ileride vajinismus mu olacağım?

biliyor musunuz ben bu düşünceleri hep normal kabul ettim. Küçükken bacaklarımı esnetirken bile annem "açma kendini öyle yırtacaksın şimdi" derdi. Bisiklete binmek istesem "başkası sürsün sen yan otur" falan derdi. ben de en sonunda bunu çok taktım. en son annem çeyizindeki k@nlı bezi göstermişti 16-17 yaşımdayken... Unutamıyorum... Banyoya girecektim bir kere, banyoya girmem için küvete ilk diğer ayağımı sonra diğer ayağımı atıyorum normal olarak. Yine öyle bir durumda banyoya girdim ve suyu açtım su buz gibi geldi ve ayyy anne dedim biraz bağırarak. Annem de hemen koşarak küveti açtı orama baktı gözleriyle "ay dedi yoksa" dedim ki su buz gibi geldi kombi mi bozuldu? ay suyu ısıtayım tamam tamam oh korktuğum şey değil dedi gitti, kapıyı da açık bıraktı. Hiç aklımda yokken aklıma bunu soktu... Kendi kendime hatıralarımı canlandırınca sanırım birçok şeyin cevabını da buluyorum... Yorumunuz için çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz <3

teşekkür ederim desteğiniz için

size olabileceklerin en üst seviyesini yazdım sadece. kıyaslama yapmadım.
Kıyaslama bu. Uyurken birinin adam öldürüp hatırlamaması ile sizin bu korkunuzun ne alakası var? Siz en fazla bekaretinizi kaybedersiniz uyku haliyle, verdiğiniz örnekte bir insanın canı söz konusu. Aynı önemde mi bunlar?

Okb yapmışsın kendini
Kızlık olayına fazla takıldığın için takıntı haline gelmiş.
Umarım sana inanmayan bir adamla zaten evlenmezsin yoksa isteyen her türlü bahaneyi bulur.

Bekaret bu yazdığınız hiç bir yöntemle bozulmaz. Bunun vajinusmuşla ne alakası var onu da anlamadım. Yaşınız küçük galiba

Anneniz de hastalıklı bir kafa, gerdeği yaşamış bir kadın nasıl böyle düşünebilir ki. Duş başlığının içinize girmesi lazım bekaretinizi kaybetmeniz için. Ağaca tırmanan kızın başına geleni de anlatmışlardır kesin. Dal bacaklarının arasına girmiş de bilmem ne, lan öyle bir durumda bütün vajina yırtılır zaten kim takar bekareti. Hey allahım ya.

Sana kendi tecrübemi söyleyeyim. İlk gece eşim içime yarı yarıya girdikten sonra bir engelle karşılaştı (zar denilen şey), bu da türkiye ortalamasında 7cm'e denk gelir. Öyle kolay değil o iş

Bekaret bu yazdığınız hiç bir yöntemle bozulmaz. Bunun vajinusmuşla ne alakası var onu da anlamadım. Yaşınız küçük galiba
acı hissediyordum kafama böyle düşünceler gelince. ileride vajinusmus olabilir mi diye korkmuştum. meğersem bu normal bir duyguymuş...

üzülüyorum sadece ne diyebilirim ki...

tabii ki aynı önemde değil. Sadece insanlar uyku halindeyken ertesi gün hatırlamayacağı şeyler yapabilir. Araştırabilirsiniz. Ben sadece size en üst seviye örnek verdim. Hatta bu sebepten ölenler bile var. Belki de çok bilgili olmak iyi bir şey değil.

üzülüyorum sadece ne diyebilirim ki...
Yalnız değilsin, bu ülkenin neredeyse yarısı senin gibi şehir efsanelerine maruz kalıyor. Sen paranoyaya bağlamışsın, temel sorun o.
Bu konuda bilgili olmak iyidir, kocakarı masallarına inanmazsın

Benim de annem takıyor pek dile getirmese de biz de küçükken duyduk saçma sapan şeyler. Türkiyenin %99'u da duydu.

Sen önce kendin bekaret denen kavramın zar vb. ile bakılamadığına inanmalısın. Annen kafasında düşünürsen onun gibi paranoyalı ve çocuklarını saçma sapan normlara göre büyüten bir insan olacaksın. Koskocaman dünyada ne kadar saçma şeyler düşündüğünüzün farkına varın önce. Ölecek gideceksiniz hala annem ne der o ne der bu ne der. Kardeşim başta sen ne istiyorsun onu sor. Parmağınla içeride tura mı çıkmak istiyorsun, yan mı yatmak istiyorsun, sevişmek mi istiyorsun, sevişmemek mi istiyorsun. Yoksa o çok konuşan elalemin düşüncelerinde sıkışıp kalmak mı? Zira bu bekaret takıntısı senin değil annenin takıntısı

teşekkür ederim

Annenizin obsesyon rahatsızlığı olma olasılığı bana çok yüksek göründü.Banyoya girip ayy anne diye bağıran kızına kızlık kontrolü yapan bir anne hayal edemiyorum düştün mü der ilk insan kızlık zarı nerden aklına gelir? Hiç normal bir düşünce değil.Siz de bu tarz davranışlara maruz kala kala aynı obsesyonları geliştirmişsiniz.Vajinusmus olur musunuz bilemem ama ciddi obsesyon sorununuz var.

Bunu yermek için söylemiyorum bilakis ben de obsesyon hastasıyım ve evhamlı bir annenin kızıyım ne kadar erken tedaviye başlarsanız o kadar huzurlu bir hayatınız oluyor. Ufak tefek düşüncelerle başedebildim bunu bir rahatsızlık olarak görmedim ilk başlarda ama sonradan artarak geldi hayatım katlanılamaz bir hal aldı ve altından kalkamadım kendi başıma.

Uykularınızdan sıçrayarak uyandıracak kadar büyük bir korkunun olması anormal.
Hayatınızın merkezinde kızlık zarı olamaz, olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…