İlgisiz Flört Derdi

ilginchakkatenn

Hazelin
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
485
195
Merhabalar.Bugün yine flört sıkıntısıyla sizi darlayacağım.Daha önceden hep aynı muhabbetlerden sıkıldığını söylemişti arada sırada konuştuk, dün de kendine zaman ayır senin de hayatın var ben haricinde diyince sen benim hayatımsınn dedi.Ama beyfendi dün 9 da bana yazdı işten gelmişti bir daha mesaj yok.Sabah 13:00 kadar bekledim, günaydın mesajı attım cevap yok, bende yazdım dünden beri habersiz ortadan kaybolman hoş değil diye, ama haksız mıyım? Uyuyorsan da bi söyle dimi.Mesaj atarsa ne yapmalıyım taktik verin, kızdığımı, küstüğümü anlasın.Üstüme düşsün biraz.Bekliyorum taktik mesajlarınızı.

Koşarak uzaklaş şimdi seninle ilgilenmeyen ne zaman ilgilenecek ilişkinin en güzel zamanları flört dönemi sana ayıracak vakti yoksa sende ona vakit ayırma ileride çok üzülürsün bir gün bakarsın sessiz sedasız terkedilmişsin

Size karşı ilgisi yok ne taktik yapsanız boş...

3 senedir konuşuyoruz.Son birkaç ay içerisinde duygularımızı hissettirmiştim ona.

3 yıldır ne olarak konuşuyorsunuz? Flört olarak değildir diye tahmin ediyorum. Eğer öyle olduğunu düşünüyorsanız üzülerek söylüyorum ki o sizinle pek devam etmek istemiyor.
En pasif erkek bile istediği bir durumu çok açık ve net belli ederek devamını getirir.

Tatik veriyorum TERKET SENİ İSTEMİYOR daha ne yapması lazım anlamanız için. Kendinize bunu yapmayın. Seven adam arar sorar ilgi gösterir sevmeyende bu yaşadıklarınızı yapar.

Aramayin yazmayin hayatiniza odaklanin ya düzelir ya da gider.

Flört zamanlari tuvalete bile elinde telefonla gitmek değil miydi yaa ben mi yanlis biliyorum.
Bu nasil flört?
Biz eşimle flört döneminde hiç unutmam kar kış dönemi ben saat 10 buçukta işten çıkardım servisle 15 dk yolu beraber yürüyerek giderdik eşim bide tekrar eve gitmek için yürürdü saat 11 buçuk olurdu şimdi düşünüyorum da sevmesem sevmese yapmazdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…