Yatak Odası Dekorasyonu İlginç Yatak Odası Tasarımları

korktum ben ürkütücü bence...kim isterki böyle bi oda..gerçi tercih meselesi:1shok:

çok orjinaller gayet güzel. özellikle farklı olmlaarı cok hosuma gitti. yanlıs şöyle bişey var; insanın sıgınacagı liman biraz sakin durgun, ruhu dinlendirecdek sekilde olmalı. içim daralır bnm şahsen orda

ay banada bunaltıcı geldiler cezaevinde hisseder insan kendini yalnız bir tanesinde yatak havadaymış gibi duruyorya o biraz ilgimi çekmedi değil doğrusu

ben bunların hiç birinde uyuyamam heralde huzursuz görünüyolar tamam tasarım harikaları olabilirler ama

yok ben almiiiim.hepsi birbirinden tuhaf..kimisi hapishaneye kimiside akil hastalarini kapattiklari yastikli odalara benziyo.aslinda degisik tasarimlari severim ama bu kadar da degil yani....

bende baya bi bişşi sanmıstım yatak odası denilince pekte hoş değilller

kız bunlar ne sanki çekim yapılacak gibi bende yatamam bunlarda biri bizi gözetliyo odası gibi...

gercekten ilgin yatak odalari yapmislar bazilari ürkütücü geliyo ama yoksa güzeller :))

yatak odasını sadece uyumak için düşünenlere ilginc gelmiş olabilir ama bence muhteşem. ve cok ideal...:jeyyar:...sevdimmm

ic karartici odalar bence, istemezdim.. dinlendirici renkler olmali yatak odalarinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…