İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Ay yok kiiiz.nerdeeeee. bi hamile kalsam hemen burdan yazivercem. Is yogunlugu olustu. Nefes alamaiyorjm. Sizler nasilsinjz? Var mi topigimizden guzel haber?
Var evet dennisgo transfer oldu 21inde ogrencez insallah tuttu.. panic de asilama yarin saat 6da.
Senden de guzel haberler bekliyoruuuz.

Var evet dennisgo transfer oldu 21inde ogrencez insallah tuttu.. panic de asilama yarin saat 6da.
Senden de guzel haberler bekliyoruuuz.
Insallah cnm dabenim kist ufalmis opmakla birlikte gitmemidti regl d9neminde. Sanirim dayumurtlama olmadi. Biz yine lambadayi eksik etmedik tebi. Esegi saglam kaziga baglamak gerek
Bu bi isaret olsa gerek calismalara baslayin diyorr senin bat ne zaman calistiniz insallah sikica:)
Evet bana da oyle geldi. 30 yillik sarki, 30gunde bir bile denk gelmem.radyoda. kesin bi isaret
Bu arada lyly nrde acep?

Bu işler biraz da kısmet benim 10 yaşında bir oğlum var.Annemin arkadaşıyla aynı anda dönemde hamilelik yaşamıştım. O zamanlar kendisi 45 yaşındaydı.Ve hiç bir yönteme başvurmadan kendi kendine hamile kalmıştı.Simdi kocaman oldu çocuğu.Umudu elden bırakmamak lazım.Ben de şimdi ikinci yi düşünüyorum ama henüz bir gelişme yok.Nasipten ötesi yok

Valla bilmiyorum iki defa etiketledim ama yok..:/

3000 mi seninki çok olmuş kuzu ya. olsun neyse bebe daha iyidir :)

He valla tuzluymuş yav bu işler :)
300 muayene
420 (6 adet Fostimon iğne)
340 (2 adet Cetrodite iğne)
120 (2 adet çatlatma iğnesi)
400 (laboratuvar sperm yıkama ücreti)
1500 (aşılama ücreti)

Daha 14 adet progesteron iğnesini almadım.

simdiden bol şans canim. sende pihtilasma sorunu olmadigi halde corasprin mi verdi? igneler gobekten mi kendin mi vuracaksin..

Evet sorun olmadığı halde verdi. Pıhtılaşma testi yapılmasaydı ya da sonuç daha çıkmasaydı kan sulandırıcı iğne verecekti. Sonuçtan sonra iğneye gerek yok Coraspin önlem için yeterli dedi.
Progesteron iğnelerini göbekten yapacam gene evet yani sanırsam :/ Çünkü aksi bi şey söylenmedi. Deri altı enjeksiyon iğneleri verdi 14 tane. Normalde günde 3 tane hapını içmemi söylerdi.
Değişik şeyler deniyo bu sefer aşılamada. Gonal F 75 oldu Fostimon 75. Progesteron hap oldu iğne. Ovitrelle oldu hatırlamadığım başka bi marka. Bi tek Coraspin aynı :))

Canim progesteron igne kalcadan yapiliyor gobekten degil

Ilaclari uyguna getircek eczaci yokmuydu sanki oyle bisiyler okumustum burda..yok muydu oyle bi sansin? Seheryildizi da uyguna halletti gibi.. neyse caniniz sagolsun olsun tutsun da insallah...giden paraniz olsun kuzu.

Ilaclari uyguna getircek eczaci yokmuydu sanki oyle bisiyler okumustum burda..yok muydu oyle bi sansin? Seheryildizi da uyguna halletti gibi.. neyse caniniz sagolsun olsun tutsun da insallah...giden paraniz olsun kuzu.

Benim iğneleri direkt doktorum kliniğinde kendi veriyor. :)
Eczanede de internette de aynı fiyattı zaten emaan. :))

Canim progesteron igne kalcadan yapiliyor gobekten degil

Haydaaa.. E o zaman niye ayrıca 14 tane minnak insülin iğnelerinden versin ki doktor?
Arada denk geliyodum forumlarda yumurta gelişimi için verilen iğneleri kimisi kolundan kimisi göbeğinden kimisi kalçadan yapıyomuş. Bu da öyle fark etmiyo olabilir mi acaba?
Yarın iğnenin prospektüsüne bakarım bi. Adını bile hatırlamıyorum reçete arabada kaldı. Ya da sorarım direkt daha pratik olur :))

Cok sasirdim canim biz her aksam acil de gidip vuruluyorduk bir arkadasla. Tup bebek forumundaki arkqdaslar da gidip vurduruyodu hic gobekten vurulani duymamistim. Belki senin ignelerinin baska bir ozelligi vardir. Kendin yapacaksan daha kolay tabi ugrasmazsin bizler gibin:)

Tabi tabi sen sor.. kesin olsun.. ayy sinir oluyorumm sen demeden bisey demeyen doktorlara.. size kayinvalidemden bahsetmedim. Hasta dizinden ameliyat olmustu daha once.. neyse sonra damar tikanmis incelmis ameliyat riskli diyorlar. Ilacla deneyelim diyorlar ilaclar mide kanamasi yapiyor bir 4 gunde oyle yatiyor.. insan bi mide korumasi vermez mi.. simdi verdiler kan sulandirici yapiyorlar bi suru de ilac verdiler.. carsamba durumu belli olacak bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…