Ben de yapıcam yapıcam hep unutuyorum :kedi:
Sürerim ben ne olcak ki?
Millet yutuyor kızz :kedi::roflol::roflol:
Yirmili yaşlarımda yüzümdeki sivilcelerle başım çok dertteydi.Nereden okuduysam artık iyi geldiğini duyar duymaz sperm çeşmesine ağzımı çok kereler dayadım ama bana mısın demedi valla :ecrin_bebek:akannehir
çok ilginçç.ama igrendirici degil gibi neyse ben bekarımm zatenn igrendiri olmasa ne yazar..
Bir arkadaşım dediki bana kilolusun(65 kg)nere çoksa boyum var posum var neyse.dedim sende çok zayıf formülü ne.demesinmi içime boşattırmıyorum kocamı kilo yapıyor.böylelikle zayıfım.
Allahım ya neyse ben gözlemledim şöyle bi harbidenn bizim karılarr löp löppp bilinçsiz ötekilere baktım dal gibi sordum yok dediler dışarı boşalıyoruz bilmem ne tövbeee daha neler .öyle işte baya faydası yan etkisi varmış
iyi bir doğum kontrol yöntemi daha bulunmuş oldu:))))))))))
kizlar simdi inanmayacaksiniz ama yabanci sitelerde bu sperm hakinda ne konusuluyor diye biraz goz atdim ve inanamadim delikafadulden ayol biz gec kalmisiz adamlar coktan cozmus bu meseleyi arastirmislar ve spermin yuze surulmesinde gercekten fayda varmis antioksidan etkisi varmis ve yuzdeki kolojenin canlanmasini sagliyormus yani yuzun sarkmasini engeliyormus yerimseniben bende gozlerime inanamadim adamlar tv lerde ilan ediyorlar acik acik ben yuzume suruyorum diye iyimiii kafamçokkarıştı bakin sizin icini yuzume suremedimsede tee nerelerden arastirdim ayol :lepi:
rusların cildi onun içinmi güzel acabaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ay gülmekten kırıldım valla kızlar belki denerim
bende bunu seneler önce duymuştum.....sırnaşık şey
nedense aklıma yattı... delikafadulden ben bi benimkine duyurayımda bunu bir daha buluşmaya boş gelmesin.:jeyyar: