Cilt Bakımı Ürünleri ilginç bir cilt sıkılaştırma yöntemi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Yirmili yaşlarımda yüzümdeki sivilcelerle başım çok dertteydi.Nereden okuduysam artık iyi geldiğini duyar duymaz sperm çeşmesine ağzımı çok kereler dayadım ama bana mısın demedi valla :ecrin_bebek:akannehir

ayy buda cok abartili olmus ya :// 39 yasimdayim 20 yasima indirecegini bilsem yapamiyacagim tek sey igrencc , cesaret toplasam yuze surmeyi dusunuyorum ama o an unutuyorum arkadasim gibi:))))

çok ilginçç.ama igrendirici degil gibi neyse ben bekarımm zatenn igrendiri olmasa ne yazar..
Bir arkadaşım dediki bana kilolusun(65 kg)nere çoksa boyum var posum var neyse.dedim sende çok zayıf formülü ne.demesinmi içime boşattırmıyorum kocamı kilo yapıyor.böylelikle zayıfım.
Allahım ya neyse ben gözlemledim şöyle bi harbidenn bizim karılarr löp löppp bilinçsiz ötekilere baktım dal gibi sordum yok dediler dışarı boşalıyoruz bilmem ne tövbeee daha neler .öyle işte baya faydası yan etkisi varmış

ay inanmiyorum boyle birsey olabilirmi yaa ? gercekten akla yatiyor ya:/
ben migren hastasi oldugum icin korunma yontemi uygulayamiyorum herzaman esim korunmak zorunda kaliyor Allaha sukur kilomda yok:) baksimdi kafama takildi:))))

Ben kesinlikle cilde iyi geleceğini düşünüyorum ha şu var denemedim ama neden olmasın...

En temiz en saf sıvı.

ığrenç diyorsunuz ama o öyle bir mucizeki kadındaki yumurta ile birleşip ömür boyu sevip okşadığınız koynunuzdan çıkarmadığınız kokusuna içinize çeksenizde doyamadığınız bebeğinizin oluşum sıvısı.
O saf bir sıvı olmasaydı bebişleriniz nasıl olacaktı...

Evet farklı noktadan yaklaşmış olabilirim ve bu sizlere tuhaf gelmiş olabilir ama o kadar da kötü değildir.

gecen gun maske almistim inci tozlu diye..netteee icerigine baktimm turkceye cevirerek koyun plasentasi cikti,tabi inci tozuda varr..:dilcikar:midem hala altust:dilcikar:ama sankii yuzumde patlattigim sivilce izlerimi yatistirdi gibi geldiii o ayri...

Bunu bilsen hemen faaliyete geçirmek isterdin heralde dimi aşkım aşkımmm :teytey:

Yakında sperm bankalarının önünde kuyruk olmazsa iyidir.:nazar:
Ciddi ciddi düşünüyorumda bir tek mok kaldı geriye.:1shok:

Bunu daha once bı arkadasımdan duymustum bıraz delı bırıydı yuzundede sıvılce cıkınca yapmıstı :)

kizlar simdi inanmayacaksiniz ama yabanci sitelerde bu sperm hakinda ne konusuluyor diye biraz goz atdim ve inanamadim delikafadulden ayol biz gec kalmisiz adamlar coktan cozmus bu meseleyi arastirmislar ve spermin yuze surulmesinde gercekten fayda varmis antioksidan etkisi varmis ve yuzdeki kolojenin canlanmasini sagliyormus yani yuzun sarkmasini engeliyormus yerimseniben bende gozlerime inanamadim adamlar tv lerde ilan ediyorlar acik acik ben yuzume suruyorum diye iyimiii kafamçokkarıştı bakin sizin icini yuzume suremedimsede tee nerelerden arastirdim ayol :lepi:

cıcım bence onlar cozmemısler onlar fantazı amacla yapıyorlardır sonra baktılar yuzlerınde degısıklık var he spermdendır dıyıp devam ettıler :KK70: gamyoncuiremsu

Ayrıca salyangoz kremınden daha ıgrencte degıl abartmayın kızlar :) Ben eşimden iğrenmem sanmıyorum evlenınce bakıcaz :) 7-8 ay sonra :KK70:

lannnnnnn öldüm gülmektennnn hem konuya hemde yorumlara:roflol:
komplo olduğu konusunda gelde ölee düşünme şimdi heriflere bakk her açıdan ne ballılarr....beni kapsamaz bu olay bekarım :nazar: yutanlarda demekki mide için faydalıki yutuolarrrr :jeyyar: kuscam hee kafamçokkarıştı

rusların cildi onun içinmi güzel acabaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden

slav irkinin cildi gercekten de muhtesem purussuz ve parlak,porselen gibi ..sanirim dogustan spermlerin etkisi var.delikafaduldenburunlarina kadar kusursuz..sanat eseri gibiler..

Bunu ben çok önceden de duymuştum. Göğüs kısmına ve karın kısmına sürüldüğü zaman göğüsleri dikleştirdiğini karın kısmını gerdiğini duymuştum ne de olsa bedava denemeye değer elalemin değil sonuçta eşimizin o zaman bebekleride sevmeyelim onlarda ondan çıkıyor.

bende bunu seneler önce duymuştum.....sırnaşık şey

nedense aklıma yattı... delikafadulden ben bi benimkine duyurayımda bunu bir daha buluşmaya boş gelmesin.:jeyyar:

X