Küs olman işine gelmiş, mis gibi istediği hayatı yaşıyorMerhaba. Esimle gorucu usulu evlendik. Cok tanimaya firsatim olmamisti. Evlendikten sonra her seyi kendi basina yapmayi cok sevdigini farkettim. Zamanla tartismalar cok oldu, ara ara duzelse de yine basa donuyor. Benim izledigim hic bir seyi izlemek istemez. Ya maç izler ya kendi basına film izler. Ben plan yaparsam gezeriz, onda da kalabalik yer vs olursa hemen sıkılır. Kisacasi benimle plan hic yapmaz. Ortak bir seyler yapalim diye hic cabasi yoktur. Kova burcu. Hicbisey bana anlatmaz, sohbet etmez. Ben is yerimde olanlari anlatirdim artik ben de anlatmaz oldum cunku cogu zaman tepki vermiyor. Yillardir hep ayni konulardan tartisma cikiyor. Simdi gunlerdir konusmuyorum, her sey yolundaymis gibi davraniyor, hic bir cabasi yok. Hep ben ilk adimi atmam gerekiyor. Biraksam yillarca boyle yasar heralde. Ama ben mutsuzum evli gibi hissetmiyorum. 2 cocugumuz var. Sirf onlar icin terapi alsak işe yararmi sizce. Edevlette de aile danismanligi hizmeti varmis. Basvurup evliligini kurtaran oldu mu?
Ben sanmıyorum çünkü ortada aşk yok aşk olmadığı için de adamın size karşı bir ilgisi yok zaten ilgi olmadıktan sonra hiçbir şey olmuyor yani binlerce kez de terapi alsa sizinle ilgilenmesine aşık olmasına sağlamaz yani hadi diyelim ki sizin izlediğiniz filmler ilgisini çekmiyor ya da aktiviteler ilgisini çekmiyor en basitinden size karşı bir ilgi duyan adam der ki gel beraber izleyelim kendi izlediği şeyi izletmeye çalışır hani Sevgi aşk biraz da meraktır ya karşımızdaki bunu beğenir mi beğenmez mi bunu merak ederiz o neyden hoşlanıyor merak ederiz gün içinde ne yapar merak ederiz ama sizin evliliğinizde aşk söz konusu olmadığı için çok normal geldi bana anlattığınız yani yuva kurmak için birleşmiş iki yetişkinMerhaba. Esimle gorucu usulu evlendik. Cok tanimaya firsatim olmamisti. Evlendikten sonra her seyi kendi basina yapmayi cok sevdigini farkettim. Zamanla tartismalar cok oldu, ara ara duzelse de yine basa donuyor. Benim izledigim hic bir seyi izlemek istemez. Ya maç izler ya kendi basına film izler. Ben plan yaparsam gezeriz, onda da kalabalik yer vs olursa hemen sıkılır. Kisacasi benimle plan hic yapmaz. Ortak bir seyler yapalim diye hic cabasi yoktur. Kova burcu. Hicbisey bana anlatmaz, sohbet etmez. Ben is yerimde olanlari anlatirdim artik ben de anlatmaz oldum cunku cogu zaman tepki vermiyor. Yillardir hep ayni konulardan tartisma cikiyor. Simdi gunlerdir konusmuyorum, her sey yolundaymis gibi davraniyor, hic bir cabasi yok. Hep ben ilk adimi atmam gerekiyor. Biraksam yillarca boyle yasar heralde. Ama ben mutsuzum evli gibi hissetmiyorum. 2 cocugumuz var. Sirf onlar icin terapi alsak işe yararmi sizce. Edevlette de aile danismanligi hizmeti varmis. Basvurup evliligini kurtaran oldu mu?
İşte tamda bu yüzden görücü usulü evliliğe karşıyım hatta bir insanı tam anlamıyla tanımadan analiz etmeden birlikteliğin evlilikle sonuçlanmasınada karşıyım,bazen duyuyorum geride kalmış unutulmamış bir sevgili,kişilik bozukluğu,çocukluktan kalma ciddi travmalar vs neler neler var ve bütün bunların üstüne kurulan bir yuva herşeyden habersiz gül gibi yetişmiş hayattan beklentisi olan umutları solmamış çiçekler gibi insanlar...bu tip insanların elinde soluyor...yazık gerçekten.Bazen hayatımiza giren kişiler tam anlamıyla bize dürüst olmuyorlar,hayatı düzene girsin diye evlenen,sevgilisinden ayrılıp hırsından dolayı başkasıyla evlenmek isteyen,sosyal becerisi olmayan iletişim kuramayan insanların evlenerek yalnızlıktan kurtulma umudu,maddi sıkıntı çekip evlenmek isteyen vb gibi o kadar çok neden varki bir terapi bunların hangisini duzeltebilirki,bir ilişki neden yolunda gitmez? taraflardan birisinin artık istemiyor olmasındandır muhakkak,terapi sorumlulukları hatırlatıp bir süre daha devam etmesini sağlayabilir ama sonunda yine çöküşe girer çünki bir insan istemiyorsa istemiyordur bu kadar net.Merhaba. Esimle gorucu usulu evlendik. Cok tanimaya firsatim olmamisti. Evlendikten sonra her seyi kendi basina yapmayi cok sevdigini farkettim. Zamanla tartismalar cok oldu, ara ara duzelse de yine basa donuyor. Benim izledigim hic bir seyi izlemek istemez. Ya maç izler ya kendi basına film izler. Ben plan yaparsam gezeriz, onda da kalabalik yer vs olursa hemen sıkılır. Kisacasi benimle plan hic yapmaz. Ortak bir seyler yapalim diye hic cabasi yoktur. Kova burcu. Hicbisey bana anlatmaz, sohbet etmez. Ben is yerimde olanlari anlatirdim artik ben de anlatmaz oldum cunku cogu zaman tepki vermiyor. Yillardir hep ayni konulardan tartisma cikiyor. Simdi gunlerdir konusmuyorum, her sey yolundaymis gibi davraniyor, hic bir cabasi yok. Hep ben ilk adimi atmam gerekiyor. Biraksam yillarca boyle yasar heralde. Ama ben mutsuzum evli gibi hissetmiyorum. 2 cocugumuz var. Sirf onlar icin terapi alsak işe yararmi sizce. Edevlette de aile danismanligi hizmeti varmis. Basvurup evliligini kurtaran oldu mu?
Adam sizi sevmiyor işte, terapistlerin sihirli değneği mi var zannediyorsunuz?Merhaba. Esimle gorucu usulu evlendik. Cok tanimaya firsatim olmamisti. Evlendikten sonra her seyi kendi basina yapmayi cok sevdigini farkettim. Zamanla tartismalar cok oldu, ara ara duzelse de yine basa donuyor. Benim izledigim hic bir seyi izlemek istemez. Ya maç izler ya kendi basına film izler. Ben plan yaparsam gezeriz, onda da kalabalik yer vs olursa hemen sıkılır. Kisacasi benimle plan hic yapmaz. Ortak bir seyler yapalim diye hic cabasi yoktur. Kova burcu. Hicbisey bana anlatmaz, sohbet etmez. Ben is yerimde olanlari anlatirdim artik ben de anlatmaz oldum cunku cogu zaman tepki vermiyor. Yillardir hep ayni konulardan tartisma cikiyor. Simdi gunlerdir konusmuyorum, her sey yolundaymis gibi davraniyor, hic bir cabasi yok. Hep ben ilk adimi atmam gerekiyor. Biraksam yillarca boyle yasar heralde. Ama ben mutsuzum evli gibi hissetmiyorum. 2 cocugumuz var. Sirf onlar icin terapi alsak işe yararmi sizce. Edevlette de aile danismanligi hizmeti varmis. Basvurup evliligini kurtaran oldu mu?
2 çocuğunuz varmış kaç yıllık evli olduğunuzu yazmamışsınız ama ortalama 10 yıllık evli olsanız, 10 yıldır bu karakterde olan birinin terapiyle değişeceğini düşünüyor musunuz?Biraksam yillarca boyle yasar heralde. Ama ben mutsuzum evli gibi hissetmiyorum. 2 cocugumuz var. Sirf onlar icin terapi alsak işe yararmi sizce.
Şimdi olmuş artık diyenler olacak ama ben arkasındaki motivasyonu merak ediyorum. İlgisiz, sevgisiz, afedersiniz moktan bir evliliğe neden iki çocuk? Sizi mutlu etmeyen adamla nasıl sevişebiliyorsunuz?
Hayır düzelmez. Adam evlilik içinde bekarlık yaşıyor. Mis gibi hayat. Neden düzelsin ki?
Şimdi olmuş artık diyenler olacak ama ben arkasındaki motivasyonu merak ediyorum. İlgisiz, sevgisiz, afedersiniz moktan bir evliliğe neden iki çocuk? Sizi mutlu etmeyen adamla nasıl sevişebiliyorsunuz?
Hayır düzelmez. Adam evlilik içinde bekarlık yaşıyor. Mis gibi hayat. Neden düzelsin ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?