Cilt Bakımı Ürünleri ilginç bir cilt sıkılaştırma yöntemi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bi bu kalmadıydı zaten sürmediğimiz...
bal...
yavurt...
maya...
sirke...
kil...
bilumum yağlar...
çiş...
siperm...
ot..
mok delikafadulden

(az kaldı sondaki olcek bu gidişnen )

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
He yaaa ne bulursak sürüyoruzzz vallavereliniortak​

kizlar nerde kaldiniz yenimi kesfettinizkaydirigubbakcemile3
bnu beyim kitapta okumustu bende cok para veririm cremlere adam da dedi bak en iyi ilacccc bende diyeeesırnaşık şey.amaaaaa denemek mi igggggg:sinifsinif:
belki cok kirisirsam olabilirdelikafadulden

ayyyyyyy midem kalktı bea bune şimcik böle kafamçokkarıştı

bı bu eksikti artık yatakda ayrılmayız kocamızın seyınden cıldıme ıyı gelıyon dıye hahahahha kaydirigubbakcemile3 delikafadulden :sm_cool:

denedim işe yaradı pu ha ha haaaaaaa :roflol: ıyyyykkk

oooooooooo bu coktan berı var ben bılıodummm..denedımmm dermişimmmmmlaelaelaelaelae

berbat bişi bi o kalmıştı kaydirigubbakcemile3. valla kadınlar rahat durmaz aşkım maşkım ayağına yatıp tuzak kurarlar gece gündüz heriflerini sağarlar :roflol::roflol:

bu tee ne zamandır vardı ,hatta en önemlı ılaclar ,parfümler ,rujlar

kısaca bılumum kozmetık urunlerı balina sperminden üretiliyormuş,

bizim kocalarımızın ne eksiği var ayol balınadan kaydirigubbakcemile3

harika yaa :))) alkis alkiss

Bunu yıllar önce bende duymuştum hatta bekardım o zaman ok gülmüştük arkadşlarla, onlar evliydi de ben onlara siz deneyin bende daha sonra denerim demiştim. tabiki şaka,iğrenç bir şey hayatta denemem. Ama spermin içinde E vitamini varmış güya bende arkadaşların yalancısıyım tabi.

kizlar ben denedim çok faydasini gördm yüzümde bir yara ve bir de sivilce vardi üstüne sürüp yarim saat beklettim ve yikadim. yara ve sivilcem yavaş yavaş küçüldü şimdi geçmek üzere daha dün yaptim yerimseniben

:roflol: :roflol: duymamıştım geç kalmışım tüh..
korunduğumuz zamanki spermler boşa gitti desenize.. :roflol: :roflol:
bende pürüzsüz lekesiz sivilcesiz cilde hayranım..
bende her adette sivilce çıkar..
sıkarım kurur lekesi kalır..
inş işe yarar da denerim..

iyide yani malum sıvının sadece yüzde 2 si spermmiş nolcek bu durumdakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…