ileride vajinismus mu olacağım?

biliyor musunuz ben bu düşünceleri hep normal kabul ettim. Küçükken bacaklarımı esnetirken bile annem "açma kendini öyle yırtacaksın şimdi" derdi. Bisiklete binmek istesem "başkası sürsün sen yan otur" falan derdi. ben de en sonunda bunu çok taktım. en son annem çeyizindeki k@nlı bezi göstermişti 16-17 yaşımdayken... Unutamıyorum... Banyoya girecektim bir kere, banyoya girmem için küvete ilk diğer ayağımı sonra diğer ayağımı atıyorum normal olarak. Yine öyle bir durumda banyoya girdim ve suyu açtım su buz gibi geldi ve ayyy anne dedim biraz bağırarak. Annem de hemen koşarak küveti açtı orama baktı gözleriyle "ay dedi yoksa" dedim ki su buz gibi geldi kombi mi bozuldu? ay suyu ısıtayım tamam tamam oh korktuğum şey değil dedi gitti, kapıyı da açık bıraktı. Hiç aklımda yokken aklıma bunu soktu... Kendi kendime hatıralarımı canlandırınca sanırım birçok şeyin cevabını da buluyorum... Yorumunuz için çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz <3
Kızına kanli carsafini gosteren anne mi? Daha neler okuyacak bu gozler bilmiyorum.

Okb yapmışsın kendini
Kızlık olayına fazla takıldığın için takıntı haline gelmiş.
Umarım sana inanmayan bir adamla zaten evlenmezsin yoksa isteyen her türlü bahaneyi bulur.
bu hayatta istediğim tek şey mutlu ve huzurlu bir aileye sahip olmak :KK43: ailemde bu huzuru göremedim, kendi ailemde görmek istiyorum. belki de bu yüzden her şeyi bu topluma göre mükemmelleştirmeye çalışıyorum...

Öyle kolay bozulan bir şey değil. Zaten bozulacak bir şey de yok incecik deri parçası bu kadar abartılmamalı. Öyle bisikletle kasisle olsaydı burda ilk gecede zorlandım yapamıyorum vs diye konu açılmazdı insanlar erkeklik organıyla zorlanıyor böyle saçma sapan şeylerden hiçbir şey olmaz. Evlenince büyük ihtimalle ne demek istediğimizi daha kolay anlayacaksın o güne kadar hayatı kendine zindan etme

Öyle kolay bozulan bir şey değil. Zaten bozulacak bir şey de yok incecik deri parçası bu kadar abartılmamalı. Öyle bisikletle kasisle olsaydı burda ilk gecede zorlandım yapamıyorum vs diye konu açılmazdı insanlar erkeklik organıyla zorlanıyor böyle saçma sapan şeylerden hiçbir şey olmaz. Evlenince büyük ihtimalle ne demek istediğimizi daha kolay anlayacaksın o güne kadar hayatı kendine zindan etme
teşekkür ederim

X