• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlginç doğum hikayem ☺

Defneminenes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
365
213
33
35 haftadan itibaren haftada bir nts ye bağlanmaya başladım ama her hafta girmeme rağmen bir haftada bile bir gram sancı çıkmadı.bebeğin hareketleri gayet iyiydi 38 haftada doktoru mu değiştirdim çünkü doktorum beni sezeryana yonlendiriyordu ben normal istiyordum.sonra yeni doktorum çatı muayenesi yaptı gayet iyi normal doğum yapabilirsin dedi bekleyelim artık ne zaman olursa dedi geldik 41 haftaya hala bende ne sancı var nede bir gram açılma tabi ben inat ettim normal yapacağım ne olursa olsun dedim on Kasım sabahı doktor gel suni sancı vereceğiz dedi gittik hastaneye bana taktılar suni sancıyı 4 saat geçti bende yine bir gram sancı yok ben çok normal gülüyorum konuşuyorum hiç birşey yok bebek aşağı inmesi gerekirken doğum kanalına bile girmemiş yani başı hala yukarıda artık anladım ki normal olmayacak inadı bıraktım sezeryan yapın dedim beni aldılar amaliyathaneye tabi ben çok üzgünüm neyse spiral anesteziyle kızımı kucağıma aldım boş yere korkmuşum çok kolay bi doğumdu ve sonrasida öyleydi hiç pişman değilim hakkımda böylesi hayirliymis

hayırlı olsun. Allah analı abalı büyütsün.bana da spinal gunu verdi sezaryen olcam. ne kadar südü iyileşmek..korktunuz mu ameliyathanede ? hiç bişey hissetmediniz mi? 29 aralık sezaryenim var bana da dua edin.

Evet korktun beni bayıltın diye ağladım onlarda güldüler olmaz bu hem senin hemde bebeğinin sağlığı için daha iyi dediler gercektende öyle ben iki günde ayağa kalktım hiç korkma allahım hayırlı doğumlar versin

Back