- 23 Ekim 2015
- 365
- 213
- 33
- Konu Sahibi Defneminenes
35 haftadan itibaren haftada bir nts ye bağlanmaya başladım ama her hafta girmeme rağmen bir haftada bile bir gram sancı çıkmadı.bebeğin hareketleri gayet iyiydi 38 haftada doktoru mu değiştirdim çünkü doktorum beni sezeryana yonlendiriyordu ben normal istiyordum.sonra yeni doktorum çatı muayenesi yaptı gayet iyi normal doğum yapabilirsin dedi bekleyelim artık ne zaman olursa dedi geldik 41 haftaya hala bende ne sancı var nede bir gram açılma tabi ben inat ettim normal yapacağım ne olursa olsun dedim on Kasım sabahı doktor gel suni sancı vereceğiz dedi gittik hastaneye bana taktılar suni sancıyı 4 saat geçti bende yine bir gram sancı yok ben çok normal gülüyorum konuşuyorum hiç birşey yok bebek aşağı inmesi gerekirken doğum kanalına bile girmemiş yani başı hala yukarıda artık anladım ki normal olmayacak inadı bıraktım sezeryan yapın dedim beni aldılar amaliyathaneye tabi ben çok üzgünüm neyse spiral anesteziyle kızımı kucağıma aldım boş yere korkmuşum çok kolay bi doğumdu ve sonrasida öyleydi hiç pişman değilim hakkımda böylesi hayirliymis