İlginç bir Kişilik Testi! Sizi tanımlayan iki sihirli sözcük hangisi?

burcumla tam tamina ortustu ya(ikizler)
nasil 6 sorudan bu kadr sey cikariyolar anlamis degilim

zeki ve acik fikirli cikti
tesekkkurler yaplasim icin canim

Son düzenleme:
İyi yürekli ve şefkatli

herşeyden önce girdiğiniz ortamlarda yaydığınız ışıkla dikkatleri üzreine çeken bir insansınız. Sıcakkanlılığınız sayesinde insanlarla çabuk iletişim kurabiliyorsunuz. Arkadaş çevrenizin geniş olduğu söylenebilir. Onların hayatında önemli bir yere sahipsiniz sizin varlığınızla sanki huzur buluyorlar. Nitelikli ve faydalı bir insan olmak için çaba sarfediyorsunuz. Bir fark yaratbilmek özel olmak sizin için önemli
Hümanist bir yapıya sahip olduğunuz söylenebilir. Sizi sevmediğini hissettiğiniz insanlara bile şefkatle yaklaşabiliyorsunuz.

Zeki ve Açık Fikirli

Mükemmel bir fikir insanı olduğunuz söylenebilir. "Düşünmek" eylemi yemek ve su kadar önemli bir ihtiyaç sizin için. Teorileriniz ve bakış açınızı geliştirmek için sıklıkla yalnızlığa ihtiyaç duyuyorsunuz. Bu da içine kapanık olarak algılanmanıza sebep oluyor.

Öğrenmeye ve sorgulamaya hevesli insanlarla daha iyi anlaştığınız söylenebilir. Yüzeysel ilişkiler ve sohbetler hiç size göre değil.

Ahlaki konular üzerinde de epeyce kafa yoruyorsunuz. Toplumun geneliyle ters düşmek pahasına da olsa "doğru" olanı yapmaya gayret ediyorsunuz.

(Öyleyimdir
:34:)

İlk defa bir testin sonucunda kendimi buldum.
Teşekkürler.

ahlaklı ve cömert

ve maalesef doğru olan o ki

yaptığım onca şeyin kıymetinide bilen çok az insan var

ah ne olcak benim bu halim :31:

Sizi tanımlayan iki sihirli sözcük:

İyi Yürekli ve Şefkatli

Herşeyden önce girdiğiniz ortamlarda yaydığınız ışıkla dikkatleri üzerine çeken bir insansınız. Sıcakkanlılığınız sayesinde insanlarla çabuk iletişim kurabiliyorsunuz. Arkadaş çevrenizin geniş olduğu söylenebilir. Onların hayatında önemli bir yere sahipsiniz; sizin varlığınızla sanki huzur buluyorlar.

Nitelikli ve faydalı bir insan olmak için çaba sarfediyorsunuz. Bir fark yaratabilmek, "özel" olmak sizin için önemli.

Hümanist bir yapıya sahip olduğunuz söylenebilir. Sizi sevmediğini hissettiğiniz insanlara bile şefkatle yaklaşabiliyorsunuz.

kendinden emin ve baskın karakterli

herşeyden önce bağımsız karekterli bir insansınız.problemlerinizi genelde yardım almadan, kendi başınıza halletmeye çalışıyorsunuz.Bu zamana kadar yaşadıklarınız size kendinizden başka kimseye güvenmemeniz gerektiğini öğretti.

sevdiklerinize karşı aşırı korumacı bir tavır içindesiniz.kendiniz ve onlar için hep güçlü olmayı tercih ediyorsunuz.ilişkilerden tek beklentiniz insanların sizden bir şey saklamaması ve dürüstlük...gerçekleri duymaya herzaman hazırsınız.

hayattan ne istediğini bilen ve elde etmekten çekinmeyen bir yapıda olduğunuz söylenebilir.iddalı bir duruşunuz var

bencede güzel bi test.

iyimser ve şanslı çıktı banada:)
yazdıklarının hepsi uyuyo bana.

bu testi birde eşime yaptırıcam, bakalım ona ne çıkıcak:1:
sakin vs çıkar galiba....

Back