İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

bekliyorlar bakalım uygun zamanı çok üzgünüm.. sağlık olsun..

ben de çok uzuldum nedense sacma sapan her ay bu defa olacak dıye umutlanıyorum, nasılsa sorun yokmus neden olmasın dıye, ama yıne gol degıl yıne gol degıl, saglık olsun Allah sevdıklerımıze saglıklı uzun omur versın, ne yapalım vermek ıstemıyor demek :(

ben de çok uzuldum nedense sacma sapan her ay bu defa olacak dıye umutlanıyorum, nasılsa sorun yokmus neden olmasın dıye, ama yıne gol degıl yıne gol degıl, saglık olsun Allah sevdıklerımıze saglıklı uzun omur versın, ne yapalım vermek ıstemıyor demek :KK43:
evet her ay dolu bir ümitle ya bu ay o aysa deyip umutla bekliyoruz sonu hüsran oluyor ... elbet zamanını bekliyor diyelim biz:)

Ilaclari uyguna getircek eczaci yokmuydu sanki oyle bisiyler okumustum burda..yok muydu oyle bi sansin? Seheryildizi da uyguna halletti gibi.. neyse caniniz sagolsun olsun tutsun da insallah...giden paraniz olsun kuzu.
seheryıldızı ben mi oluyorum acaba:)) Doktorun anlaşmalı olduğu eczaneden uyguna almıştım. Doktorum 1500 aşılama ücreti almadı, tek çeşit iğneydi bir de. 830 TL ye mal oldu, kişiye göre tedavi en doğrusu zaten.

seheryıldızı ben mi oluyorum acaba:)) Doktorun anlaşmalı olduğu eczaneden uyguna almıştım. Doktorum 1500 aşılama ücreti almadı, tek çeşit iğneydi bir de. 830 TL ye mal oldu, kişiye göre tedavi en doğrusu zaten.
ayyy adını kullanmak istemedimdi, hani belki istemezsin diye:) yıldız yel karışmışş ay bu ihtiyarlık bunama mı başladı nedir :D ama neyse uyguna geldiğini doğru hatırlamışım.. :KK48:

Tabi tabi sen sor.. kesin olsun.. ayy sinir oluyorumm sen demeden bisey demeyen doktorlara.. size kayinvalidemden bahsetmedim. Hasta dizinden ameliyat olmustu daha once.. neyse sonra damar tikanmis incelmis ameliyat riskli diyorlar. Ilacla deneyelim diyorlar ilaclar mide kanamasi yapiyor bir 4 gunde oyle yatiyor.. insan bi mide korumasi vermez mi.. simdi verdiler kan sulandirici yapiyorlar bi suru de ilac verdiler.. :sinirli: carsamba durumu belli olacak bakalim.
Çok geçmiş olsun, bir tarafı iyileştireyim derken diğer tarafı hasta ediyorlar zaten

ayyy adını kullanmak istemedimdi, hani belki istemezsin diye:) yıldız yel karışmışş ay bu ihtiyarlık bunama mı başladı nedir :KK70: ama neyse uyguna geldiğini doğru hatırlamışım.. :KK48:
Takılıyorum ya, hiç önemli değil tabiki. İsim için demedim de seheryıldızı dedin ya ona güldüm:) evet hafıza süper maaşallahhh:)

Ahaha deli ya. Gız embriyo sağlıklıysa progesterona gerek yok zaten diyo elin avrupalısı. Vücut kendisi ayarlıyo yuvasını diyo. Hem erken dönemde kullanımının bebekte bazı yan etkileri olabiliyo deyola. Kutay Bey'e sordum o da tüp bebek dışında kullanılması saçmalık diyo. Bari hapını vereydi, iğnesi nerden çıktı anlamıyom. Yarın unutmazsam sorguya çekecem doktorumu. :)
Ben de aşılama sonrası progestan verecek misiniz diye sorduğumda, şu aşamada hayır, hele bir olsun, tutsun o zaman bakarız, tekrar eden kayıplarda kullandırıyoruz demişti.

Çok geçmiş olsun, bir tarafı iyileştireyim derken diğer tarafı hasta ediyorlar zaten
Cok haklisin.. kombine halledemiyorlar mi ya?
Oyle bi hap yapsinlar ki nerde ne varsa gotursun gitsin... basin agriyor karnin agriyor ilac iciyorsun orayi geciriyor mide agrin basliyo:/
Cok sagol insallah iyi olsun.

Isim cok bu ara bizim 20 senelik ymm degisti bu biraz kıl. Karsi inceleme icin evraklar istiyor. Yanindaki kiza da sinir oldum benle muhatap aslinda mudure atmis istekleri.. seheryeli77 seheryeli77
ah o kraldan cok kralcı cok bılmısler, ymmlerin kendı ukalalıkları ayrı, calısanlarının ukalalıkları apayrı :( hıc sevmem topunu bırden

ah o kraldan cok kralcı cok bılmısler, ymmlerin kendı ukalalıkları ayrı, calısanlarının ukalalıkları apayrı :KK43: hıc sevmem topunu bırden
eskisi çok iyiydi ehh artık bizi de bildiğinden gözü kapalı mührü basardı... hayır bir de bişiy bildikleri yok.. hele teknolojiyle son programlarla ilgili hiç bişey bilmiyorlar.. bize de gelirdi bundan öncesinde cevaplar geçerdim... bu senelik faturalar adedi nosu kdvsi bilmemneysi.. adresleri telefonları.. ayrıntılı mizanı bilançosu gelir tablosu zırtı vırtı ayyy bınaldım yeminlen :D

Isim cok bu ara bizim 20 senelik ymm degisti bu biraz kıl. Karsi inceleme icin evraklar istiyor. Yanindaki kiza da sinir oldum benle muhatap aslinda mudure atmis istekleri.. seheryeli77 seheryeli77
Aaaa öyle mi, neden değiştirdiler, bir sorun mu yaşandı, yetersiz mi geldi. Karşıt incelemelere sinir oluyorum :) Seninle iletişimi varsa neden müdürüne atıyor şikayet eder gibi, hiç hoş bir davranış değil. Boş ver sıkma canını, her yerde çıkıyor maalesef.
Benim ymm olmak için sürem doldu aslında 2005 aralık ayında SMMM ruhsatımı almaya hak kazandım ama hem kullanmayacağım için aidat ödemeyeyim hem ruhsata istedikleri gereksiz para için geç aldım, ve ruhsat alma tarihi geçerliymiş. Yoksa gelirdim ben :)
Bağımsız denetçi sınavına hazırlanıyorum ben de, mayıs ayında.

Aaaa öyle mi, neden değiştirdiler, bir sorun mu yaşandı, yetersiz mi geldi. Karşıt incelemelere sinir oluyorum :) Seninle iletişimi varsa neden müdürüne atıyor şikayet eder gibi, hiç hoş bir davranış değil. Boş ver sıkma canını, her yerde çıkıyor maalesef.
Benim ymm olmak için sürem doldu aslında 2005 aralık ayında SMMM ruhsatımı almaya hak kazandım ama hem kullanmayacağım için aidat ödemeyeyim hem ruhsata istedikleri gereksiz para için geç aldım, ve ruhsat alma tarihi geçerliymiş. Yoksa gelirdim ben :)
Bağımsız denetçi sınavına hazırlanıyorum ben de, mayıs ayında.
Daha doğrusu emekli oldu.. artık ymmlik yapmıcakmış.. kulağı çınlasın:)
evet hiç hoş hareket değil.. bir ara yoktum ya o arada bulamadı belki ondan mı ona attı bilemedim aman neyse dediğin gibi can sıkmaya değmez.
bir de kargo müdüremiz var o da benle muhatap olmak istemedi, müdürüm sağolsun bunu sinemle hallediceksiniz dedi bana aktardı :KK45: onu da değiştirdik şükür :)
ayy ne güzel olardı.. ol valla süper olur :) 3 de büyük firma kaptın mı sırtın yere gelmez..
kendisi de ankara değil şehir dışı, münasebetsiz zamanlarda gelir falan.. bir gıcık bir uyuz :) neyse ki burada değil.

Back