size olabileceklerin en üst seviyesini yazdım sadece. kıyaslama yapmadım.Adam öldürmekle mastürbasyon yaparken bekaret bozmayı nasıl kıyaslayabiliyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
size olabileceklerin en üst seviyesini yazdım sadece. kıyaslama yapmadım.Adam öldürmekle mastürbasyon yaparken bekaret bozmayı nasıl kıyaslayabiliyorsun?
biliyor musunuz ben bu düşünceleri hep normal kabul ettim. Küçükken bacaklarımı esnetirken bile annem "açma kendini öyle yırtacaksın şimdi" derdi. Bisiklete binmek istesem "başkası sürsün sen yan otur" falan derdi. ben de en sonunda bunu çok taktım. en son annem çeyizindeki k@nlı bezi göstermişti 16-17 yaşımdayken... Unutamıyorum... Banyoya girecektim bir kere, banyoya girmem için küvete ilk diğer ayağımı sonra diğer ayağımı atıyorum normal olarak. Yine öyle bir durumda banyoya girdim ve suyu açtım su buz gibi geldi ve ayyy anne dedim biraz bağırarak. Annem de hemen koşarak küveti açtı orama baktı gözleriyle "ay dedi yoksa" dedim ki su buz gibi geldi kombi mi bozuldu? ay suyu ısıtayım tamam tamam oh korktuğum şey değil dedi gitti, kapıyı da açık bıraktı. Hiç aklımda yokken aklıma bunu soktu... Kendi kendime hatıralarımı canlandırınca sanırım birçok şeyin cevabını da buluyorum... Yorumunuz için çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz <3Aşırı obsesif kompulsiv bozuklağa sahipsin. Bu hayatta her şey olabilir. Dikkat edersin kan gelmez. Eşin de seni senin tabirinle "kötü" bilebilir. Sen her şeyi mükemmel hale getirmeye çalışıyorsun. Bu da obsesif kompulsivin bir başka belirtisi.
İyi ki konuyu açtın çünkü normal düşünmüyorsun. Ciddi derece korkutulmuş ve baskılanmışsın. Bu da takıntı (bekaret) ve zorunluluklara (sırt üstü yatmak, külot kontrol etmek gibi) yol açmış. Bu şekilde düşündüğün için evet vajinismus olma ihtimalin yüksek gibi. Bence tedavi olmaya şimdiden başla. Çünkü gerçek olamayan bir olguya kafayı takmışsın.
teşekkür ederim desteğiniz içinBu güzel bir adım olur. Bedenini iyice tanırsan bu korkular azalabilir. Bekaret o kadar kolay bozulan bir şey olsaydı taharetlenirken ya da banyo yaparken bozulup giderdi. Hele düşünce gücüyle olması imkansız. Tek parmağını sokmanla bile bozulma ihtimali yok denecek kadar az emin ol.
bu arada mast olayını yeni gördüm. Korktuğum için hiç yapmadım.Adam öldürmekle mastürbasyon yaparken bekaret bozmayı nasıl kıyaslayabiliyorsun?
Kıyaslama bu. Uyurken birinin adam öldürüp hatırlamaması ile sizin bu korkunuzun ne alakası var? Siz en fazla bekaretinizi kaybedersiniz uyku haliyle, verdiğiniz örnekte bir insanın canı söz konusu. Aynı önemde mi bunlar?size olabileceklerin en üst seviyesini yazdım sadece. kıyaslama yapmadım.
Bekaret bu yazdığınız hiç bir yöntemle bozulmaz. Bunun vajinusmuşla ne alakası var onu da anlamadım. Yaşınız küçük galibamerhaba arkadaşlar bu konuyu açsam mı diye çok düşündüm ama sonra aklıma kimseye soramayacağım geldi... Ayıp geliyor bu konular ama açılan başlıkları da görünce korktum. Şöyle ki ben bir erkekten hoşlanıyorum şu sıralar ve aklıma nedense birden o geliyor ve bazen aklıma biraz cinsellik geliyor (işte aynı yataktayız, öpüşüyoruz, onun sırtı çıplak vb.) sorun şu ki aklıma ne zaman böyle cinsel temalı şeyler gelse özel yerimin altına bir yanma hissi ama acı verici bir his geliyor bazen de iğne batması gibi. Ve ben de hemen gidip küloduma bakıyorum kan var mı diye. Onun dışında minibüste veyahut bir araçta otururken bazen aklıma acaba bekaretime bir şey olur mu diye düşünüyorum içim içimi yiyor indiğim zaman ilk işim tuvalet bulup külotta kan var mı diye bakmak. Uyurken ya kendi kendime parmağımı sokarsam diye bazen sıçrayarak uyanıyorum. Ve eğer misafirlikte bir yerde iki kişi aynı yerde yatıyorsak onun bir yeri benim orama gelir de darbe alır diye hep sırt üstü yatmaya zorluyorum kendimi. Bekaretin, Kızlık Zarı olmadığını, kanın namusu belirlemediğini biliyorum. Biliyorsunuz ki ilerdeki eşimin düşünce yapısını bilmiyorum ve ne olursa olsun eşime her daim sadık olduğumu anlamasını, bilmesini isterim... Ben bugüne kadar kimseyle öpüşmedim, sevgilim olmadı bile. Eşime saklıyorum her özel anımı ve eğer eşim beni yanlış anlarsa diye çok korkutuyorum. Sizce bu nedir?
Anneniz de hastalıklı bir kafa, gerdeği yaşamış bir kadın nasıl böyle düşünebilir ki. Duş başlığının içinize girmesi lazım bekaretinizi kaybetmeniz için. Ağaca tırmanan kızın başına geleni de anlatmışlardır kesin. Dal bacaklarının arasına girmiş de bilmem ne, lan öyle bir durumda bütün vajina yırtılır zaten kim takar bekareti. Hey allahım ya.biliyor musunuz ben bu düşünceleri hep normal kabul ettim. Küçükken bacaklarımı esnetirken bile annem "açma kendini öyle yırtacaksın şimdi" derdi. Bisiklete binmek istesem "başkası sürsün sen yan otur" falan derdi. ben de en sonunda bunu çok taktım. en son annem çeyizindeki k@nlı bezi göstermişti 16-17 yaşımdayken... Unutamıyorum... Banyoya girecektim bir kere, banyoya girmem için küvete ilk diğer ayağımı sonra diğer ayağımı atıyorum normal olarak. Yine öyle bir durumda banyoya girdim ve suyu açtım su buz gibi geldi ve ayyy anne dedim biraz bağırarak. Annem de hemen koşarak küveti açtı orama baktı gözleriyle "ay dedi yoksa" dedim ki su buz gibi geldi kombi mi bozuldu? ay suyu ısıtayım tamam tamam oh korktuğum şey değil dedi gitti, kapıyı da açık bıraktı. Hiç aklımda yokken aklıma bunu soktu... Kendi kendime hatıralarımı canlandırınca sanırım birçok şeyin cevabını da buluyorum... Yorumunuz için çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz <3
acı hissediyordum kafama böyle düşünceler gelince. ileride vajinusmus olabilir mi diye korkmuştum. meğersem bu normal bir duyguymuş...Bekaret bu yazdığınız hiç bir yöntemle bozulmaz. Bunun vajinusmuşla ne alakası var onu da anlamadım. Yaşınız küçük galiba
üzülüyorum sadece ne diyebilirim ki...Anneniz de hastalıklı bir kafa, gerdeği yaşamış bir kadın nasıl böyle düşünebilir ki. Duş başlığının içinize girmesi lazım bekaretinizi kaybetmeniz için. Ağaca tırmanan kızın başına geleni de anlatmışlardır kesin. Dal bacaklarının arasına girmiş de bilmem ne, lan öyle bir durumda bütün vajina yırtılır zaten kim takar bekareti. Hey allahım ya.
Sana kendi tecrübemi söyleyeyim. İlk gece eşim içime yarı yarıya girdikten sonra bir engelle karşılaştı (zar denilen şey), bu da türkiye ortalamasında 7cm'e denk gelir. Öyle kolay değil o iş
Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsınOkb yapmışsın kendini
Kızlık olayına fazla takıldığın için takıntı haline gelmiş.
Umarım sana inanmayan bir adamla zaten evlenmezsin yoksa isteyen her türlü bahaneyi bulur.
tabii ki aynı önemde değil. Sadece insanlar uyku halindeyken ertesi gün hatırlamayacağı şeyler yapabilir. Araştırabilirsiniz. Ben sadece size en üst seviye örnek verdim. Hatta bu sebepten ölenler bile var. Belki de çok bilgili olmak iyi bir şey değil.Kıyaslama bu. Uyurken birinin adam öldürüp hatırlamaması ile sizin bu korkunuzun ne alakası var? Siz en fazla bekaretinizi kaybedersiniz uyku haliyle, verdiğiniz örnekte bir insanın canı söz konusu. Aynı önemde mi bunlar?
Yalnız değilsin, bu ülkenin neredeyse yarısı senin gibi şehir efsanelerine maruz kalıyor. Sen paranoyaya bağlamışsın, temel sorun o.üzülüyorum sadece ne diyebilirim ki...
Bu konuda bilgili olmak iyidir, kocakarı masallarına inanmazsıntabii ki aynı önemde değil. Sadece insanlar uyku halindeyken ertesi gün hatırlamayacağı şeyler yapabilir. Araştırabilirsiniz. Ben sadece size en üst seviye örnek verdim. Hatta bu sebepten ölenler bile var. Belki de çok bilgili olmak iyi bir şey değil.
teşekkür ederim...gerçekten. bazı şeylerin farkına vardımYalnız değilsin, bu ülkenin neredeyse yarısı senin gibi şehir efsanelerine maruz kalıyor. Sen paranoyaya bağlamışsın, temel sorun o.
Bu konuda bilgili olmak iyidir, kocakarı masallarına inanmazsın
Benim de annem takıyor pek dile getirmese de biz de küçükken duyduk saçma sapan şeyler. Türkiyenin %99'u da duydu.biliyor musunuz ben bu düşünceleri hep normal kabul ettim. Küçükken bacaklarımı esnetirken bile annem "açma kendini öyle yırtacaksın şimdi" derdi. Bisiklete binmek istesem "başkası sürsün sen yan otur" falan derdi. ben de en sonunda bunu çok taktım. en son annem çeyizindeki k@nlı bezi göstermişti 16-17 yaşımdayken... Unutamıyorum... Banyoya girecektim bir kere, banyoya girmem için küvete ilk diğer ayağımı sonra diğer ayağımı atıyorum normal olarak. Yine öyle bir durumda banyoya girdim ve suyu açtım su buz gibi geldi ve ayyy anne dedim biraz bağırarak. Annem de hemen koşarak küveti açtı orama baktı gözleriyle "ay dedi yoksa" dedim ki su buz gibi geldi kombi mi bozuldu? ay suyu ısıtayım tamam tamam oh korktuğum şey değil dedi gitti, kapıyı da açık bıraktı. Hiç aklımda yokken aklıma bunu soktu... Kendi kendime hatıralarımı canlandırınca sanırım birçok şeyin cevabını da buluyorum... Yorumunuz için çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz <3
teşekkür ederimBenim de annem takıyor pek dile getirmese de biz de küçükken duyduk saçma sapan şeyler. Türkiyenin %99'u da duydu.
Sen önce kendin bekaret denen kavramın zar vb. ile bakılamadığına inanmalısın. Annen kafasında düşünürsen onun gibi paranoyalı ve çocuklarını saçma sapan normlara göre büyüten bir insan olacaksın. Koskocaman dünyada ne kadar saçma şeyler düşündüğünüzün farkına varın önce. Ölecek gideceksiniz hala annem ne der o ne der bu ne der. Kardeşim başta sen ne istiyorsun onu sor. Parmağınla içeride tura mı çıkmak istiyorsun, yan mı yatmak istiyorsun, sevişmek mi istiyorsun, sevişmemek mi istiyorsun. Yoksa o çok konuşan elalemin düşüncelerinde sıkışıp kalmak mı? Zira bu bekaret takıntısı senin değil annenin takıntısı