İlginç bir Kişilik Testi! Sizi tanımlayan iki sihirli sözcük hangisi?

İyi yürekli ve şefkatli
herşeyden önce girdiğiniz ortamlarda yaydığınız ışıkla dikkatleri üzreine çeken bir insansınız. Sıcakkanlılığınız sayesinde insanlarla çabuk iletişim kurabiliyorsunuz. Arkadaş çevrenizin geniş olduğu söylenebilir. Onların hayatında önemli bir yere sahipsiniz sizin varlığınızla sanki huzur buluyorlar. Nitelikli ve faydalı bir insan olmak için çaba sarfediyorsunuz. Bir fark yaratbilmek özel olmak sizin için önemli
Hümanist bir yapıya sahip olduğunuz söylenebilir. Sizi sevmediğini hissettiğiniz insanlara bile şefkatle yaklaşabiliyorsunuz

bana da bu çıktı gerçekten doğru

Anlayışlı ve sakin çıktı çok doğru aynen de öyleyim :)

güzelmiş teşekkürler :)

zeki ve açık fikirliymişim. ben biliyordum bunu zaten tastik etti onayladı test de sanırım :ssz:

Zeki ve Açık Fikirli

Mükemmel bir fikir insanı olduğunuz söylenebilir. "Düşünmek" eylemi yemek ve su kadar önemli bir ihtiyaç sizin için. Teorileriniz ve bakış açınızı geliştirmek için sıklıkla yalnızlığa ihtiyaç duyuyorsunuz. Bu da içine kapanık olarak algılanmanıza sebep oluyor.

Öğrenmeye ve sorgulamaya hevesli insanlarla daha iyi anlaştığınız söylenebilir. Yüzeysel ilişkiler ve sohbetler hiç size göre değil.

Ahlaki konular üzerinde de epeyce kafa yoruyorsunuz. Toplumun geneliyle ters düşmek pahasına da olsa "doğru" olanı yapmaya gayret ediyorsunuz

Zeki ve açık fikirli

Açıklamaları gercekten dogru.. :34:

Back