- 25 Eylül 2017
- 1.491
- 2.031
-
- Konu Sahibi Selinaysun
Gerçekten mi ? Çok iyi o halde gerekir de akşam a kadar da bekleriz
Ne kadar sürede çıkmıştı sizin. Bir de sonuçlarıniz nasıl cikti. Umarım temiz çıkmıştır
Çok geçmiş olsun. Bir arkadaş a da aynısını söylemişler. İnşallah tez zamanda Allah hepimize nasip eder.Benim pıhtılaşma faktörüm var ama igne ve aspirin yetmedi bana benim 9 kaybım var benim bagısıklık sistemimde istemiyormuş bebegi o nedenle bagışıklık baskılayıcı kullanıyorum şu anda yani osterimki cd56 testinide yaptirın ama bunun icin sanırım ozele gitmeniz gerekiyor istenbuldaydınız arda lembet e gidip bu testide yaptirabilirsiniz bu testte 1 hafta da cikiyor hani herseyi garantilemek adına
Doktor kendisi goztepe parkının karşısinda muayenehanesi varÇok geçmiş olsun. Bir arkadaş a da aynısını söylemişler. İnşallah tez zamanda Allah hepimize nasip eder.
Teste gelince söylediğiniz çok iyi oldu. Herşeyi yaptıracağım. Arda lambet hastane ismi mi bu arada
Evet baktım. Bağdat caddesi ndeymis.Doktor kendisi goztepe parkının karşısinda muayenehanesi var
Bağısıklık sistemi ile alakalı pıhtılasma ile degil... Bazen doktorlar sadece pihtilasma testi istiyor pihtilasman var deyip igne ve aspirin veriyor genelde dogum sureci normal işliyor ama benim gibi olup yine gelisimi duranlarda oluyor bunun icinde cd 56 dedigimiz rahimden parca alınarak biyopsi isleminden sonra gelen sonucla rahim icerisinde katil hucreler varmı diye bakılıp bagısiklik baskilayıcıya ihtiyac duyulabiliyorEvet baktım. Bağdat caddesi ndeymis.
Bu arada bazı kan pıhtılaşmalarina ilaç iğne çözüm olmuyor mu. Yani ne kadar iğne ve aspirin de kullansa bebeğin gelişimi duruyor mu?
Ben de hepsini yaptıracağım. Hiç birini atlamayscsgim bu defa. Aslında ilk kayıptan sonra bütün tetkikleri yaptırmak lazım.Bağısıklık sistemi ile alakalı pıhtılasma ile degil... Bazen doktorlar sadece pihtilasma testi istiyor pihtilasman var deyip igne ve aspirin veriyor genelde dogum sureci normal işliyor ama benim gibi olup yine gelisimi duranlarda oluyor bunun icinde cd 56 dedigimiz rahimden parca alınarak biyopsi isleminden sonra gelen sonucla rahim icerisinde katil hucreler varmı diye bakılıp bagısiklik baskilayıcıya ihtiyac duyulabiliyor
Aynen oyle ama iste doktorlar sorun cikariyor siz gidin soyletin 3 kaybim var diyinkimse anlamaz kac tane oldugunuBen de hepsini yaptıracağım. Hiç birini atlamayscsgim bu defa. Aslında ilk kayıptan sonra bütün tetkikleri yaptırmak lazım.
Bundan sonraki testleri özel de yaptırırım artık. Onlar için kaç defa olduğunun önemi yoktur diye düşünüyorum. Sonuçta paranla yapıyorsun. Ama genetik ve kan pıhtılaşma testini başka bir devlet hastanesinde tekrar yaptırabilirim. Zeynep Kamil 5-6 ayda çıkıyor musAynen oyle ama iste doktorlar sorun cikariyor siz gidin soyletin 3 kaybim var diyinkimse anlamaz kac tane oldugunu
Merhaba benzer durumdayız, bebeğiniz oldu mu?Benim pıhtılaşma faktörüm var ama igne ve aspirin yetmedi bana benim 9 kaybım var benim bagısıklık sistemimde istemiyormuş bebegi o nedenle bagışıklık baskılayıcı kullanıyorum şu anda yani osterimki cd56 testinide yaptirın ama bunun icin sanırım ozele gitmeniz gerekiyor istenbuldaydınız arda lembet e gidip bu testide yaptirabilirsiniz bu testte 1 hafta da cikiyor hani herseyi garantilemek adına
Geçmiş olsun. Acaba doktor seçimimiz mi yanlış. Ben bazan bunu çok sorguluyorumMerhaba benzer durumdayız, bebeğiniz oldu mu?
Benim ki kesinlikle yanlış doktora soruyorm hangi testleri yaptırmalıyım neden bebek kaybediyorum diye hiç Bi şeye gerek yok diyorGeçmiş olsun. Acaba doktor seçimimiz mi yanlış. Ben bazan bunu çok sorguluyorum
Benim doktorum da aynı. Hadi ilk kaybımda gerek görmedi ikinciyi kaybetmişim, önce bı araştıralım demiyor hadi tüp Bebek yapalım diyor. İkinci bebeği genetik teste gönderdik onun bile sonucu çıkmadan ne tüp Bebegi. Belki genetik test sonucu sağlıklı gelecek. Bu durumda niye tüp Bebek yaptırayım. Kesinlikle her doktor tekrarlayan düşükler in uzmanı değilBenim ki kesinlikle yanlış doktora soruyorm hangi testleri yaptırmalıyım neden bebek kaybediyorum diye hiç Bi şeye gerek yok diyor
Evet cd 56 yi ozel yaptirin ama.pihtilasma ve genetik tesler asıri pahali mutlaka devlette yaptirinBundan sonraki testleri özel de yaptırırım artık. Onlar için kaç defa olduğunun önemi yoktur diye düşünüyorum. Sonuçta paranla yapıyorsun. Ama genetik ve kan pıhtılaşma testini başka bir devlet hastanesinde tekrar yaptırabilirim. Zeynep Kamil 5-6 ayda çıkıyor mus
Hayır henüz yeni girdik o asamaya tekrar bakalım nasip ama en azindan sebebini buldukMerhaba benzer durumdayız, bebeğiniz oldu mu?
İnşallah sağ salim kucaklarımız dolar. Neymiş sebebi pekiHayır henüz yeni girdik o asamaya tekrar bakalım nasip ama en azindan sebebini bulduk
Bagısıklık sistemi istemiyor bebegi yabancı olarak goruyorİnşallah sağ salim kucaklarımız dolar. Neymiş sebebi peki
Belki de benim sebeb de bu çünkü aklıma başka bir şey gelmiyor.Bagısıklık sistemi istemiyor bebegi yabancı olarak goruyor
Merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun. Bende seninle benzer bir durumdayım. Yaşım 38. Aralık 2021de gelişim durması nedeni ile kürtaj oldum. Aradan bir ay geçtikten sonra Şubat ayında tekrar hamile kaldım ama oda kimyasal ile sonuçlandı. Şimdi tekrar deniyoruz ama bizede doktor aynısını söyledi. Hatta bizde genetik testede gerek yok dediler. Aynı şeyleri tekrar yaşamaktan çok korkuyorum. Dediğin gibi yaşta geçiyor.Merhaba, 40 yaşındayım. Çocuğum yok. İlk hamileligimi Ekim 2021 de 7,5 haftalık kalp atışı durması nedeniyle, ikinci gebeliğimi Mart 2022 6+1 de gelişim durduğu için kaybettim. Doktorlar yaşa bağlı olarak sağlıksız döllenme olabileceğini söylüyor. Benzer durumu yaşayıp sonrasında çocuk sahibi olan var mı? Bana yol göstermenizi rica ediyorum
Size de çok geçmiş olsun. Amin inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür.Merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun. Bende seninle benzer bir durumdayım. Yaşım 38. Aralık 2021de gelişim durması nedeni ile kürtaj oldum. Aradan bir ay geçtikten sonra Şubat ayında tekrar hamile kaldım ama oda kimyasal ile sonuçlandı. Şimdi tekrar deniyoruz ama bizede doktor aynısını söyledi. Hatta bizde genetik testede gerek yok dediler. Aynı şeyleri tekrar yaşamaktan çok korkuyorum. Dediğin gibi yaşta geçiyor.Rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bizlerinde yüzünü güldürsün inşallah.
Ben de çok korkuyordum aynı şeyleri ikinci de yaşamaktan ve korktuğum da başıma geldi. Bazan korkuların üstüne gitmekten başka çaremiz yok. Hayat gelmek isteği ile geliyor zaten. Ne yapsak yaşanacaklari değiştiremiyorum.Merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun. Bende seninle benzer bir durumdayım. Yaşım 38. Aralık 2021de gelişim durması nedeni ile kürtaj oldum. Aradan bir ay geçtikten sonra Şubat ayında tekrar hamile kaldım ama oda kimyasal ile sonuçlandı. Şimdi tekrar deniyoruz ama bizede doktor aynısını söyledi. Hatta bizde genetik testede gerek yok dediler. Aynı şeyleri tekrar yaşamaktan çok korkuyorum. Dediğin gibi yaşta geçiyor.Rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bizlerinde yüzünü güldürsün inşallah.