İlgisiz bir eş

Boşansam kafam ve kendim rahat ederim eşimin ailesinden calistigim halde çat kapı gelenler var hiç musaitmisin sen calisiyor musun diye soran ince dusunen yok. Hem esimin hem de ailesinin bu sekildeki kabaligi zaten beni yoruyor. Çocuklarımdan küçüğü 3 buçuk yaşında babasına aşırı düşkün onsuz bir hayati yapabilir mi babam neden evimize gelmiyor sorusu ağır gelir mi onu da düşünüyorum tabi. Ama bi taraftan diyorum ki oldu da beni aldatıyor başka birisi var ise Allah karşıma çıkarsın tek celse de bosanayim diyorum böyle bisey varsa bileyim bahanem olsun diyorum çünkü en başından beri söylemiştim böyle birseyi kesinlikle affetmem diye. İnsanlar yuva kurduktan sonra hemen dağıtmak tabiki istemiyor. Ama durum kötüye gittikçe boşanma fikri kafana yatıyor. Sanki kocam beni hic istemiyor ben ona ayılıp bayılıyorum gibi bir durum degil bu.

Arkadaşlar kısacası benim sizden beklentim gelecek ile alakalı tahmin yapmak değil de böyle bir durumda siz olsanız napardiniz bırakır miydiniz çocuklara rağmen yoksa ben bu tarz olaylari abartıyor muyum bu yani cevap verenlere teşekkür ederim tek tek yazamadım.

Sizin ne istediğinize bağlı aslında herşey. Size ev arkadaşlığı, çocukların başında baba yeterse durursunuz.
Yok bende kadınım sevgi ilgi,cinsellik,heyecan,kalp atışı istiyorum diyorsanız ayrılır yeni bir hayata başlarsınız.

Adamı değiştirmeye çalışmayın zaten böyleydi muhtemelen sadece siz tolere ediyordunuz. Artık perde kalktı şimdi salt gerçeklerle yüzleşme vakti sizin için. Yada en kötü ihtimalle cinsellik yerindeydi yaş ve yorgunluk nedeniyle oda gitti elinizde hiç bişey kalmadı tutacak Dal yani yanlış anlaşılmasın. Bu adam böyle deve hesabı ya güdün ya gidin.

çocuğunuzun babasına aşırı düşkün olmamasının nedeni , ondan istediği ilgi ve şevkati alamaması , tıpkı sizin gibi. Eğer gerekli ilgi ve sevgiyi alsa, aşırı düşkünlüğü değil, normal bir baba çocuk ilişkisi olurdu ama çocuğunuz babasından azıcık sevgi görünce çıldırıyordur. Nasıl siz aman yemek bulaşık yapamayıp rezil olur gibi garip endişeleriniz yanında, çocuğunuz ve babası arasındaki sağlıksız etkileşimi bahane gösteriyorsunuz. Yani bunların hepsi bahane , kocanız sizi sevmiyor , kadın ve aşık olarak değer vermiyor , sizin evlilikten beklentilerinizin gerçekleşmemesi , hayal kırıklığınız onun için önemli değil, bunu olduğu gibi kabullenin artık.
12 yıldır adamı değiştirmeye çalıştınız elinize be geçti ? Rahat bırakın artık adamı, istemiyor sizinle aşk hayatı yaşamak. Siz kendinize bakın ve lütfen gerçekçi olun , garip bahanelerin ardına sığınmadan siz kendi kararınızı verin. Bu adam böyle ama boşanmak da istemiyorum , olduğu kadar bari sevgi aşk olmasa da , sosyal güvence ve toplumsal kabul için evli kalmaya devam edeyim ya da sevgi aşk olmazsa evlilikte olmadın diyerek boşanın. Her ikisi de dikensiz gül bahçesi değil ama neyi seçerseniz seçin sizin kararınız olsun.

Çocuğun babasına düşkün olmasının…..

Aslında babasıyla çok iyi vakit geçiriyor demek istedim düşkünlüğü bu yani çocuklarla karşılıklı güzel oyunlar oynarlar. Evet ufaklık birazcık daha büyüsün buna net karar vereceğimi düşünüyorum tamam ya da devam. Gittiğim psikolog da zaten 40 yaşında insanlar hayatını sorgulamaya başlar yeni kararlar almak ister demişti. Bekleyip göreceğiz zaman ne gösterir.

Anlattiğiniz cogu insanin yasadiği standart evlilik ülkemizde.Diyelim ki bosandiniz tekrar evlenseniz de sizi ve cocuklarinizi yeni ve daha büyük sorunlar bekleyecek üvey baba davranislari vs ya da üvey anne vb sorunlar bunlarla da basedemem diyorsaniz cocuklarinizla yalniz ve huzurlu bir hayatiniz olabilir de tabi ergenlik vs dönemlerinden tek basiniza cok zorlanacaksiniz ama ortada aldatma,siddet,kötü aliskanliklar gibi büyük sebepler yoksa ilgisizlik vs gibi sebeplerle de bosanmaya değmez diye düşünüyorum ama karar sizin...

Verdiğinizi detaylar ışığında ilişkiniz normal ve iyi görünüyor, biraz tolere edilecek hususlar canınızı sıkmakta.
Bu kısmı önemsiyorsanız yatak odasını hareketlendirme denenebilir, biraz standart kalmış sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…