- 12 Mart 2020
- 9.693
- 20.747
-
- Konu Sahibi Selinaysun
Anladm canm sağlıkla gelir inşallahHayır hayir bana arda lembet hemen serum baslayacaktı ama serum biraz sıkintılıymıs ben su an ilac kullaniyorum deltacortril
1 haftada cıkıyor rahimden parca aliyorlar
Sıkıntılı mi nasıl bir sıkıntı. Ben de serum a umut bagladimHayır hayir bana arda lembet hemen serum baslayacaktı ama serum biraz sıkintılıymıs ben su an ilac kullaniyorum deltacortril
Bağısıklıgı fazla baaskılıyor ilerleyen zamanlarda hastaliklara cok fazla kapı acıyor anne icin devlet hastanelerinde vs doktorlar asla onermiyor ama gebelik icinSıkıntılı mi nasıl bir sıkıntı. Ben de serum a umut bagladim
Nasip cok tesekkur ederim allah razi olsunAnladm canm sağlıkla gelir inşallah
Anladım canım. Umarım gerek kalmaz.Bağısıklıgı fazla baaskılıyor ilerleyen zamanlarda hastaliklara cok fazla kapı acıyor anne icin devlet hastanelerinde vs doktorlar asla onermiyor ama gebelik icin
Merhaba CD 56 testınız dokuda kaç çıktı?Evet cd 56 yi ozel yaptirin ama.pihtilasma ve genetik tesler asıri pahali mutlaka devlette yaptirin
Bende 3 cıktı dusuk dedi doktor ama yuksek doz vericez dusuklerin cok fazla demisti yani prednol32 mg diye konustuk sonrasinda sadece 5 mg deltacortril yetebilir dedi ve su an onu kullaniyorumMerhaba CD 56 testınız dokuda kaç çıktı?
Daha cok baśındayız ... 30 yasındayımAnladım canım. Umarım gerek kalmaz.
Senin kaç haftalık oldu Allah'ın izniyle. Bir de şuan kaç yaşındasın
Gençsin daha. Herşey gönlünce olsun canım.Daha cok baśındayız ... 30 yasındayım
Benım yüzde beş cıktı. Su an gebelık var mı sizde ?Bende 3 cıktı dusuk dedi doktor ama yuksek doz vericez dusuklerin cok fazla demisti yani prednol32 mg diye konustuk sonrasinda sadece 5 mg deltacortril yetebilir dedi ve su an onu kullaniyorum
Kaç dusugunuZ var bu arada ?Benım yüzde beş cıktı. Su an gebelık var mı sizde ?
Gebelik baslar baslama deltacortril baslayın doktorunuza soyleyin evetBenım yüzde beş cıktı. Su an gebelık var mı sizde ?
Bazen dediginiz gibi gidicek belki surebilecek gebelikler bile devam etmeyeniliyor benimde oldu oyle bi onceki gebelikte hersey guzel giderken 9. Haftada kese kocaman olmaya basladı bebek minicik kaldı sonra zaten kalp atısı durmustu halbuki kullandıgım ilaclar aynıydı ama neden bilmiyorum prednol bende işe yaramamıştı etken maddeleri deltacortril ile farklıymısBen gebelıkte serum prednol prograf kullanıdım . Kese yeri sekli vs bu sefer cok guzeldı. Fakat 6. Haftada saglıksız gebelık denıldı . Böyle parçacıklar vardı kese ıcınde. İlk defa basıma geldı. Bakalım zamanı degılmıs demkkı
Ben de son 5 ayda 2.kaybimi yaşadım. İlkinde kalp atışı duyulmadan kaybettik genetik teste gitti temiz çıktı. Ben de pıhtılaşmaya meyil çıkınca 2.ci de iğne ve coraspirin kullandım. Bu sefer de 8 hafta da kalbi durdu herşey yolunda gidiyordu. Yine genetik teste gönderdik bu sefer doktorum kromozomal bir sıkıntı çıkacağını dusunuyor. Kendisi perinatolog ultrasonda bebegi incelediğinde böyle söyledi. Şuan test sonucunu bekliyoruz eğer test sonucu anomali şeklinde gelirse eski prosedurle devam edeceğimizi, eğer temiz gelirse de bağışık sisteminde problem olma ihtimali olduğunu ve bağışıklık baskilamak için ilaç kullanmam gerektiğini söyledi. Anladığım kadarıyla bu konu hakkında epey bilginiz var siz de durumlar nasıldi beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim. Bu arada yaşım 36.Bazen dediginiz gibi gidicek belki surebilecek gebelikler bile devam etmeyeniliyor benimde oldu oyle bi onceki gebelikte hersey guzel giderken 9. Haftada kese kocaman olmaya basladı bebek minicik kaldı sonra zaten kalp atısı durmustu halbuki kullandıgım ilaclar aynıydı ama neden bilmiyorum prednol bende işe yaramamıştı etken maddeleri deltacortril ile farklıymıs
Aynı durumdayzBen de son 5 ayda 2.kaybimi yaşadım. İlkinde kalp atışı duyulmadan kaybettik genetik teste gitti temiz çıktı. Ben de pıhtılaşmaya meyil çıkınca 2.ci de iğne ve coraspirin kullandım. Bu sefer de 8 hafta da kalbi durdu herşey yolunda gidiyordu. Yine genetik teste gönderdik bu sefer doktorum kromozomal bir sıkıntı çıkacağını dusunuyor. Kendisi perinatolog ultrasonda bebegi incelediğinde böyle söyledi. Şuan test sonucunu bekliyoruz eğer test sonucu anomali şeklinde gelirse eski prosedurle devam edeceğimizi, eğer temiz gelirse de bağışık sisteminde problem olma ihtimali olduğunu ve bağışıklık baskilamak için ilaç kullanmam gerektiğini söyledi. Anladığım kadarıyla bu konu hakkında epey bilginiz var siz de durumlar nasıldi beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim. Bu arada yaşım 36.
Ne diyeyim canım Allah hepimize kolaylık versin ,Aynı durumdayz
Evet ben de her paylaşımı tek tek okumaya çalışıyorum çalışmama rağmen. Çare aramaya çalışıyorumNe diyeyim canım Allah hepimize kolaylık versin ,bu durumda aslında iletişimde olsak sanki daha iyi olur en azından birbirimozden hem destek alırız hem de bilgi paylaşımı yaparız.
Bunun için test istedi mi peki? Benim doktor isteyecek mi bilmiyorum daha doğrusu sormak aklıma gelmedi. Bir hafta sonra genetik test sonucunu alınca konuşacağım.Evet ben de her paylaşımı tek tek okumaya çalışıyorum çalışmama rağmen. Çare aramaya çalışıyorumpıhtılaşmam yok doktor bağışıklık olabilir diyor tekrar gebelik oluşursa baskılayıcı ilaç verecekmş
Bazı kan testleri istedi isimlerini unuttum protein c s gibi b 12 çok düşükmş iğne verdi. Benim genetik de bişey çıkmamıştı eşim kromozom testi yaptırmamıştı eşimden test istedi. Bilmiyorm Bi gün bebeğimi kucağıma alabilecek miyim çok morelim bozuk kendimi hiç iyi hissetmiyorum üzerim de kara bulut var gibiBunun için test istedi mi peki? Benim doktor isteyecek mi bilmiyorum daha doğrusu sormak aklıma gelmedi. Bir hafta sonra genetik test sonucunu alınca konuşacağım.