Teşekkür ederim canım umarım güzel haber alırım 11 gün sonra :)dennisgo umarım guzel haberler alırsın, inşallah
Aa idrar testini ne zaman yapiciiz:))Teşekkür ederim canım umarım güzel haber alırım 11 gün sonra :)
Ne zaman çıkar bilmiyorum ama ilk kandan sonra olabilir sanırım. Şimdilik doğaçlama takılıyoruz 18 Mart’tan sonra ruh halimize göre bir gün seçeriz :)Aa idrar testini ne zaman yapiciiz:))
Elinde bol test var mi kuzum?:)Ne zaman çıkar bilmiyorum ama ilk kandan sonra olabilir sanırım. Şimdilik doğaçlama takılıyoruz 18 Mart’tan sonra ruh halimize göre bir gün seçeriz :)
ben onu tedavi oncesi oncesi hucre yenilenmesi ve dna hasarlarina iyi geliyor diye kullaniyordum. gebelik olussun tutunsun diye degildi ama birakayim en iyisi. doktor folik asit ve d vitamininden baska bir sey onermedi cunku
Bir tane var galiba o da erken gebelik değil. Alacağız artık yapacak bir şey yok :)Elinde bol test var mi kuzum?:)
Ben de bırakayım en iyisi kafam rahat olur.. teşekkürler uyardığın için bugün itibariyle bıraktım gitti :)Evet ben de kullanıyorum 7 aydır. Doktorum gebelik gerçekleşene kadar bırakma antioksidanlarını diyo ama gebelik sırasında kullanımı konusu belirsizmiş.
erken gebeliğe gerek yok canım alma boş ver.. 19unda idrar testi yapalım biz normalinden.. inşallahh hamilesindir... 1 hafta var ayyyBir tane var galiba o da erken gebelik değil. Alacağız artık yapacak bir şey yok :)
hayırlısıyla çok güzel sonuçlanır inşallah, dualarım seninle canımkizlar
5. gune iyi kalite bir embriyo gelmis ve transfer oldu.simdi eve geldim. 21 martta sonuc ogrenecegiz artik :)
Teşekkürler canım 10 gün sonra güzel haberi veririm umarım :)hayırlısıyla çok güzel sonuçlanır inşallah, dualarım seninle canım
hadi inşallahh ayy aranız da çok az olacak gün olacak dennisle süper olsun her şey:)Selam kızlar. 22 ve 20 milimlik iki yumurta için iki tane çatlatma iğnemi yaptılar. Yarın akşam 6'da aşılanıyorum. Rahim inceliği de iyiymiş.
Ayrıca yarından itibaren 14 gün boyunca yapmam için progesteron içeren iğne verdi ve tabii yine Coraspin. Aşılamayı sağlama alalım dedi. Hiç aklıma yatmıyo ama neyse, yapalım bakalım iğneleri nolacak. :/
Umarım canım. Ben bu ay serbest bıraktım yumurtaları canım:) Doktorum da sorun yok, dinlenin bu ay, iğnelerin etkisi devam eder zaten bu ay da, günaşırı birlikteliklere devam dedi. Haftaya cumartesi aşılama ayından kist oluşmuş mu diye kontrole gideceğim.Evet haftayapanic_attack da bana katılacak beraber beklemeye başlayacağız bahar bebelerini :) umarım güzel haberler veririz önce ikimiz sonra da sizler. Sen bu ay başlamaya karar verdin değil mi? Ankara ya gideceğin için ertelemiyorsun.
Çok heyecanlı kuzum yaa, hayırlısı, bekliyoruz güzel haberlerinizi, bahar gelsin topiğimize :)Selam kızlar. 22 ve 20 milimlik iki yumurta için iki tane çatlatma iğnemi yaptılar. Yarın akşam 6'da aşılanıyorum. Rahim inceliği de iyiymiş.
Ayrıca yarından itibaren 14 gün boyunca yapmam için progesteron içeren iğne verdi ve tabii yine Coraspin. Aşılamayı sağlama alalım dedi. Hiç aklıma yatmıyo ama neyse, yapalım bakalım iğneleri nolacak. :/
hadi inşallahh ayy aranız da çok az olacak gün olacak dennisle süper olsun her şey:)
Hadi bakalım dualarımız seninle. progesteron yağlı bir iğne olduğu için baya ağrı yapıyor. Öncesinde elinde ya da göğsünde ısıtmanı tavsiye ederim. Yabancı sitelerde hep öyle çözümler yazmışlar. çok ağrın olursa crino jel ile değiştiriyor doktor. Yani ben de öyle oldu ve hiç bi sıkıntı olmadı. 12. haftaya kadar kullanmıştım jeli.Selam kızlar. 22 ve 20 milimlik iki yumurta için iki tane çatlatma iğnemi yaptılar. Yarın akşam 6'da aşılanıyorum. Rahim inceliği de iyiymiş.
Çok heyecanlı kuzum yaa, hayırlısı, bekliyoruz güzel haberlerinizi, bahar gelsin topiğimize :)
Hadi bakalım dualarımız seninle. progesteron yağlı bir iğne olduğu için baya ağrı yapıyor. Öncesinde elinde ya da göğsünde ısıtmanı tavsiye ederim. Yabancı sitelerde hep öyle çözümler yazmışlar. çok ağrın olursa crino jel ile değiştiriyor doktor. Yani ben de öyle oldu ve hiç bi sıkıntı olmadı. 12. haftaya kadar kullanmıştım jeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?