Cilt Bakımı Ürünleri ilginç bir cilt sıkılaştırma yöntemi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ayyy oldum gulmekten kizlar yaaaa.....esime de okudum burda yazilanlari olduk gulmekten...:roflol:

töbe töbe basimiza das yagcak...:roflol:

az kaldi yakinda b.k da sürecekler töbe töbe

ayy bende öldüm gülmekten.midem bulnır yahu benim.yapan varmı aranızda

Ben de yapıcam yapıcam hep unutuyorum :kedi:
Sürerim ben ne olcak ki?
Millet yutuyor kızz :kedi::roflol::roflol:

Yirmili yaşlarımda yüzümdeki sivilcelerle başım çok dertteydi.Nereden okuduysam artık iyi geldiğini duyar duymaz sperm çeşmesine ağzımı çok kereler dayadım ama bana mısın demedi valla :ecrin_bebek:akannehir

nasıl dayadın arkadaşım anlamadım yuttun mu onumu demek istedim bide bekarsın.sperm bankasınamı baş vurdun yoksa:)

çok ilginçç.ama igrendirici degil gibi neyse ben bekarımm zatenn igrendiri olmasa ne yazar..
Bir arkadaşım dediki bana kilolusun(65 kg)nere çoksa boyum var posum var neyse.dedim sende çok zayıf formülü ne.demesinmi içime boşattırmıyorum kocamı kilo yapıyor.böylelikle zayıfım.
Allahım ya neyse ben gözlemledim şöyle bi harbidenn bizim karılarr löp löppp bilinçsiz ötekilere baktım dal gibi sordum yok dediler dışarı boşalıyoruz bilmem ne tövbeee daha neler .öyle işte baya faydası yan etkisi varmış

evet bende duymuştum böyle bişi gerçekten cilde çok ii geliyormuş.hatta bi arkadaş denemişti yüzündeki o kocaman sivilceler geçmişti.bende hem kahkahalar atıp hemde şaşırmıştım.ama denemeyi hiç düşünmediiim.

aşkım gel buraya delikafadulden
şaka bi yana da...
ıyhhh saçmalamışlar walla
daha gerçekten neler duyucaz acaba

e zaten kaliteli kremlerin içindede genelde sperm bulunuyoooo ayyyy erkekler bazaen işe yarıyomu neee kaydirigubbakcemile3

vala bu koca her derde devaymış anacım yaakaydirigubbakcemile2

regl zamanı ağrı oluo evlenince kocan alır ağrını diolar

sivilce derdi olunca evlenince geçiomuş

delikafadulden

" bir kocanın anatomisi " die kitap varmı acaba delikafadulden

kaydirigubbakcemile3
çok güldüm ya :hulya:
kesin erkeklerin bir uydurmasıdır bu
sırf bayanlar gaza gelsin diye :jeyyar:
inanmayın kızlar bizi pis amellerine alet etmek istiyorlar delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Eeee kocalarımızın kıymetini bilelim gençlik iksirimiz meğer onlarda saklıymış.Yaşlanmadan birlikte yaşamak dileğiyle...................zemuszemus zemuszemus zemuszemus

neden öle dionuz kii unutmayın ki spermleri yutan insanlar var yüze sürmek yutmaktan daha iyidir bencee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…