- 30 Ocak 2013
- 29.375
- 43.877
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
demeni beklediğim o değil aslında bnzer olaylar yaşayan var mı merak ettim.Dememizi beklediği ; Bu adam senin kaderin, kesin evleneceksiniz.
Aslında olan ; Tesadüftür yiaa çok şaapma.
demeni beklediğim o değil aslında bnzer olaylar yaşayan var mı merak ettim.
Valla var. Benim. Benim exi sadece ben değil kuzenlerim de görürdü. Evliymisiz hamileymisim. Kaç kere gorduler anlattılar. Ben her seferinde iyice emin oluyordum evlenecegimize :) 7 ay oldu ayrılalı
Ruyalar herzaman rahmani degildir. Ruya yorumlayamam ama genelde ruyalar bilincaltina gore goruluyor. Ezan meselesi bana gore de tesaduf. hayira yor hayir olsun.
Bir iki defa gece aynı saatte uyandıysan biyolojik saatin buna alışıyor ve her gece aynı saatlerde uyanmaya başlıyorsun,benm dediğim rüya değil. benzer rüyalardan uyandğmda ezan okunması. hatta rüya gördüğüm anda ble ezan sesini duyuyorum yarı uyanık br haldeym ama rüya görüyorum ve ezanı duyuyrm tamamen kendime geldiğimde ezan okunuyr oluyr
benmde ilgincime giden rüyadan sonra uyandğmda ezan okunması. o kdr tatlı br şekilde uyanyrm ki normalde ben uyanmam sabaha kdr deliksiz uyurum desem yeridir. ki sabah bile zor kalkarım
Belki de o heyecanla dua edin diye uyandırılıyorsunuz.
Allah duanızı kabul edecek de sizi bekliypr belki kim bilir.
(Bu arada büyük buluşma gerçekleşmedi mi henüz)
namaz seni çağırıyorhatta benim yorumum bırak bu işleri (flört neyin) namaza yönel yönünde
Bir iki defa gece aynı saatte uyandıysan biyolojik saatin buna alışıyor ve her gece aynı saatlerde uyanmaya başlıyorsun,
Senin biyolojik saatin ezan saatine programlanmış gb.
Her gece sevdiğini rüyanda görmen de muhtemelen bunun üzerinde düşündüğün ve beynin bununla meşgul olduğu için rüya konuların kısır döngüye dönüşmüş. Yine de hayırdır inşallah demek lazım :)
kılıp kılmamanda beni ilgilendirmez zaten yorum istemişsin budurcnm ogün patronu ile sabah erkenden döndü cumartesi sabahı dha doğrusu başka yere gttiler o akşamda rahatsızlanmış bu ertesi gün snrm yaşadğı yere dönmş
kılıp kılmadığımı vs. gibi şeyleri asla söylememem Rabbim ile benm aramda
her gece değil cnm aralıklarla haftada 1-2 kez a
ben orda şunu yazmayın dye de belirttim.kılıp kılmamanda beni ilgilendirmez zaten yorum istemişsin budur
anlamadım?ben orda şunu yazmayın dye de belirttim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?