersiz ortadan kaybolman hoş değil diye, ama haksız mıyım? Uyuyorsan da bi söyle dimi.Mesaj atarsa ne yapmalıyım taktik verin, kızdığımı, küstüğümü anlasın.Üstüme düşsün biraz.Bekliyorum taktik mesajlarınızı.
Merhabalar.Bugün yine flört sıkıntısıyla sizi darlayacağım.Daha önceden hep aynı muhabbetlerden sıkıldığını söylemişti arada sırada konuştuk, dün de kendine zaman ayır senin de hayatın var ben haricinde diyince sen benim hayatımsınn dedi.Ama beyfendi dün 9 da bana yazdı işten gelmişti bir daha mesaj yok.Sabah 13:00 kadar bekledim, günaydın mesajı attım cevap yok, bende yazdım dünden beri habersiz ortadan kaybolman hoş değil diye, ama haksız mıyım? Uyuyorsan da bi söyle dimi.Mesaj atarsa ne yapmalıyım taktik verin, kızdığımı, küstüğümü anlasın.Üstüme düşsün biraz.Bekliyorum taktik mesajlarınızı.