Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annen seni memeden tiksindirerek ayirmis olmasin?:) Salca suren var, acı biber nebileyim limon süren var.
Hayvanlarda görünce çok tatlı geliyor bana ama insanlarda biraz garipsiyorum. Belki sizde bebeklik yaşını geçmiş erkek çocuğunu emziren birilerini gördünüz geçmişte bilinçaltınız bundan iğreniyor olabilir.
Ben iğrenmiyorum ama böyle çok emziren gördüğüm için soğudum
Valla bir canlının sizden beslenmesi kadar olağanüstü bir durum yok bence. Minnacık ağzıyla, küçücük elleriyle doymak için bana sokulması, kafasını sağa sola çevirip memeyi araması bemce çok çok tatlı.
3,5 sene emziren bir kadin olarak bana bile tiksinti geldi yahu. Aynen sizinki gibiydiTamda suanda yaptiğim işlem burnu tikali hirlaya hırlaya emişıyoruz cok tatlı ya hem uyuyo hem emiyo
15 aylik ve cok memeci.
Ben yok meme dersem babaya gidip baba meme diyo o derece memeci emzirmeyip napim simdi ha söyle
Allah allah neden böyle geliyor acaba Bence kesinlikle bilinçaltınızda birşeyler var. O zaman bide şunu söyliyim çok kilo verdiriyorEvet bir canlının vücudundan beslenme fikri de aşırı kötü geliyor. Görüntüden ziyade bu fikir de ekstra kötü sanki. Ama neyse ki tek ben değilmişim. İyi ki paylasmisim.
Dunyanin en guzel duygusudur emzirmektrrr senin suan yemek yemen su icmen gibi igrenc olmayan bir olaydir..Şuan aşırı saçma ve gereksiz birşey sormak istiyorum. Bu şeyi daha önce kimseye sormadım ve söylemedim Çok uzun zamandır bu dusuncedeyim ama öyle devamlı oturup bunu düşünmüyorum veya hayatımı etkileyen, sorun haline gelmiş birşey değil.
Tamamen meraktan soruyorum yani.
Çocuk emzirme olayından midem bulanıyor benim. Mesela bazen burada da okuyorum "emzirdim, emdi" şeklinde istemsiz bir iykk oluyorum. Düşünmesi iğrenç geliyor.
Bunun sebebi nereden geliyor olabilir ve böyle hisseden oldu mu hiç? Sanki bir tek ben miyim?
Çok utanç verici
Patladı tezim o zamanYoo evliyim ama çocuk düşünmüyoruz.
Hahaha Tuhaf geldi yav benim arkadaşlarım çocuklarını emzirerken çok hoşuma gidiyor benim ne zaman olacak ben ne zaman emzrcem diom ama canlarının yandığıno görünce de korkuyorum Benimki de sadece korkuOnu düşünmek istemiyorum.
Kendi sütünden yoğurt mu yapıyordun ?21 aylıkken emzirmeyi karşılıklı istekle bırakıp, ama neden daha çok erkendi diye ağladığım durumdur emzirmek..
Üstünden 1 sene geçti, hatta dolapta sütlerim durur atamam.
Annemde sütümden yoğurt yaptığım için bizim evde yemek yemeye igrenirdi, aklıma o geldi