Uyurken parmağımı şeyime sokamam diye korkuyorum ben asılUyurken yanlışlıkla parmağını şeyine sokma fobisi. Sen ne bilirsin be kadın.
yanlış düşündüğümün farkındayım. maalesef ki hiçbir insan özgür değildir ve çevremiz bizi büyük ölçüde şekillendirir, küçüklüğümden beri duyduğum ve korkutulduğum şeylerin bunda etken olduğunu biliyorumBir psikoloğa gidip yardım alın, durumunuz hiç parlak görünmüyor. Her şeyden önce bekaret öyle saçma sapan şekillerde bozulmaz
denk gelemez. bunu ben de biliyorum ama korkuyorum kafamda hep bir olasılık var. Ne bileyim kafesin içindeki kuştan korkan biri gibi. Biliyor çıkamayacağını ama yine de her olasılığı düşünüp korkuyorSu kisim.bana hic saglikli gelmedinasi denk gelebilir
düşüncelerim kulağa fazla obsesif gelebilir nitekim öyle de. Kafama takılan bir soruyu buraya yazıp bilen ablalarımdan yardım almak istemiştim, sağ olsunlar gelen mesajlar sayesinde düşüncemin çok yanlış olduğunu anladım. Artık daha rahatım. Korkularımın en büyük sebebi cinsellik konusundaki bilgisizliğim yüzünden ortaya çıkıyor, yazılan mesajlar sayesinde -dediğim gibi- bu cahilliğimi biraz da olsa attım kafamdan.Tedavi ol.
çok güzel yardımcı oluyorsunuz korkan birine karşı, aferin. Karma dönüp dolaşır yerini bulur ama.otobüste kasisten geçerken de dikkatli olun siz :) epey hassas demekki
açılan başlıkları okurken kendime karşı bir "acaba" dedim...Vajinismus bir tecrübedir. yaşamayanın bilemeyeceği, pek de tahmin edemeyeceği bir şeydir.
bu köpekten korkan birine "korkma ısırmaz" demek gibi.Gece uyurken parmağın orda ne işi var ki
uyurken insanlar birini öldürüp ertesi gün hatırlamayabilir.Uyurken yanlışlıkla parmağını şeyine sokma fobisi. Sen ne bilirsin be kadın.
Takıntı yapmışsın ve cinsel bölgeni bir tabu haline getirmişsin, acilen psikoloğa git , evet böyle devam edersen sadece vajinusmus değil başka sağlık sorunları da yaşarsın...merhaba arkadaşlar bu konuyu açsam mı diye çok düşündüm ama sonra aklıma kimseye soramayacağım geldi... Ayıp geliyor bu konular ama açılan başlıkları da görünce korktum. Şöyle ki ben bir erkekten hoşlanıyorum şu sıralar ve aklıma nedense birden o geliyor ve bazen aklıma biraz cinsellik geliyor (işte aynı yataktayız, öpüşüyoruz, onun sırtı çıplak vb.) sorun şu ki aklıma ne zaman böyle cinsel temalı şeyler gelse özel yerimin altına bir yanma hissi ama acı verici bir his geliyor bazen de iğne batması gibi. Ve ben de hemen gidip küloduma bakıyorum kan var mı diye. Onun dışında minibüste veyahut bir araçta otururken bazen aklıma acaba bekaretime bir şey olur mu diye düşünüyorum içim içimi yiyor indiğim zaman ilk işim tuvalet bulup külotta kan var mı diye bakmak. Uyurken ya kendi kendime parmağımı sokarsam diye bazen sıçrayarak uyanıyorum. Ve eğer misafirlikte bir yerde iki kişi aynı yerde yatıyorsak onun bir yeri benim orama gelir de darbe alır diye hep sırt üstü yatmaya zorluyorum kendimi. Bekaretin, Kızlık Zarı olmadığını, kanın namusu belirlemediğini biliyorum. Biliyorsunuz ki ilerdeki eşimin düşünce yapısını bilmiyorum ve ne olursa olsun eşime her daim sadık olduğumu anlamasını, bilmesini isterim... Ben bugüne kadar kimseyle öpüşmedim, sevgilim olmadı bile. Eşime saklıyorum her özel anımı ve eğer eşim beni yanlış anlarsa diye çok korkutuyorum. Sizce bu nedir?
19 yaşındayım32 yaşında değilseniz tam olarak ne kadar gençsiniz ?
korkum da bu lakin ben korkumun sebebini de buldum. Kendi bedenim ve cinsellik konusunda eğitimsizim. Kitaplar okuyup videolar izleyerek bu korkumu yenebilirim.Takıntı yapmışsın ve cinsel bölgeni bir tabu haline getirmişsin, acilen psikoloğa git , evet böyle devam edersen sadece vajinusmus değil başka sağlık sorunları da yaşarsın...
Iyice bilgilen tabiki de , ama sen yine de bir uzmana görün ..korkum da bu lakin ben korkumun sebebini de buldum. Kendi bedenim ve cinsellik konusunda eğitimsizim. Kitaplar okuyup videolar izleyerek bu korkumu yenebilirim.
evet aklımda o.Iyice bilgilen tabiki de , ama sen yine de bir uzmana görün ..
her insanın sizinle eşit düzeyde bilgiye ve tecrübeye sahip olduğunu sanıp dalga geçiyorsunuz. eğer bir konu hakkında yardımcı olamayacaksanız neden moral bozmayı veyahut negatiflik yaymayı tercih ediyorsunuz? manyaklık diyorsunuz, neden manyaklık? açıklamak varken neden negatiflik?Bizce bu nedir mi bence manyaklık
Bekaret kadınların korkusu ve tabusu olduğundan takıntı yapmışsınız, bekaretle ilgili az veya yanlış bilgiye sahip olduğunuz için de korkularınız iyice tavan yapmış.her insanın sizinle eşit düzeyde bilgiye ve tecrübeye sahip olduğunu sanıp dalga geçiyorsunuz. eğer bir konu hakkında yardımcı olamayacaksanız neden moral bozmayı veyahut negatiflik yaymayı tercih ediyorsunuz? manyaklık diyorsunuz, neden manyaklık? açıklamak varken neden negatiflik?
Adam öldürmekle mastürbasyon yaparken bekaret bozmayı nasıl kıyaslayabiliyorsun?uyurken insanlar birini öldürüp ertesi gün hatırlamayabilir.
Bu güzel bir adım olur. Bedenini iyice tanırsan bu korkular azalabilir. Bekaret o kadar kolay bozulan bir şey olsaydı taharetlenirken ya da banyo yaparken bozulup giderdi. Hele düşünce gücüyle olması imkansız. Tek parmağını sokmanla bile bozulma ihtimali yok denecek kadar az emin ol.korkum da bu lakin ben korkumun sebebini de buldum. Kendi bedenim ve cinsellik konusunda eğitimsizim. Kitaplar okuyup videolar izleyerek bu korkumu yenebilirim.
evet ben de bu sonuca vardım. sanırım iyi bir klinik psikolog bulmam gerek, belki bilmediğim, küçüklüğümden beri bana empoze edilen başka şeyler de vardırBekaret kadınların korkusu ve tabusu olduğundan takıntı yapmışsınız, bekaretle ilgili az veya yanlış bilgiye sahip olduğunuz için de korkularınız iyice tavan yapmış.
Takıntı için terapi almanızı tavsiye ederim zira konu başlığınıza cevaben evet bu kadar korku ve takıntı yüzünden maalesef vajinismus olursunuz.