evet kızlar benim eşimin surekli seyrettiği bi yabancı kanal var adı aklımda degil ...
ve bir dizisi var niptakmı ole bişi ...
bi kaç doktorun estetik yapmalarıyla ilgili ...
neyse bende beraber izliyordum ...
bi kadın geldi işte memelerime estetik yaptırcam diye falan karın gerdircekmiş v.s v.s
ve kadının yuzu o kadar guzelki sanırsın genc kız zayıfta bişey dersinizki 23-24 yasında ...
dediler doktorlar işde sizin bu yasta ne ihtiyacınız var estetige falan filan ...
kadın diyorki ben 55 yaşımdayım :1shok:
tabi doktorlar şaka yapıyor olmalısınız diyorlar ...
kadın ustunu bi cıkarıyo memeler sarkık karın sarkık işde puruş purus vucudu felem ...
doktorlar şaşkınlıkla fakat nasıl bu kadar guzelsiniz bir yuz ile vucut nasıl bu şekilde ters orantıda olur diyorlar ...
kadın cevap veriyor nasılmı diyerek başlayaraktan ;
diyorki sperm kullanıyorum !
nasıl diyo dr lar şok tabi ...
kadın diyorki ben asla krem veya maske gibi urunler kullanmam nemlendirici falan hepsi hikaye felam diyo ...
işte diyorki eşimin spermleri sayesinde bu kadar guzel yuzum falan ...
peki diyorlar eşiniz yokken veya ayrı kaldıgınız sureler ne yapıyorsunuz ...
diyorki iki tane ergen oglum var ben onların odasına bir kutu koyuyorum spermlerini onun içine yapıp bana veriyolar diyor ...
doktorlar şaşkınlık içinde tabi :1shok:
ve kadın gittikten sonra spermin içerigini cildi nasıl beslediginin kendi aralarında bilgi alışverişini yapıyolar ...
işte spermde bol protein ve canlı hucre sayısından bahsediyolar canlı hucrelerin ve dogal proteinin bunu yapabilecegini cildi bu denli gencleştirebilecegini ...
ve bunun olabilecegini farkediyorlar ...
bizimde agzımız açık kalmıstı :1shok:
hiç sevmem izlemezdim o gun nasıl denk geldiyse artıkın :roflol: :roflol: :roflol: