- 1 Eylül 2017
- 420
- 444
- 33
Merhabalar kk üyeleri.Bugun çok canımı sıkan ve kafama takılan bi sorunla karşılaştım.Kizim 4 yaşında ve bu hafra jimnastik kursuna basladi bugun ki antreman esnasinda kosu yaptirdi antrenor yaklasik 25 30 kisi arasinda kizimla beraber 2 3 kişiyi ayrı yere oturttu ve velileri çıkışta görsün beni dedi çıkışta gittim noldu hocam diye.Dediki çocuğunda taban çökmesi var ve ayakları dengesiz kullanıyor naplayim diye sordum evde sürekli ortopedik terlik giysin ayakkabıların içinede özel tabanları varmış ondan alın ayak içe ve dışa olmak üzere hergun koşturun dedi doktora gitmene gerek yok fln dedi.cikista arabaya kadar koşturdum bilerek dikkat ettim bi ayak içe digeri dışa doğru koşuyor.Off tabi çok önemli bisey değil allah başka bisey göstermesin ama ne bilim çok takıldı kafam üzüldüm sorun teşkil eder diye ve ayrıca jimnastik yapmasını bale yapmasını çok istiyorum çok büyük hayallerle baslattim kızımı çünkü benim kucukken en büyük hayalimdi nasip olmadı tabi bana hoca gelmesin yapamaz demedi ama üzerinde duracam yaptırmayı denicem dedi bide ders esnasinda dikkat ediyorum hoca hareketi gösteriyor çoğu yapiyo kızım yapamıyor aslında biliyorum ki yapabilir evde yapıyor ona benzer şeyler orda yapamıyor sürekli etrafına bakıyor gosterilene bakmıyor arkadaşlarını taklit ediyor evde kitap okuyorum dinle dinlemiyor etrafına bakıyor bittiğinde kitapla ilgili soru soruyorum cevap vermiyor algida mi sorun var dikkatte mi bilemedim ne yapmaliyim ben simdi bi fikri olan varsa lutfen yardimci olsun ayrica hocanin dediklerini mi yapim yoksa ortopediye mi bi gotureyim ?