İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

İnşallah kuzum, herşey gönlündeki gibi olsun. Bizim gibi çalışmak zorunda olan annelerin en büyük sıkıntısı bebişini daha minnacıkken işe geri dönmek zorunda kalması.
Sağlık olsun da gerisi çözülür.

ayyy canım sende mi muhasebecisin,bu gözlerde kartuşu demirbaşa kaydeden bile gördü

üstadım selamlar

sogan kurunu ben de aralık ayında yapmıstım, cok ıgrenc bır tadı var gercekten

Evet canim ben de muhasebeciyim :))
Skandal valla artik aglancak halimize guluyorum napimm
sende benim gibisin okuduğum kadarıyla,sgk sı,bordrosu,bes i ,ithalatı,faturası,beyannamesi hepsi bende ,personel çıktıkça almayıp,olan personele kitliyor
İşte piyasa kötü olunca katlanıyor insan her şeye,bizde gülüyoruz artık duruma

bir de kendını bılmezler var mesela, aa sen sezeryan mı yaptın yarım annesın, aa sen cocuguna 2 yasına kadar kendın bakmadın mı sen anne mısın yaa..... ıste bu uyuzlar yuzunden ınsan kendını hep kotu hıssedıyor, bılmıyor kı gece sabaha kadar daha fazla kokunu alsın emsın dıye uykusuz otuurup sabah ıse aglayarak gıdıyorsun.... offff

Boşver onu diyenleri arkadaşım,işte bunu diyenler,akşama kadar esra erol izliyor,sanki çocuğuna adıyor evde olunca kendini,benim annem çalışıyordu ve benim annem bize bir fiske vurmadan büyüttü bizi,anneme diyordum ben anne biz yaramazlık yapıyoruz neden bizi dövmüyorsun diye(çünkü komşu çocukları falan akşama kadar tartaklanıyordu anneleri tarafından,)annemde derdi ki zaten bütün gün görmüyorum sizi bi de gelip akşam kızıp döveyim mi diyordu,çalışan anne daha da kıyamıyor çocuğuna,çünkü göremiyor

ben smmm yim,logo dan gönderiyoruz biz,hiç bir şey gelmez başına merak etme :)

sogan kurunu ben de aralık ayında yapmıstım, cok ıgrenc bır tadı var gercekten
Saraçoğlunun çikolata kisti ve miyom için kürünü aldım. soğan suyunu yapmam gerekiyordu ilk, 2 gün yapıp bıraktım, günde 2 defa aç karınla zor oluyordu. O içime hep dert oldu, yapamamak. Çünkü kistten dolayı rahimde iltihabik bir ortam var, iyi geleceğine inanıyorum ama bir türlü yapamıyorum

ben de asilamada kanalin oldugu tarafta yasamistim yanma agri arasi bir seyler ve spermler yikanip ozel bir sivi ile hizlandirildigi icin oluyor sanmistim. solda kanal yok ya bie de sagdaki durumu cok net hissetmistim.

bakalim kanal icin ne diyecekler kuzum. boyle ortada kalan durumlari hic sevmiyorum. benom kanalim sismis uc lob yapmisti gecis olmasina ragmen doktor almayi tercih etti. sen film cekilirken hic baktin mi goruntuye? benin 5mm genislemisti ben bile anlamistim sorunu gorunce :)

ac karna icmek zor geliyorsa ise yarayacagina inaniyorsan sen de tok karna ic canim. neden dert ediyorsun ki kendine.

yani sadece geçiş olması yeterli değil öyle mi

gecmis olsun kuzum o nasil bir sey oyle ya.. gercekten dayanikliymissin ama inan korku filmi gibi okurken kasildim, seni dusunemiyorum. ama bunlar hep iyiye isarwt olsun. bu isin sonu bir pozitif ile bitsin :)

kopardın beni yalnız ilk iğnemi vuruldum dün bir yola girdim bende iğneli aşılamaya başladım , iğneyi vurunca minik bir bulantı oldu 3 gün daha vurup haftasonu doktora gidicem , duygusal gel gitler yaşıyorum huyumda böyle pis bir huy.
işe gidip gelirken biraz izin alıcam mecburen günlük kontrollerde..aşılamadan sonra o gün izin alayımmı daha gerçi yolun başındayım ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…