• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu İlginç Yatak Odası Tasarımları

one öyle yaa korku filmlerinden çıkmış gibi.yatak odası dedigin sıcacık ve şirin olmalı bir okdar da sade.:lepi:

bu yatak odaları bana göre değil.tabikide beğenen arkadaşlar vardır..onlarada saygı duyarım

En sondaki giyotin seklinde olan ilgincmis :oklava: kavgalar sonrasi yatak ayirma derdi olmaz :roflol::roflol::roflol:

bana göre yatak odası loş olabilir ama asla böyle karanlık olmayacak ben korkarım giremem bile bu odalara....

beni kessen uyuyamam ben buralarda yaa bunlar da ne böle; berbat ,resmen rahatsız edici

bende hiç beyenmedim...hiç romantik değil almayım sağ olun

ben de şirin ve romantik yatak odalarını beğeniyorum ya bunlar gerçekten çok fantastik ürkütücütatlicadiarzu

ama her tarafı ayna olan güzel olabilir anlarsınız yasırnaşık şey

valla bence ayna olayı çok güzel birde daha siyah olsa daha güzel olurdu benim hep sizdeğim bir yatak odası yapmış yapanlar saol canım

Yok ya en iyisi benim yatak odam tasarım olcaksa hiç olmasın bu ne be içim karardı zincirler renk şekil ve tarz itibariyle tek kelimeyle kötü

yani bu resimler bana testere filminden kareler gibi geldi bende uyuyamam gerçekten böyle bi odada her an cinayet işlenecekmiş gibi duruyor :)

ilginçmişler gerçekten ama.. ben böyle bi yatak odam olsun hiç istemem doğrusu.. pek tarzın değillersırnaşık şeysırnaşık şey

Back
X