- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
Yok ya korkuyorum negatif gormekten.gecen ay 30.gun geldi normalde 27-28gun olan dongum, gecen ay gec geldi bu ay erken gelir die beklerken 28.gundeyimSen daha bisiy yapmiyo musun kuzu test mest kan falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ya korkuyorum negatif gormekten.gecen ay 30.gun geldi normalde 27-28gun olan dongum, gecen ay gec geldi bu ay erken gelir die beklerken 28.gundeyimSen daha bisiy yapmiyo musun kuzu test mest kan falan
ama bak varsa kanamalar falan iyi değil belki önlem alınması gerekir falan.. sökmediyse vardır o zaman diyebiliriz yani.. yok mu elinde testin hadi ilk haberimizi alalım inşallah.Yok ya korkuyorum negatif gormekten.gecen ay 30.gun geldi normalde 27-28gun olan dongum, gecen ay gec geldi bu ay erken gelir die beklerken 28.gundeyim
Yerlesme yasayanlarda cok evet.bilemedim valla.omru hayatim boyunca ilk kez boyle bisey oldu hayirlisi bakalm datlum
Çok sağol tatlım seninkilerden ne haber
yenı yerlesıyorsa testte cıkar mı kı daha cok erken bence negatıf gorup moralını bozmasın varsa bıle. ben bu aay bılıyosun test yaptım negatıf cıktı, kanama bır sıse kapagı kadar geldı, o kadar. bu sefer adetım de etkılendı, akısına bıraksın bana kalırsa, adet tarıhını 5-6 gun gecınce de test yapsın ama erken gebelıklerden yapsın kı daha kesın olsunama bak varsa kanamalar falan iyi değil belki önlem alınması gerekir falan.. sökmediyse vardır o zaman diyebiliriz yani.. yok mu elinde testin hadi ilk haberimizi alalım inşallah.
Haklisin ama bgnde gelmezse yarin sabah ilk idrarla yapim diyorumama bak varsa kanamalar falan iyi değil belki önlem alınması gerekir falan.. sökmediyse vardır o zaman diyebiliriz yani.. yok mu elinde testin hadi ilk haberimizi alalım inşallah.
Sendemi bana benzer durumlar yasadin.gebemiydin buarada kacirmis olabilirim cok pardonyenı yerlesıyorsa testte cıkar mı kı daha cok erken bence negatıf gorup moralını bozmasın varsa bıle. ben bu aay bılıyosun test yaptım negatıf cıktı, kanama bır sıse kapagı kadar geldı, o kadar. bu sefer adetım de etkılendı, akısına bıraksın bana kalırsa, adet tarıhını 5-6 gun gecınce de test yapsın ama erken gebelıklerden yapsın kı daha kesın olsun
Yumurtanın çatladığı günü biliyorsa çıkar, çünkü embriyo büyüdükçe bulunduğu yerde ince damar varsa onu tahrip edip sızı şeklinde kanama yapıyor yerleştiği gün olucak diye bir kural yokmuşyenı yerlesıyorsa testte cıkar mı kı daha cok erken bence negatıf gorup moralını bozmasın varsa bıle. ben bu aay bılıyosun test yaptım negatıf cıktı, kanama bır sıse kapagı kadar geldı, o kadar. bu sefer adetım de etkılendı, akısına bıraksın bana kalırsa, adet tarıhını 5-6 gun gecınce de test yapsın ama erken gebelıklerden yapsın kı daha kesın olsun
yeni yerleşmesi mi kalmış kuzu 28. gündeymiş.. erken gebeliğe gerek yok 5 6 gün geçince normal olanı yeter bence.yenı yerlesıyorsa testte cıkar mı kı daha cok erken bence negatıf gorup moralını bozmasın varsa bıle. ben bu aay bılıyosun test yaptım negatıf cıktı, kanama bır sıse kapagı kadar geldı, o kadar. bu sefer adetım de etkılendı, akısına bıraksın bana kalırsa, adet tarıhını 5-6 gun gecınce de test yapsın ama erken gebelıklerden yapsın kı daha kesın olsun
O bi tane yarışı kazanacak inşallah benim de 3 tane toplandığı tedavide 1 tane yarışı kazandı 5. Güne geldi.Benim zaten iki taneydi canım, ikinci gün biri patladı, kaldı bir tane
Yumurtlamam tahmini 10-12mart arasiydi galiba.iyide benim hicbi belirtim yok ne gebelige ne adete dair.gogusler bile yogurt kesesi gibi agri sizi yok:)Yumurtanın çatladığı günü biliyorsa çıkar, çünkü embriyo büyüdükçe bulunduğu yerde ince damar varsa onu tahrip edip sızı şeklinde kanama yapıyor yerleştiği gün olucak diye bir kural yokmuş
Ay canım inşallah sen naptın kan falan tekrar verdin mi göğüs ağrsı var mı
taam kıpraşma sen o vakit sakin sakin bekleyelim bisssFarklı bi göğüs ağrım yok. Adet öncesi kadar sıradan her şey. Vermedim kan. Hiçbişi yapmıyom, düz duruyom öyle :)
ücreti nedir canım,bir de konuşkan mı,gıcık oluyorum o soğuk sessiz doktorlaraBilgili birisi gibi. Memnunum. Önce tüm tetkikleri yapıyor. Kafasından geçen herşeyi aktardığını düşünmüyorum. Bu nedenle eksik gedik var mı bilemem.
Sonra da gerekli ne yapılabilir diye bakıyor.
Tavsiye ederim.
yaa bu cümlenin arkasına "banane mayısta tüp yapcem ben" demen lazım,alıştım ben bu sözeYaptırmıcem. 1 hafta gecikirse yaptırırım. Kimyasal gibi bişi olmuştur gene.
Ölüm gibi bi şey oldu ama kimse ölmedi hesabı :))
örnek ben,ilkinde olmadı,ikinci de oldu :)zaten her hamılelıkte olacak dıye bısey yok, hatta aynı kısının ılk hamılelıgınde olup ıkıncsınde olacak veya olmayacak dıye bıle bır kesınlık yok. ınsallah yerlesmeye calısıyordur hatta yerlesmıstır kuzun
Nasil oldu anlatirmisin bi.benimkine benziyomuydu acepörnek ben,ilkinde olmadı,ikinci de oldu :)
Bat 3 Mart canım. Öyle oldu sankimAyy hadi insallah kuzu. senin bat kac.. kocalari ayni vakitler mi sıkıstırdık
yaa bu cümlenin arkasına "banane mayısta tüp yapcem ben" demen lazım,alıştım ben bu söze