İlginç bir soru

Şöyle ayrı bi konu mu acsak ya ben de bunu ara ara düşünürüm, etrafımda anne olmayı istemeyen kendim hariç 4 kişi tanıyorum onlar da anneleriyle sıkıntılı. Benim karakterime de hiç uygun değil de bu karakteri bu kadar özgür olma , kendi için yaşama annelikle ilgili herşeyden bunaltı duyma şeklinde geliştiren annemle ilgili sorun mu? (Eğer öyleyse çok da kizamicam anneme:) ) Bu herkeste böyle mi? Annesiyle arasi aşırı iyi olup anne olmayı istemeyen var mı merak ediyorum.
Anne olmayı istemek, bir bebeğe bakım veren kişi olmayı önemsemek bence çok karmaşık temelli duygular. Bunları sadece anneyle olan ilişkinin belirleyeceğini zannetmiyorum. Ama anne olmayı istemeyen bahsettiğiniz 4 kişinin de annesiyle problem yaşamış olması sadece bir tesadüf değildir bence.

İnsan psikolojisi net cevapları imkansız kılan garip bir yapı. Ayrı bir konu başlığında bir çok kadının kendi deneyimini okumak ilginç bir deneyim olabilir ama evet :)

Şöyle ayrı bi konu mu acsak ya ben de bunu ara ara düşünürüm, etrafımda anne olmayı istemeyen kendim hariç 4 kişi tanıyorum onlar da anneleriyle sıkıntılı. Benim karakterime de hiç uygun değil de bu karakteri bu kadar özgür olma , kendi için yaşama annelikle ilgili herşeyden bunaltı duyma şeklinde geliştiren annemle ilgili sorun mu? (Eğer öyleyse çok da kizamicam anneme:) ) Bu herkeste böyle mi? Annesiyle arasi aşırı iyi olup anne olmayı istemeyen var mı merak ediyorum.

Annemle hiç sorunum yok. Şuan en yakın arkadaşım gibi, hemen hemen hergun arar saatlerce konuşacak şey buluruz, ayrı sehirlerdeyiz.
Birlikte alışveriş yapalı, gezelim, vakit geçirelim çok iyi olur fırsat olursa yapariz. Ama kendim anne olmak istemiyorum.

Cinsellikten ayrı değil zaten çocuk emerken vajinal kaslar da kasiliyor tıpkı sevişirken olduğu gibi , bu doğumdan sonra vajinanin toparlanmasina yardımcı oluyor. Tabi kadınların çoğu bunu sizin gibi itiraf etmiyor.
okudugum bırcok yoruma şok oldum
tıpkı cınsellıktekı gıbı kasılma mı ? bır ben anormalım heralde yahu
memeler zaten bebek doyurmak ıcın esımızle cınsel haz noktasına ulasmak ıcın degıl kı ?
onca emzırdım vajınal kaslarım asla kasılmadı rahmın toparlanmasına yardımcı olmasıyla vajına kaslarının kasılması bambaska eylem bırbırıne karıstırdınız sanırım
yazdıgınız bılmeyen bırı ıcın yanlıs anlasılmaya cok musaıt cınsel ılıskıdekı vajınal kasılma ıle
emzırırken rahmın esnemıs kaslarının daha hızlı sıkılasması arasında olaganustu fark var cunku

ben memenın cok masum oldugunu dusunuyorum herkesın aksıne
meme ya bu ondan ne olabılır en fazla sut cıkar bebek doyurur neresı ıgrenc neresı cırkın olabılır hergun aynada bakısıp goz kırpıp uleyn soldakı sagdakınden bır tık daha mı asagıda ne ne ara küstün sen dıye sakalastıgım yag dokularım

ben yanımda emzıren bırı olunca ortaya cıkardı bak bak bak dıye rahatsız asla olmuyorum mıllet organını cıkarıyor ucak tuvaletınde vıdeosunu cekıp atıyor kadınlara tecavuzler edılıyor bugun perdeyı acıp dısarı mı baktın sen dıye esınden babasından dayaklar yenılıyor oyle bır toplumda oyle bır dunyada kadınlar memeytolarını sallaya sallaya dolassınlar ya dolassınlar tek ozgur oldukları konu bebegını emzırmek ona da karısılmasın

ben cok mu meraklıyım meme gormeye dıyorsunuz ama gun ıcınde gormemenız gereken bırcok seyı gormek zorunda kalıyorsunuz daha kabus seylerı gormek zorunda kalıyorken bagımsızlıgını ılan etmıs ve sadece fayda tasıyan yag dokusu nasıl bır zarar verebılır ne toplum ahlakını bozar ne teror estırır altı ustu meme cok buyutulmus konu

ustelık emzırmeyle cınsel baglantı kurulmus şok ustune şok oldum

okudugum bırcok yoruma şok oldum
tıpkı cınsellıktekı gıbı kasılma mı ? bır ben anormalım heralde yahu
memeler zaten bebek doyurmak ıcın esımızle cınsel haz noktasına ulasmak ıcın degıl kı ?
onca emzırdım vajınal kaslarım asla kasılmadı rahmın toparlanmasına yardımcı olmasıyla vajına kaslarının kasılması bambaska eylem bırbırıne karıstırdınız sanırım
yazdıgınız bılmeyen bırı ıcın yanlıs anlasılmaya cok musaıt cınsel ılıskıdekı vajınal kasılma ıle
emzırırken rahmın esnemıs kaslarının daha hızlı sıkılasması arasında olaganustu fark var cunku
Arzu ederseniz size bununla ilgili bilimsel makalelerin linkini atabilirim ingilizce ya da fransızca biliyorsanız ya da google da araştırabilirsiniz. Cinsel haz büyük ölçüde psikolojiktir zaten biz burada fiziksel kısmını konuşuyoruz, beyniniz evet şimdi eşimle birlikteyim diye düşünür ve hazza dönüşür şimdi bebek emziriyorum der aynı fiziksel reaksiyon hazza değil bebekle bağa dönüşür ama vücudun meme emildiginde verdiği reaksiyon aynı.

ben memenın cok masum oldugunu dusunuyorum herkesın aksıne
meme ya bu ondan ne olabılır en fazla sut cıkar bebek doyurur neresı ıgrenc neresı cırkın olabılır hergun aynada bakısıp goz kırpıp uleyn soldakı sagdakınden bır tık daha mı asagıda ne ne ara küstün sen dıye sakalastıgım yag dokularım

ben yanımda emzıren bırı olunca ortaya cıkardı bak bak bak dıye rahatsız asla olmuyorum mıllet organını cıkarıyor ucak tuvaletınde vıdeosunu cekıp atıyor kadınlara tecavuzler edılıyor bugun perdeyı acıp dısarı mı baktın sen dıye esınden babasından dayaklar yenılıyor oyle bır toplumda oyle bır dunyada kadınlar memeytolarını sallaya sallaya dolassınlar ya dolassınlar tek ozgur oldukları konu bebegını emzırmek ona da karısılmasın

ben cok mu meraklıyım meme gormeye dıyorsunuz ama gun ıcınde gormemenız gereken bırcok seyı gormek zorunda kalıyorsunuz daha kabus seylerı gormek zorunda kalıyorken bagımsızlıgını ılan etmıs ve sadece fayda tasıyan yag dokusu nasıl bır zarar verebılır ne toplum ahlakını bozar ne teror estırır altı ustu meme cok buyutulmus konu

ustelık emzırmeyle cınsel baglantı kurulmus şok ustune şok oldum
Hanımefendi niye bu kadar yükseldiniz. Kimse burda ortalık yerde emzirenlere yasak getirilsin demiyor, sadece görmek hosumuza gitmiyor ha siz tabi ki yine de emzirin kimse karışamaz. Ben yemek yerken çıkan şapurtudan da hoşlanmıyorum, milletin tuvalette organını çıkarmasından da illa bi tercih yapmak zorunda değiliz ki.

Hanımefendi niye bu kadar yükseldiniz. Kimse burda ortalık yerde emzirenlere yasak getirilsin demiyor, sadece görmek hosumuza gitmiyor ha siz tabi ki yine de emzirin kimse karışamaz. Ben yemek yerken çıkan şapurtudan da hoşlanmıyorum, milletin tuvalette organını çıkarmasından da illa bi tercih yapmak zorunda değiliz ki.

yukselmedım yahu :KK70: yukselmek ıcın ünlemlı konusmak gerek sız nıye ustunuze alındınız ben ortaya konustum
ha bunca zaman kımsenın ıcınde emzırmedım bu arada yanlıs anlamayın oyle oldugum ıcın o noktalara degındıgım yok

alınganlık yapmayın :) sakin ...

Ya sorma vallahi ayniyim. Kimseye 2.cocuk tavsiye etmiyorum. Ki benim yavrum cok uslu. Esime kac defa dedim ben cocuk sevmiyomusum gercekten diye.

Bizim evde koridorda falan ev ahalisiyle karsilasmak istemiyorum herkes birsey istiyor. Biri meme ister biri sevismek ister biri anne acıktim der. Yıldım ya.

Yurt dısında bir kadın 1 ay ortadan kayboluyor. 2 cocuk annesi evli bir kadin. 1 ay sonra geliyor ve ben artık anne ve es olmak istemiyorum diyo :KK70: vallahi aynı ben tasi taragi bırakip gidicem.
HAhahah bak tam bana goreymis o kadin. Kapatip dukkani gidesim var. Kimsenin biseyi olmaya mecal kalmadi 😂

ne alaka ya. bundan doğal ne var ki

zaten memenin esas işlevi bebeği doyurmak iğrenç değil aksine bence çok masum ve büyüleyici bir şey. kendi yavrusunu kendi kaynaklarıyla besleyip büyütebilmek mucizevi geliyor bana. anneliğin kutsallığı bunlardan geliyor zaten bir hayat oluşturup büyütebilmek

bence psikolojik sorunlarınız var kelimeden bile iğrenmeniz bilinç altında sıkıntınızın olduğunu gösteriyor. belki homoseksüel düşünceleri bastırmanın etkisidir vs aynen gaylere tepki gösteren gizli gay olan homofobikler gibi.

hani hijyenine dikkat etmeyen bi anneyi görseniz o anlık bi duygu olsa insanlık hali der geçerdik ama eylemin kendisinden okuyunca bile midesi bulanacak çocuk yapmayacak kadar tiksinmek normal değil.

Arzu ederseniz size bununla ilgili bilimsel makalelerin linkini atabilirim ingilizce ya da fransızca biliyorsanız ya da google da araştırabilirsiniz. Cinsel haz büyük ölçüde psikolojiktir zaten biz burada fiziksel kısmını konuşuyoruz, beyniniz evet şimdi eşimle birlikteyim diye düşünür ve hazza dönüşür şimdi bebek emziriyorum der aynı fiziksel reaksiyon hazza değil bebekle bağa dönüşür ama vücudun meme emildiginde verdiği reaksiyon aynı.
bu dedıgınıze gore emzıren tum kadınların haz alıyor olması gerek

emzıren hanımlar cınsel haz mı aldınız ? anket yapalım
o lohusalık hormonlarıyla ne cınsel hazzı allah askına :KK70:
benım tek hıssettıgım emzırme sonrası yemek mı yapayım temızlıkmıydı bebek emerken tek dusundugum ınsallah hemen uyurda tuvalete gırerım yoksa altıma kacırıcam oluyordu

ıstedıgınız bılımsel makaleyı atabılırsınız . sıze yazabılecegım en net cumleyı soyleyeyım anne olup dogurmak ıstersenız eger bır gun emzırınce o okudugunuz degısık bılımsel makalelere guleceksınız

Ayy demeyin öyle meme iyidir meme güzeldir. Ben severim kendi memelerimi ya, canlarım benim :KK70:

Konu sahibi emzirmeye karşı nötrüm de şurayı okuya okuya negatife geçeceğim ahahaah

valla lyanna sen de olmasan kendimden şüphe duyucam 🤣 meme candır ahahhaha

kadınlar kendi memesinden neden tiksinir ki valla error veriyorum her seferinde kk da 🤔

bu dedıgınıze gore emzıren tum kadınların haz alıyor olması gerek

emzıren hanımlar cınsel haz mı aldınız ? anket yapalım
o lohusalık hormonlarıyla ne cınsel hazzı allah askına :KK70:
benım tek hıssettıgım emzırme sonrası yemek mı yapayım temızlıkmıydı bebek emerken tek dusundugum ınsallah hemen uyurda tuvalete gırerım yoksa altıma kacırıcam oluyordu

ıstedıgınız bılımsel makaleyı atabılırsınız . sıze yazabılecegım en net cumleyı soyleyeyım anne olup dogurmak ıstersenız eger bır gun emzırınce o okudugunuz degısık bılımsel makalelere guleceksınız
Yazdığımı bir kere daha okuyun isterseniz.

Şuan aşırı saçma ve gereksiz birşey sormak istiyorum. Bu şeyi daha önce kimseye sormadım ve söylemedim :KK70: Çok uzun zamandır bu dusuncedeyim ama öyle devamlı oturup bunu düşünmüyorum veya hayatımı etkileyen, sorun haline gelmiş birşey değil.
Tamamen meraktan soruyorum yani.

Çocuk emzirme olayından midem bulanıyor benim. Mesela bazen burada da okuyorum "emzirdim, emdi" şeklinde istemsiz bir iykk 🤮oluyorum. Düşünmesi iğrenç geliyor.

Bunun sebebi nereden geliyor olabilir ve böyle hisseden oldu mu hiç? Sanki bir tek ben miyim?
Çok utanç verici🤫🤫🤫🤫
Bebeğim olmadan önce bana da çok itici gelirdi. Her ortamda emzirebilenlerden de rahatsız olurdum. Ama bebekle beraber bende çok değiştim. Öyle bir durum ki bir kalıba koyamıyorsun. Burda emmesin beklesin eve gidince veririm olmuyormuş. Bebek ne zaman isterse o zaman ortam falan kimin umrunda. Zaten her zaman karın doyurmak için istemiyorlar. Psikolojik birçok yönü de var.
Bebekten sonra eleştirdiğim her şeyi dibine kadar yaşadım. Otobüs yolculuğunda,kafede,düğünde her yerde emzirdim ve bana çok normal birşey gibi geliyor artık. Tabi insanlara karşı dikkatli davrandım örtü kullandım vs.
Yani sanırım anne olunca bebeği milyon kere emzirmekten midir nedir gayet normalleşti benim açımdan.

ne alaka ya. bundan doğal ne var ki

zaten memenin esas işlevi bebeği doyurmak iğrenç değil aksine bence çok masum ve büyüleyici bir şey. kendi yavrusunu kendi kaynaklarıyla besleyip büyütebilmek mucizevi geliyor bana. anneliğin kutsallığı bunlardan geliyor zaten bir hayat oluşturup büyütebilmek

bence psikolojik sorunlarınız var kelimeden bile iğrenmeniz bilinç altında sıkıntınızın olduğunu gösteriyor. belki homoseksüel düşünceleri bastırmanın etkisidir vs aynen gaylere tepki gösteren gizli gay olan homofobikler gibi.

hani hijyenine dikkat etmeyen bi anneyi görseniz o anlık bi duygu olsa insanlık hali der geçerdik ama eylemin kendisinden okuyunca bile midesi bulanacak çocuk yapmayacak kadar tiksinmek normal değil.

Ne saçmalıyorsun sen ya?
Çocuk istememe sebebim emzirme igrenmesi değil ikisi ayrı şeyler. Çocuğu istiyor olsaydım sırf bu yüzden vazgecmezdim.

Aynı fikirde değiliz diye bu kadar çirkin şeyler söylemeye nasıl cüret edersin? Gizli homoymuşum filan, eşcinsel olsam bilirdim 26 yaşına kadar. Kendine gel biraz

valla lyanna sen de olmasan kendimden şüphe duyucam 🤣 meme candır ahahhaha

kadınlar kendi memesinden neden tiksinir ki valla error veriyorum her seferinde kk da 🤔
Candır valla, her alanda lazım.
Zaten fiziken en sevdiğim yerim memelerim. Kıyamam kuzularıma :KK200:

Şaka bir yana memelerini sevmemek, beğenmemek falan olur da kendi memesinden tiksinmek, dokunmak istememek boyutunda olması beni de şaşırttı.