ilginç oda arkadaşı

Tahmin etmiştim bir mühendislik öğrencileri birde ikcılar çok yerli yersiz kullanır analitik kelimesini. Bu akşam biraz gerginim kabul ediyorum daha yumuşak bir dil kullanmaya çalışırım normalde. Ama söylediklerimde samimiydim, haklılık payı olduğunu îleride birbirinizi her Allah'ın günü görmek zorunda kalmayınca anlayacaksınız. Bu kıza bu kadar sarmanızın nedeni hayatınıza renk katıyor oluşu, hepimizin hayatına bir dönem öyle insanlar girer.
boş insanlar evet gelip geçerler kendimi bir teyzeyle konuşuyor gibi hissettim çok bilgili olduğunuzu sanmıyorum ileride hayatımızdan çıkıp giderse eğer o gün diyeceğim şey ben bu kıza hayranmışım değil o kız şimdi bi baltaya sap olamamıştır cümlesidir hayranlığa nerden bağladıysanız artık çözemedik heee evet tapıyoruz :D

biyle kiymet bilmeyen insanlar var evet yapabilceginiz hicbisey yok benim annemde temizliklere gidip buyuttu bizi bakti ama asla arkadasiniz gibi kiymet bilmeyen biri olmadim ve annemin kiymetini evlenip hamile kalip anne olunca cok cok daha iyi anladim oyle boyle degil yani oyuzden salin gitsin derim yasamadan hicbiseyi anlamaz o
haklısınız

Ben sizlik bir durum göremedim. Pisse odanızı değiştirtin. Geri kalanlar sizi niye gerdi?
çünkü bize anlatıyor bize yalanlar söylüyor bizi ilgilendirmez evet bizim anlamadığımızda bizi ilgilendirmeyen konularda bize yalan söylemesi neden yaptığını anlamadık bizi ilgilendirmez zaten . Bizi salak yerine koymasına izin veremeyiz

Kızlar bölüm mühendislik mi? :) Vallahi kendimce eldeki tüm verileri değerlendirip ona göre bir yorum yaptığıma, size iyi bir tavsiye verdiğime inanıyorum ama velev ki analitik düşünceye sahip değilim, bunun burada zaman geçirmemle alakası nedir? Neticede burası Türkçe okuyup-yazabilen herçeşit kadının hayat deneyimlerini -ağırlıklı kayınvalide ve tüpbebek üzerine olan hayat deneyimlerini- paylaştıkları bir forum, mülakata girip yorumcu olmuyor kimse.

Bunlarda hiç üniversite ağzı da yok.. liseli midir nedir.. bir de kokarca demişler kizcagiza.. saksaganlar mi desem bende onlara?
kızın arkasından atıp tutmalar.. ay ne kadar duyarlı hanım kızlar diyeceğiz ya biz de güya.. seyirciden alkış almaya gelmisler..

çünkü bize anlatıyor bize yalanlar söylüyor bizi ilgilendirmez evet bizim anlamadığımızda bizi ilgilendirmeyen konularda bize yalan söylemesi neden yaptığını anlamadık bizi ilgilendirmez zaten . Bizi salak yerine koymasına izin veremeyiz
E arkadaşlığını kesin. Sizi bağlayıp zorla mı anlatıyor? Oturup dinliyorsunuz işte. :D o size hava atmak istiyorsa bu Fırsatı siz veriyorsunuz ona.

Bunlarda hiç üniversite ağzı da yok.. liseli midir nedir.. bir de kokarca demişler kizcagiza.. saksaganlar mi desem bende onlara?
kızın arkasından atıp tutmalar.. ay ne kadar duyarlı hanım kızlar diyeceğiz ya biz de güya.. seyirciden alkış almaya gelmisler..
ne deseydik temizlik abidesi mi ? yüzeysel anlattık sıkmak istemedik sizde sadece okuduğunuzu görüp at gözlüğüyle yorumlar yapmayın sen yaşar mısın kusmuk içinde sınavına çalışır mısın ? her gece cinsellik dinler misin? bunun gibi birsürü şey . sen bugünlere gelmeden bu durumları yaşamadan böyle konuşmanızı sizin özgüven eksikliğinize yoruyoruz ayrıca üniversite ağzı nedir? bakın sizin yaş kaç ama ağız mahalle kavgasına gelmiş gibi ay çok sevdim ben bu ismi sanada saksağan deriz bundan sonra

E arkadaşlığını kesin. Sizi bağlayıp zorla mı anlatıyor? Oturup dinliyorsunuz işte. :KK70: o size hava atmak istiyorsa bu Fırsatı siz veriyorsunuz ona.
koridorda oturup ders çalışma imkanımız yok kusura bakma zorla dinliyoruz resmen artık kulaklık falan takıyoruz

ne deseydik temizlik abidesi mi ? yüzeysel anlattık sıkmak istemedik sizde sadece okuduğunuzu görüp at gözlüğüyle yorumlar yapmayın sen yaşar mısın kusmuk içinde sınavına çalışır mısın ? her gece cinsellik dinler misin? bunun gibi birsürü şey . sen bugünlere gelmeden bu durumları yaşamadan böyle konuşmanızı sizin özgüven eksikliğinize yoruyoruz ayrıca üniversite ağzı nedir? bakın sizin yaş kaç ama ağız mahalle kavgasına gelmiş gibi ay çok sevdim ben bu ismi sanada saksağan deriz bundan sonra

Kaç para ulennn bi özgüven!!!

Canım üni 2 diyorsun ama siz lise2 bile göstermiyorsunuz. Maalesef.

Allah Allah dinlemek istemiyoruz diyorsunuz ama yine de deli gibi anlatıyor ha? Kulak falan tıkıyorsunuz ama özürlü gibi anlatıyor yine? Hımmmmmm

koridorda oturup ders çalışma imkanımız yok kusura bakma zorla dinliyoruz resmen artık kulaklık falan takıyoruz
ayrıca şöyle çok pis bir huyu var bağıra bağıra dinlemesen bile anlatıyor .kulaklığı çıkartana kadar illakiş dinliceksin 50 kere anlatrken uyuyakalmışızdır
Canım üni 2 diyorsun ama siz lise2 bile göstermiyorsunuz. Maalesef.
burda kimseye kendimizi kanıtlama çabamız yok yazdık tavsiye istedik boşa konuşma hadi

Önce bir kendinizle yüzleşin. Kıza karşı yoğun ilginizin sebebi sadece nefret ve vicdani duygularınız mı, yoksa içten içe kıza hayranlık mı besliyorsunuz? Satır aralarına baktığınızda ayıplanası biri olduğuna inandığınız oda arkadaşınızı bayağı önemsemişsiniz siz. O seviyor diye merak edip okuduğu kitabı almalar, aile hayatının derinliklerini öğrenmeler, kızın işlerini yapmalar :)

Bence sizin için en sağlıklısı odanızı değiştirmeniz. Oda arkadaşınızın yüzüne gülmek zorunda kalıp arkasından hayıflanarak kendinize olan saygınızı yitirmezsiniz böylelikle.
Duygularıma tercüman oldun bildiğin ajanlık yapmışlar bence kız bu ikisiyle kafa buluyo:)

ayrıca şöyle çok pis bir huyu var bağıra bağıra dinlemesen bile anlatıyor .kulaklığı çıkartana kadar illaki dinliceksin 50 kere anlatırken uyuyakalmışızdır herhalde .ayrıca biz kendisine söylemeden müdüriyete zaten odadan gitmesini istediğimizi söylemiştik ancak başka sorunlu biriyle yer değiştirmesi gerekti.seneye zaten kalmayacağız aynı odada kaçıp kurtulma peşindeyiz...

Siz ne güzel iki kız onun dedikodusunu yapıyormuşsunuz, yeni dedikodu Arkadaşı mı arıyorsunuz gece gece, hadi uyuyun siz geç oldu uyku saatiniz geçti sizin.

Duygularıma tercüman oldun bildiğin ajanlık yapmışlar bence kız bu ikisiyle kafa buluyo:)
ajanlık yaptığımız kesinlikle doğru aslında dalga geçip zaman geçiriyoduk çoğu zaman ama iş pisliğe gelince dayanılmaz hal aldı ama evet biz çok güzel eğleniyorduk ajanlık yaparken

Siz ne güzel iki kız onun dedikodusunu yapıyormuşsunuz, yeni dedikodu Arkadaşı mı arıyorsunuz gece gece, hadi uyuyun siz geç oldu uyku saatiniz geçti sizin.
sahi sizde evlisiniz sanırım neden kocanızın yanına gitmiyorsunuz ? biz hadi dersler sıkıldık bütler fln derken bir girelim dedik kocanızla ilgilenin bence

sahi sizde evlisiniz sanırım neden kocanızın yanına gitmiyorsunuz ? biz hadi dersler sıkıldık bütler fln derken bir girelim dedik kocanızla ilgilenin bence
Ay canım ya evli insanların eşleriyle ilgilenmekten bŞka işi yok haklısın. Ne güzel eğleniyorum işte derdinizle.

Back