• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri İlginç bir tecrübe, sinameki ve saç bakımı!

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Saça sürüldüğünde fiziksel olarak bişi olmaz.. ben içmem ağızdan zatn

Arkadaşlarım ;
Ben 3 seferdir sinameki, bemiks ampul (b vitamini) ve badem yagını karıstırıp sacıma uyuluyorum.1-2 saatte kafamda kalıyor.
3 kür 3 hafta demek.ve ben hayret içindeyim.Sacım röfleliydi.Epey dipten röfle yapılmıstı.Basarısız röflelerimden kurtulmak için sacımın uzaması ve yeni sacların dipten gelmesi gerekiyordu.O sebeple bu kürü denemek istedim. Oldukca şaşkınım.Gerci cok inancla basladım ama şaşırmamak elde değil.Benim deneyimim 2 ayda uzayacak kadar sac 3 haftada uzadı.Yani bu da demek oluyorki neredeyse 2 katı hızlandırıyor.Abartmıyorum.Cok samimi olarak yazıyorum.Hiç bir reklam falan yapmıyorum, tamamem deneyimimi paylasmak ve herkesin faydalanmasını istiyorum.İş yerimdeki arkadaslara da söyledim, onlarda baslayacaklar. Bence sacını uzatmak isteyen herkes en az 1 ay denesin ve sonucu görsün.Her işte oldugu gibi sebat ve kararlılık mühim.Bu gidişle yaza kadar saclarım normalinden daha cok uzayacak.Yuppppi :) Tarifi , kürü verenden Allah Razı olsun diyorum...Taklamı atıp gidiyorum :33: :emir_bebek:

Bu sinemaki olayını okadar çok araştırdımkii japongülü ilk paylaştığından beri bi türlü inandıramadım kendimi ama gaza geldim deniycemm uzun saçlı günler herkesee :):):):3::3::3:

Kızzzlaaaarrr sinemakiyi deneyenler kervanına bende katıldım dün aldım hazırladım ve denedim hatta içine az zeytinyağı ve evicap(vigen piyasada bulunmuyor kapül halinde kapsülü delince içinden sıvı gibi bişiy akıyor onuda ekledim) ama sanırım bu ampüllerde en maharetli gene bepanten herneyse kızlar ben kürü uyguladım bu kürü ilk paylaşan japongülünün de dediği gibi sadece yarım saat brklettim ama az kafam kaşındı :):):) uzamaya delalet diyin lütfeeennnn :31::31::31::31: birde size bikaç sorum olucak ben sinemakiyi fazlamı koydum acaba bnmkisi hep tükettiğimiz siyah çay gibi oldu yani renk bakımından doğru değilmi biyerde yanlış yapmıyorum ???? :32::32::32:

dün denedim ilk kez..
sonuç yumuşacık saçlar ve pırıl pırıl...
ben 4 saat beklettim...
bepanthene,1 çorba kaşığı badem yağı ve 1 küçükçay bardağı sinameki demledim.

Arkadaşlar benim saçlarım birkaç ay önce yandı ben de kestirmek zorunda kaldım, Ama yanıklar hala duruyor ve ben de sürekli bakım yapma çabasındayım düzelsinler diye. Dün ilk kez birşey denedim. Sinameki demledim içine 1-2 damla badem yağı damlattım ve son durulama suyu olarak başımdan aşağıya boca ettim. Biraz iğrenç gelebilir ama saçlarım normalde de kuru ve üstüne bir de yanık olunca işe yarar belki diye denedim. Sonuç mükemmel ötesi. Nasıl oldu anlamadım valla ama hem parlak hem de yumuşak. Eskiden tırtıklı gibiydi dokununca. Bence 1 kez de olsa denemelisiniz özellikle saçlarınız da kuruysa.

Evet evet aynı duyguyu ben yaşadım! Kaç gündür belki de 1 ayı geçmiştir sinameke ve bemiks ampülleri alalı. Ama sürekli olarak eski bakımları yaptığım için buna fırsatım olmuyordu. Artık saçlarımın dökülmesi tamamen durduğu için uzaması yönünde bir bakıma gitmeye karar verdim ve ilk denememi dün gece yaptım. Ya gerçekten bunu önerenin dilekleri gerçekleşir inşallah ben böyle pamuk gibi saçlar görmedim. Saçlarım uzasın derken kremlemeden ekstra mavi sular sürmememe gerek kalmadan saçlarım pürüssüzleşti. Muhakkak deneyin ama benim kadar geç kalmayın zira bunca zamandır ne çok para döktüm tüm o markalı ürünler!!! Sonuçlarını da yazın paylaşalım herkes denesin. Saçları ipek gibi olan kadınlar olalım:)

Kızlaaaar bende internetten baya bi araştırdım sabah sabah dayanamadım kalktım gittim aktara ordan eczaneye aldım alcağımı sürdüm kafamda bekliyor şimdi inş. çabuk uzar saçlarım. Uzun saçlı kızlara sesleniyorum sakın ama sakırınızı kestirmeyin sonra çok pişman olursunuz :( inş. uzar saçlarım yaaaa bi an önceee :18:

Back