- 12 Ocak 2010
- 16.668
- 25.042
-
- Konu Sahibi Selinaysun
Çok iyi bişey yapmışsınız. Ne mutlu size.ben 40 yaşından sonra tüp bebek yaptırmaya merkeze gittim tahlil sonuçlarıyla
dr değerlere baktı
bu değerlerle olmuyorsa parmagını yukarı kaldırdı vardır allahın bir bildiği dedi ,
sonucumuz negatif oldu ,
erkek kardeşimin eşi öyle bir şekilde hamıle kaldı ki inanamadık , yiğenım doğdu şuan 3 yaşında ,
yani demem o ki rabbim verecekse veriyor , hee şükür benım 1 kızım vardı , 2, si olmadı bizde onun yerine köpek aldık ,
onunla oynuyoruz ne yapalım
Çok iyi bişey yapmışsınız. Ne mutlu size.
Ama cocunuz da hala olabilir. En beklenmedik anda olacak bence
Hayırlısı olsun. Zaten bir evladınız varmış. Allah ona uzun ömür versin. Benim de bir tane olsun yeteryok kız olmaz artık 48 yaşındayım
olur inşallahhhHayırlısı olsun. Zaten bir evladınız varmış. Allah ona uzun ömür versin. Benim de bir tane olsun yeter
Amin inşallah.olur inşallahhh
rabbım nasip etsin hayırlı ve sağlıklı evlatlar ,
eşin siğara içiyorsa içmesin sadece bunu söyleyebilirim
İnşallah bir an önce bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.Size de çok geçmiş olsun. Amin inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür.
Benim size tavsiyem bütün testleri yaptırın. Ben ilk dusugum de bile yaptırmalıydim diyorum. Ardından tekrarlayan düşükler alanında iyi bir doktor a gidin. Üstelik 38 çok ileri bir yaş değil. Doktorlar in bu yaş takıntısı bence olması gerekenden fazla. Elbette yaş bir faktör ama bizimle aynı durumu yaşayan çok genç kadın var. Demek ki başka bi sorun var ve önce onları araştırmak lazım.
Kendi adıma soylim benim ilk gebeligim gayet sağlıklıydi. Hani insan hisseder ya öyle bir his.
Dr. Gerek yok dese de genetik ve pıhtılaşma testlerini gidip yaptırdım. Sırada rahim filmi ve CD 56 testi var. Bunlardan bişey çıkmazsa o zaman tüp Bebek düşünürüm.
Siz de bunları yaptırın derim.
Bir de biz kürtaj sonrası bebeği genetik teste gönderdik . Henüz sonuç gelmedi. Bebek sağlıklı çıkarsa zaten sorunun yaştan dolayı sağlıksız döllenme olmadığı da anlaşılır zaten. Bana doktorlar tüp Bebek yapmak için bahane arıyor gibi geliyor.
Benim bir de 5 cm miyom um var onun için de birkaç doktordan görüş Alicam eğer miyom da yapabilir derse aldiracagim.
Bir de size tavsiyem yaşınız daha da ilerlemeden ileriki zamanlar için nolur nolmaz embriyo döndürün. Ben öyle yapicam
Amin. Hepimiz İnşallahİnşallah bir an önce bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.
Mutlaka cd56 yı yaptırınBelki de benim sebeb de bu çünkü aklıma başka bir şey gelmiyor.
Rahimden parça mı alınıyor ne kadar sürede çıkıyor sonuç? Kusura bakmayın çok soru soruyorum ama napim kendimce araştırmaya çare bulmaya çalışıyorumMutlaka cd56 yı yaptırın
merhaba canımBenim pıhtılaşma faktörüm var ama igne ve aspirin yetmedi bana benim 9 kaybım var benim bagısıklık sistemimde istemiyormuş bebegi o nedenle bagışıklık baskılayıcı kullanıyorum şu anda yani osterimki cd56 testinide yaptirın ama bunun icin sanırım ozele gitmeniz gerekiyor istenbuldaydınız arda lembet e gidip bu testide yaptirabilirsiniz bu testte 1 hafta da cikiyor hani herseyi garantilemek adına
Nasipse bakalım bi ilerleme kaydetmeye calisiyoruzmerhaba canım
tekrar hamile misn
Kızzz gerçekten mi çok sevindimmNasipse
Nasipse bakalım bi ilerleme kaydetmeye calisiyoruz
1 haftada cıkıyor rahimden parca aliyorlarRahimden parça mı alınıyor ne kadar sürede çıkıyor sonuç? Kusura bakmayın çok soru soruyorum ama napim kendimce araştırmaya çare bulmaya çalışıyorum
İnşallah canım. Teşekkür ederim. Hepimiz kucağımıza alalım sağlıklaİnşallah bir an önce bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.
Benim 3 ciktı dusük ama bi sekilde pozitif dediler testi istambulda arda lembete ve ankara da cem somer atabekoglu na yaptirdim simdi ona gidiyorumKızzz gerçekten mi çok sevindimm
cd56 testin kaç çıkmıştı ki
kime gidiyorsun
aaaa şuan çok şaşırdım benim de 2 mi 3 mü ne çıktı dr seruma gerek yok dediBenim 3 ciktı dusük ama bi sekilde pozitif dediler testi istambulda arda lembete ve ankara da cem somer atabekoglu na yaptirdim simdi ona gidiyorum
Çok sevindim İnşallah sağ salim kavuşursunNasipse
Nasipse bakalım bi ilerleme kaydetmeye calisiyoruz
Kızzz gerçekten mi çok sevindimm
cd56 testin kaç çıkmıştı ki
kime gidiyorsun
Hayır hayir bana arda lembet hemen serum baslayacaktı ama serum biraz sıkintılıymıs ben su an ilac kullaniyorum deltacortrilaaaa şuan çok şaşırdım benim de 2 mi 3 mü ne çıktı dr seruma gerek yok dedi
Nasip herşey allah razı olsunÇok sevindim İnşallah sağ salim kavuşursun