İlginç İlgi Alanları

kara dalyanın kitabını nerden bulabilirim? ne zamandır arıyorum bulamıyorum.
the sweet kiss of a dahlia ydı inglizce ismi

Hollywood'un bugüne kadar aydınlatılamayan en esrarengiz cinayetlerinden birinin kurbanı genç oyuncu adayı Elizabeth Short.

Film yıldızı olma tutkusunu bir türlü içinden söküp atamayan Short, Kaliforniya'da barlarda garson olarak çalıştı. Short, canlı olarak en son 9 Ocak 1947'de kız kardeşiyle buluşmak için gittiği The Regal Biltmore Hotel'de görüldü. Bundan sonraki günler boyunca kimse genç kadının izine rastlamadı.

Giyinişi ve makyaj biçimi nedeniyle Kara Dalya olarak adlandırılan Short'un cesedi 15 Ocak 195-47'de bir parkta bulundu.

El ve ayak bileklerinde ip izleri olan cesedin göğüsleri doğranmış, vücudunun çeşitli yerlerinde sigara söndürülmüştü. Bu tüyler ürperten görüntü, genç kadının ağzının iki yanına palyaço gülümsemesine benzeyen bir görünüm veren ve her biri 7.5 santim boyunda kesiklerle tamamlanıyordu. Ama hepsi bu kadar da değildi. Ceset ikiye bölünmüştü !

Tarihe Kara Dalya cinayeti olarak geçen bu olay Brian DePalma tarafından sinemaya da aktarıldı. Filmde Short'u Mia Kirshner canlandırdı.

hadiiiii canımmm :KK53:
hangi kadın bu

ben seyretmiyorum müge anlıyı, işyerindeyim çünkü
biraz detay verirmisin bakim internetten

canim agridan kari koca geldiler. 5 yasinda galiba oglu kayip bikac haftadir. iste bunlar kaynana görümce elti filan hepsi ayni yerde oturuyorlar . iste bunlar geldikten 1-2 gün sonra bu elti evden kaciyor, olay söyle oluyor. bu cocugun kayboldugu gün bu elti 2 gün boyunca soba yakiyor ama sobadan acayip pis bir koku geliyor. dündü iste müge kari kocayi agriya yolladi gelismeler var diye. dün polisler eltinin evini aramak sobaya bakmak istiyorlar, ama elti izin vermiyor olmaz hayir diye bagiriyor:KK53: sonrada evi terk ediyor, bir komsuya saklanmis bugüne kadar.
elti tutuklaniyor ve itiraf ediyor : cocugu önce bogmus, sonra parcalara ayirmis, bagirsaklarini filan gömmüs geri kalaninida sobada yakmis :KK53: sobadan kemikler cikmis :KK53:
bundan bikac yil öncede yine bir cocuk kaybolmus , en son o elti kadinin yaninda görülmüs :KK53:
ve ayriyetende bi ara da kaynanayi banyoda bicaklamis :KK53: ohaa cüs diyom :KK53::KK53::KK53: tr de ilk kadin seri katil :KK53:

canim agridan kari koca geldiler. 5 yasinda galiba oglu kayip bikac haftadir. iste bunlar kaynana görümce elti filan hepsi ayni yerde oturuyorlar . iste bunlar geldikten 1-2 gün sonra bu elti evden kaciyor, olay söyle oluyor. bu cocugun kayboldugu gün bu elti 2 gün boyunca soba yakiyor ama sobadan acayip pis bir koku geliyor. dündü iste müge kari kocayi agriya yolladi gelismeler var diye. dün polisler eltinin evini aramak sobaya bakmak istiyorlar, ama elti izin vermiyor olmaz hayir diye bagiriyor:KK53: sonrada evi terk ediyor, bir komsuya saklanmis bugüne kadar.
elti tutuklaniyor ve itiraf ediyor : cocugu önce bogmus, sonra parcalara ayirmis, bagirsaklarini filan gömmüs geri kalaninida sobada yakmis :KK53: sobadan kemikler cikmis :KK53:
bundan bikac yil öncede yine bir cocuk kaybolmus , en son o elti kadinin yaninda görülmüs :KK53:
ve ayriyetende bi ara da kaynanayi banyoda bicaklamis :KK53: ohaa cüs diyom :KK53::KK53::KK53: tr de ilk kadin seri katil :KK53:

evet yaaaa
hiçte türkiyede kadın seri katil diye bişey okumamıştım şimdiye dek, hiç yoktu sanırım :KK53:

çok ilginç miş, kadının ismi neymiş?
bu olay ne zaman ortaya çıkmış?

Son düzenleme:
evet yaaaa
hiçte türkiyede kadın seri katil diye bişey okumamıştım şimdiye dek, hiç yoktu sanırım :KK53:

çok ilginç miş, kadının ismi neymiş?
bu olay ne zaman ortaya çıkmış?
aliye idi galiba yanilmiyorsam :26:pek söylemediler ismini hep elti dendi :KK53:
ya iste dün kari koca agriya gittiler, bugünde tutuklandi elti :KK47: yazdim ya okumuyonmu:KK4::KK37:
heee tamam :KK1:

bu arada ''Kontes'' filmini izledinmi?
konu kadın seri katiller ya :KK53:

izledim canim, esim korkufilmi hastasi sayesinde bende baktim bi ara , ama artik bakmiyorum, kesme bicmeliler hosuma gitmiyor hic, cinli perililerde psikolojimi bozuyo gece wc ye gidemiyom :KK37::KK5:
artik onunla beraber bakmiyom :KK19:

aliye idi galiba yanilmiyorsam :26:pek söylemediler ismini hep elti dendi :KK53:
ya iste dün kari koca agriya gittiler, bugünde tutuklandi elti :KK47: yazdim ya okumuyonmu:KK4::KK37:

izledim canim, esim korkufilmi hastasi sayesinde bende baktim bi ara , ama artik bakmiyorum, kesme bicmeliler hosuma gitmiyor hic, cinli perililerde psikolojimi bozuyo gece wc ye gidemiyom :KK37::KK5:
artik onunla beraber bakmiyom :KK19:

vay be...biz dün burda bu konuları konuştuk ve yine dün türkiyenin ilk kadın seri katili yakalandı
ne büyük tesadüf :KK53:

bu arada cinli filmleri bende seyretmem özel bi sebepten dolayı :KK53:

Hoş buldum, teşekkür ederim :KK1:

Eee ? Çok değil ki kilon :44:

ne bilim..... zayıflamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
spor yapmak istemiyorum
cola içmeyi seviyorum
chips yemeyi seviyorum
nasıl olacak bu iş?

Son düzenleme:
bu arada eşimi çıldırtmakla meşgulum
facebookunun şifresini mailini değiştirdim
girip oyun oynıyamıyo çıldırıyo :KK53:

Kontes filmi Elizabeth Bathory i anlatıyor değil mi? o kadın kanlı Vlad Tepeş in kadın cinsindendi.

Charles manson ve çetesine yaptırdıkları da çok etklemiştir beni. Adamın eline silah almadan elini kana bulamadan müritleri aracılığıyla cinayet işlemesi,
meşhur sözü;
" Bana yukarıdan bakarsanız aptalın tekini görürsünüz.
Bana aşağıdan bakarsanız tanrıyı görürsünüz.
Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz."

Ve defalarca araştırdığım beni hüzünlere gark eden Sharon Tate cinayeti....
:KK14:

Son düzenleme:
Kontes filmi Elizabeth Bathory i anlatıyor değil mi? o kadın kanlı Vlad Tepeş in kadın cinsindendi.

Charles manson ve çetesine yaptırdıkları da çok etklemiştir beni. Adamın eline silah almadan elini kana bulamadan müritleri aracılığıyla cinayet işlemesi,
meşhur sözü;
" Bana yukarıdan bakarsanız aptalın tekini görürsünüz.
Bana aşağıdan bakarsanız tanrıyı görürsünüz.
Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz."

Ve defalarca araştırdığım beni hüzünlere gark eden Sharon Tate cinayeti....

sharon tate cinayeti çok fena yaaa...
kadın hamileydi doğumunada az kalmıştı
resminide gördüm çok etkilendim...yani cinayet resmini

evet, kontes filmi elizabeth bathorynin filmi, eşimle seyrettiğimiz son filmlerden sayılır (benim seçtiklerimden) sonrada bana hiç bırakmadı film seçmeyi, zevksizmişim :KK14:

:KK53::KK53: Benimde böyle şeyleri araştırma okuma gibi
alışkanlıklarım var.
Eşim benle kavga ediyor canimisin sen die
Ama korkmuyorum ben :KK19:Haberlerde genelde böyle şeyleri okuyorum
Bazen paylaşcak birini arıyorum eşime anlatıyorum pc yasak kitap yasak artık sana diyo :KK20:
Korku filmi izlemekten çok tırsıyo :KK53:
Ben bayılırım
ama çok gerçekçi değiller artık basit geliyo .
Motel filmini izleyip kapattım korku filmi serisini..
Şimdi netten seri katillerin hikayelerini okuyorum buldukça
Kitap yada yazılı belge alamıyorum eşim gerçekten çok tepkili
Geçen senelerde
Bir kadın bebeğininin beynini yemişti
Onlar söyledi ye dediler die bagırıyormuş parçalarkende zevk çığlıkları atıyormuş.
Nasıl bir pisikolojileri var merak ediyorum ben okuyorum ama anlayamadım
karşılaşmak istemem tabikide..
Otopsimi ben bir ara çok seyrettim evlenmeden önce sonra sıkıldım.
Ölü yıkamaya gittim
Kucağımda bir çoçuk öldü
Sonra birinin çocugun kolu kesildi ilk mudahaleyi yaptım.
Babaannemin cesedi ile bir gece tek başına aynı odada kaldım..
Korkmuyorum ölülerden.eşim yanımdaydı bunları yaperken kızıyoo bana
öcek fare hayvanlardanda korkmam küçükken koleksiyonum vardı çekirge yavru fare solucan şişelerde :KK53:
Şimdilerde tek korktuğum şey hayali şeyler oda yeni başladı nazar değdi bana
Geceleri tek kalmaktan açıkcası hiç birşeyden korkmuyorum ani reflekslerim yok
Eşimin bütün korkutma çabaları başarısızlıkla sonuçlandı
Korkutucam seni birgin korkutucam dio..
Şimdi bende bi sorunmu var bende anlamıyorum
Kimle okuduklarımı paylaşsam manyakmısın sus midem bulandı senden korkuyorum diolar..
:KK37: Gel senle arkadaş olalım bildiklerimizi okuduklarımızı paylaşalım ben okuyamıyorum ama
seri katiller ansiklobedisini alıcam gerçi arkadaşımın kardeşinde var oda benim kafadan..:KK53:
Bide bu katillerin yaptıkları resmi yoldan yapılınca bişey yok ne kadar işkkenceler tecavüzler yapıldı zamanında ses çıkara<n olmadı :KK20:

korkudan hoşlananın ruhunda biraz sadistlik biraz da mazoşistlik vardır.bu arada empati yeteneği gelişmemiş olanlarda da bu eğilim vardır şunu da söyleyeyim genelde katiller de böyledir.
hakkınızda hayırlısı olsun
çok istiyorsanız sade'nin(sadizmnin babasının)kitaplarını okuyun.
ayrıca ben de o korkaklardanım.bana bulaşmayın :KK9: :KK9: :KK9:

X