ilginç oda arkadaşı

kizin psikolojisi bozuk sanirim ya.. annesinin bilmeye hakki var sanirim, ama direkt sizden bilecek ama belki bi gün onun iyiligi icin yaptiginizi anlar...
annesine söylemeye korkuyoruz .bizim yaptığımızı bilsin bilmesin o önemli değil ama annesi epilepsi hastası nöbet geçiriyor sürekli üzüldüğünde .söylersek ve bir şey olursa biz bunun sorumluluğunu kaldıramayız ki

annesine söylemeye korkuyoruz .bizim yaptığımızı bilsin bilmesin o önemli değil ama annesi epilepsi hastası nöbet geçiriyor sürekli üzüldüğünde .söylersek ve bir şey olursa biz bunun sorumluluğunu kaldıramayız ki

ah bak orayi kacirmisim ben annesi hastaysa is degisir :// annesini hic mi düsünmüyor bu kizcagiz yaaa

ah bak orayi kacirmisim ben annesi hastaysa is degisir :// annesini hic mi düsünmüyor bu kizcagiz yaaa
biz aylardır söylüyoruz inanın umurunda bile değil annesi . bir insan annesini sevdiğinden yapmaz bunu kadın orada didiniyo küçük kız çocuğundan beter daha geçen haftalarda annesine illa ıphone istiyorum diye baskı yapıyordu. ben ve diğer oda arkadaşımın aylık harcadığının iki katı para harcar mesela bu gece yine çıktı akşam gelmeyecek yine barda olur .aylardır bak annen buraya gelsin burada birlikte yaşarsınız annen iş bulur buradan diyoruz o kadar gamsız ki rahat edemem diyor . siz düşünün yani

Önce bir kendinizle yüzleşin. Kıza karşı yoğun ilginizin sebebi sadece nefret ve vicdani duygularınız mı, yoksa içten içe kıza hayranlık mı besliyorsunuz? Satır aralarına baktığınızda ayıplanası biri olduğuna inandığınız oda arkadaşınızı bayağı önemsemişsiniz siz. O seviyor diye merak edip okuduğu kitabı almalar, aile hayatının derinliklerini öğrenmeler, kızın işlerini yapmalar :)

Bence sizin için en sağlıklısı odanızı değiştirmeniz. Oda arkadaşınızın yüzüne gülmek zorunda kalıp arkasından hayıflanarak kendinize olan saygınızı yitirmezsiniz böylelikle.
bravo arkadaşım tespitin dibi :KK9:aslında bu akadaşlarımız oda arkadaşlarını sevmemek falan değil baya bariz önemsiyorlar

Back