Dun gittigimde yumurta 11 mmye ulasmisti. Bir onceki gun 9.5 mm iken dun 11 mm oldu. Bununla bitlikte foktorun fa dedigi tam istedigimiz ilerlemeyi kaydedemedigimizi iletti doktor ki bunu ben de farkediyorum. Het ay yolunda giden yumurtlama bu ay ignelere ragmen istenen seviyeye ulasmadi. Tek yumurta ile o da gelisirse opu olucak yani. Bu ay gecti bu saatten sonra baska yerle baslayamam. Burda dondurulmus embriyo durucak artik.
Bana diyor ki doktor 3-4 ay deneriz halen ignelerle yumurta gelismezse demek sizin vucudunuzun ignelere karsi direncli oldugunu dusunebiliriz o zaman test yaparz diyor. 4 ay arkadaslar, koca4 ay. Sonra eger testte ilaclara direncli oldugum cikarsa artik hapli ya da kendi halinde yumurta gelisimi ile yumurta takibi mi yapicaklar neyse. O da bir 4 ay en az.sonra hidrosalpenks icin ameliyat olucam. 3 ay da ondan sonra rahim dnlendirilecek. Yani en az 1 yil sonra transfer asamasina geciebilecek. Ne dersiniz bu ise?
Kizlar doktor ameliyattan sonra rahimin uretkenliginde azalma olursa diye ameliyattan once embriyo havuzu olusturalim dedi. Ben diyorum ki ben bu ameliyati olayim. Olsun bitsin. Neticede tikaniklik ve hidrosalpenks 8ayda baya ilerler diye dusunuyorum.
@Senella bearnguin C Capanin Gururu Teyom Aret hicaya da gidicrm. Kararim karar. Ignesiz olma ihtimali daha guzel. Hem de adam basari odakli demek ki. Riske atmiyor ticari beklenti icin.
Muslumanlik konusuna gelince bizim ulkemizde muslumanlik aile gelenegi gibi bisey. Musluman aileden doguyorsun, musluman oluyorsun ancak muslumanligi yasamiyorsun. En benim diyenler bile ibadet kismina odakli ve ahlak kismini cogumuz unutmusuz. O yuzden musluman veya farkli bir inancla alakali bir durum degil. Ahlakli olmakla ilgili bir konu. Ben iyi insan olma ölcütünu dikkate aliyorum iyi insan opmak cok onemlim isterse dinsiz olsun valla
Sadece sanirim erkek doktora muayene olmaya hazir degilim ben..napsam kizlar. Aret hoca da erkek neticede. Ben cok utanirim. Esim zaten cozutur. Napiym