• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilginç mutfak ürünleri

pambukmelek8788

:) seeen Seeeennn sadece
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
3.986
7
46
Ankara
kızlar merhaba :) mutfak eksiklerimin büyükleri bitti şükür.
şimdi böyle cıvıl cıvıl ufak tefek günlük şeyler kaldı.. oklavası kupası renkli sos tencereleri çatak kaşıklar vs....
bunlarıda netten almak istiyorum tek tük :) önerebilceğiniz siteler var mı?
mudo bonvago evmanya hariç:=)

altıncıcadde, markafoni, trendyol, dekoreko, madelion, morhipo, evim net, daybuyday, limango . aklıma gelenler bunlar hepsinden de alışveriş yaptım ufak tefek sorunlar dışında bir sıkıntı olmadı onlarda hemen halloldu zaten

canım neden mudo ve bonvagon hariç diye sormamda sakınca var mı :26:
ben dediğin mutfak ıvırzıvırlarımı hep ordan aldım ve sorun yaşamadm şimdiye kadar :31:

canım neden mudo ve bonvagon hariç diye sormamda sakınca var mı :26:
ben dediğin mutfak ıvırzıvırlarımı hep ordan aldım ve sorun yaşamadm şimdiye kadar :31:

:1: onlarda çok güzeeel canım bende aldım oradan o yüzden onlar hariç dedim:) daha farklı yerlerde daha farklı şeyler bulmak için ki öylede oldu :) dekoreko dedi bi arkadas çok güsel mesela :) vigar mutfak ürünleri pera bulvarı :) bunlarıda öğrendim çok güzel :)
gibi gibiii yani :)

:1: onlarda çok güzeeel canım bende aldım oradan o yüzden onlar hariç dedim:) daha farklı yerlerde daha farklı şeyler bulmak için ki öylede oldu :) dekoreko dedi bi arkadas çok güsel mesela :) vigar mutfak ürünleri pera bulvarı :) bunlarıda öğrendim çok güzel :)
gibi gibiii yani :)

anladım canım şimdi :34:

Back
X