• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlginçlikler

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.375
43.877
798
Kızlar konunun yeri burası değil biliyorum ama buraya yazmak istedim daha çok yorum alır diye.

şu son bir kaç haftadır ne zaman sevdiğim adamı rüyamda görsem tatlı bir şekilde uyanıyorum. sanki sabah olmuş gibi rahat bir şekilde ve ezan okunuyor oluyor o sırada. bir kez değil bir çok kez yaşadım bunu. o kadar garip geliyor ki. neye yoracağımı bilemedim. Rabbim namaza çağırıyor demeyin bunu biliyorm zaten ama bana garip gelen rüyada aynı kişiyi görmek ve hemen uyandığında ezan okunuyor olması

Valla var. Benim. Benim exi sadece ben değil kuzenlerim de görürdü. Evliymisiz hamileymisim. Kaç kere gorduler anlattılar. Ben her seferinde iyice emin oluyordum evlenecegimize :) 7 ay oldu ayrılalı
demeni beklediğim o değil aslında bnzer olaylar yaşayan var mı merak ettim.

Ruyalar herzaman rahmani degildir. Ruya yorumlayamam ama genelde ruyalar bilincaltina gore goruluyor. Ezan meselesi bana gore de tesaduf. hayira yor hayir olsun.

Bdv de bu ara konular peşi sırA
Bi hafta anne
Bi hafta kv
Bi hafta görümce
Baba
Elti
Büyü
Bla bla
Derken buarada rüyalar alemi
Dikkatimi cekti

Valla var. Benim. Benim exi sadece ben değil kuzenlerim de görürdü. Evliymisiz hamileymisim. Kaç kere gorduler anlattılar. Ben her seferinde iyice emin oluyordum evlenecegimize :) 7 ay oldu ayrılalı

benm dediğim rüya değil. benzer rüyalardan uyandğmda ezan okunması. hatta rüya gördüğüm anda ble ezan sesini duyuyorum yarı uyanık br haldeym ama rüya görüyorum ve ezanı duyuyrm tamamen kendime geldiğimde ezan okunuyr oluyr

Ruyalar herzaman rahmani degildir. Ruya yorumlayamam ama genelde ruyalar bilincaltina gore goruluyor. Ezan meselesi bana gore de tesaduf. hayira yor hayir olsun.

benmde ilgincime giden rüyadan sonra uyandğmda ezan okunması. o kdr tatlı br şekilde uyanyrm ki normalde ben uyanmam sabaha kdr deliksiz uyurum desem yeridir. ki sabah bile zor kalkarım :D

Belki de o heyecanla dua edin diye uyandırılıyorsunuz.
Allah duanızı kabul edecek de sizi bekliypr belki kim bilir.
(Bu arada büyük buluşma gerçekleşmedi mi henüz)

namaz seni çağırıyor ;) hatta benim yorumum bırak bu işleri (flört neyin) namaza yönel yönünde :KK69:

benm dediğim rüya değil. benzer rüyalardan uyandğmda ezan okunması. hatta rüya gördüğüm anda ble ezan sesini duyuyorum yarı uyanık br haldeym ama rüya görüyorum ve ezanı duyuyrm tamamen kendime geldiğimde ezan okunuyr oluyr

benmde ilgincime giden rüyadan sonra uyandğmda ezan okunması. o kdr tatlı br şekilde uyanyrm ki normalde ben uyanmam sabaha kdr deliksiz uyurum desem yeridir. ki sabah bile zor kalkarım :KK70:
Bir iki defa gece aynı saatte uyandıysan biyolojik saatin buna alışıyor ve her gece aynı saatlerde uyanmaya başlıyorsun,

Senin biyolojik saatin ezan saatine programlanmış gb.

Her gece sevdiğini rüyanda görmen de muhtemelen bunun üzerinde düşündüğün ve beynin bununla meşgul olduğu için rüya konuların kısır döngüye dönüşmüş. Yine de hayırdır inşallah demek lazım :)

Belki de o heyecanla dua edin diye uyandırılıyorsunuz.
Allah duanızı kabul edecek de sizi bekliypr belki kim bilir.
(Bu arada büyük buluşma gerçekleşmedi mi henüz)

cnm ogün patronu ile sabah erkenden döndü cumartesi sabahı dha doğrusu başka yere gttiler o akşamda rahatsızlanmış bu ertesi gün snrm yaşadğı yere dönmş

namaz seni çağırıyor :KK66: hatta benim yorumum bırak bu işleri (flört neyin) namaza yönel yönünde :KK69:

kılıp kılmadığımı vs. gibi şeyleri asla söylememem Rabbim ile benm aramda

Bir iki defa gece aynı saatte uyandıysan biyolojik saatin buna alışıyor ve her gece aynı saatlerde uyanmaya başlıyorsun,

Senin biyolojik saatin ezan saatine programlanmış gb.

Her gece sevdiğini rüyanda görmen de muhtemelen bunun üzerinde düşündüğün ve beynin bununla meşgul olduğu için rüya konuların kısır döngüye dönüşmüş. Yine de hayırdır inşallah demek lazım :)

her gece değil cnm aralıklarla haftada 1-2 kez a

cnm ogün patronu ile sabah erkenden döndü cumartesi sabahı dha doğrusu başka yere gttiler o akşamda rahatsızlanmış bu ertesi gün snrm yaşadğı yere dönmş

kılıp kılmadığımı vs. gibi şeyleri asla söylememem Rabbim ile benm aramda

her gece değil cnm aralıklarla haftada 1-2 kez a
kılıp kılmamanda beni ilgilendirmez zaten yorum istemişsin budur ;)

muhtemelen ruyanda seni mutlu ettim şmdi de sen görevini yerine getir de namaza kalk diyor ortada illaki bi mesaj varsa tabi

Back