- 22 Şubat 2014
- 1.377
- 782
- 63
- Konu Sahibi nancy__ajram
Kendinizden alt seviyede görüyorsun ya güya insanları ne diye fikir almak istiyorsunuz o zaman bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
farklı açılardan düşünmenizi tavsiye ederiz o halde :) mühendis avukat ya da başka bir şey düşüncenizi değiştirecek mi hayır ama biz size öneririz mühendisliği lakin tüm verileriniz toplamayı daha kolay başarırsınız ha isterseniz yardımcıda oluruz karşınızda iki mühendis var .
Kızlar bölüm mühendislik mi? :) Vallahi kendimce eldeki tüm verileri değerlendirip ona göre bir yorum yaptığıma, size iyi bir tavsiye verdiğime inanıyorum ama velev ki analitik düşünceye sahip değilim, bunun burada zaman geçirmemle alakası nedir? Neticede burası Türkçe okuyup-yazabilen herçeşit kadının hayat deneyimlerini -ağırlıklı kayınvalide ve tüpbebek üzerine olan hayat deneyimlerini- paylaştıkları bir forum, mülakata girip yorumcu olmuyor kimse.
farklı açılardan düşünmenizi tavsiye ederiz o halde :) mühendis avukat ya da başka bir şey düşüncenizi değiştirecek mi hayır ama biz size öneririz mühendisliği lakin tüm verileriniz toplamayı daha kolay başarırsınız ha isterseniz yardımcıda oluruz karşınızda iki mühendis var .
Ay yani bildiğin kızı kıskanmışlar herşeylerini araştırmışlar koktuğu halde nasıl oluyoda erkekler buna bakıyo bize bakmıyo diye hasetlenmişler masum gibi yazıyolar ergen ergen tripler ya kıza harcadıkları eforu derslerine harcasalar tıp okurlardı. Bu arada mühendislik okuyorum diye ikide bir söylüyosunuzda bölüm kaldırım mühendisliği herhalde:)Kız hayatını yaşıyor sizde aynı odada kalmak istemediginizi söyleyin kendıne baska bir yurt bulsun bu kadar basit yanı
sanırım düzgün cevap veren tek kişi sizsiniz çok istedik ama değiştirme şansımız yoktu zaten çok şükür iki gün kaldı kendisiyle tamamen bağlantımızı kestik .annesi ileri derece Epilepsi hastası bizde tanıştık o yüzden birazda bu kadar dert edindik sanırım.herkes kıskandığımızı vs söylemiş ama alakası olamaz zaten böyle bir şeyin mühendislik vs olarak zaten biz kendimiz söylemedik üstümüze gelinince böyle cevap verdik düzgünce bir şey anlattık neden bu kadarda büyütülüp üstelendi anlayamadık .Borderline kisilik bozukluguna yakin seyler anlatmissiniz. Psikolojik rahatsizligi oldugunu dusundugunuz icin bunu dedim.
Benim fikrim bu kiz hasta degil dikkat cekme, erkekler tarafindan begenilme cabasinda kendini bu sekilde yatak hikayeleriyle gundeme getirmeye calisiyor.
Bu kadar rahatsiz oluyorsaniz en bastan odanizi degistirseydiniz. Degistirmiyorlar diye bi durum olmazdi sonucta özel yurt.
Sizde diger arkadasinizla bu kizi onemsemeyin naptigiyla bu kadar ilgilenmeyin bence.
sanırım düzgün cevap veren tek kişi sizsiniz çok istedik ama değiştirme şansımız yoktu zaten çok şükür iki gün kaldı kendisiyle tamamen bağlantımızı kestik .annesi ileri derece Epilepsi hastası bizde tanıştık o yüzden birazda bu kadar dert edindik sanırım.herkes kıskandığımızı vs söylemiş ama alakası olamaz zaten böyle bir şeyin mühendislik vs olarak zaten biz kendimiz söylemedik üstümüze gelinince böyle cevap verdik düzgünce bir şey anlattık neden bu kadarda büyütülüp üstelendi anlayamadık .
Mümkünse yurttan annesinin numarasına ulaşın ve bir şekilde annesine haber verin.Okumuyorsa annesinin ellerini kanata kanata çalıştığı parayı harcamaya da hakkı yok hiç değilse annesinin gözünün önünde olur hatasını da onun yanında yapar annenin de haberi olur kim bilir belki de anne sayesinde hatalardan uzak durur.
Gerçekten yazmış olmak için yazmayan birini gördük çok sevindik gerçekten teşekkürler :) annesiyle baya konuştuk bize bazen yalan falan söyletmeye kalkıyor annem ararsa şunda bunda diyin diyerek bizde kadına karşı kötü oluyoruz bunları anlatmak istedik ama çok yanlış yerlere gitti konukafaya takma burdaki bazi üye arkadaslar konu sahiplerinin üzerine anlamsizca giderler ben sahsen cok kez sahit oldum.. bi cesit ego tatmini olabilir..
Gerçekten yazmış olmak için yazmayan birini gördük çok sevindik gerçekten teşekkürler :) annesiyle baya konuştuk bize bazen yalan falan söyletmeye kalkıyor annem ararsa şunda bunda diyin diyerek bizde kadına karşı kötü oluyoruz bunları anlatmak istedik ama çok yanlış yerlere gitti konu
Daha önce bize bir konuda yalan söyledi bizde dün akşam bu konuyu açıkça bak biz bunu biliyoruz neden yalan söyledin dedik güldü şarkı söylemeye başladı biz yokmuşuz gibi üsteliyoruz sana diyorum diye avazım çıktığı kadar bağırdım tık yok gülüyor şarkı söylüyor .zaten o sinirle de daha fazla dayanamayıp buraya yazdık.yani konuşmak gibi bir durum mümkün değilRica ederim kizlar..kesinlikle yalanina ortak olmayin derim,büyük sorumluluk ve zaten yalan söylenmemeli =) hic oluru yok mu bu kizla acik acik konusmanin?
Daha önce bize bir konuda yalan söyledi bizde dün akşam bu konuyu açıkça bak biz bunu biliyoruz neden yalan söyledin dedik güldü şarkı söylemeye başladı biz yokmuşuz gibi üsteliyoruz sana diyorum diye avazım çıktığı kadar bağırdım tık yok gülüyor şarkı söylüyor .zaten o sinirle de daha fazla dayanamayıp buraya yazdık.yani konuşmak gibi bir durum mümkün değil