- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Esinin sperm testi ile tedavine destek vermesine sevindim inşallah güzel haberler alırsın sperm testinde sorun çıkmazsa yumurta takibi ile sonuç alırsınız tez zamanda inşallah altı ay dene yumurta takibini olmazsa tüp bebek düşün derimmerhaba kızlar yine nick değiştirdim bebegim2019 idi, değişiklik iyi olur dedim .,)) neyse bizde sperm testi için doktora gidicez eşim birden kendisi istedi yumurta takibi bile yaptıramıyordum test eksikliğinden, ve bu ay bende gidişata göre doktorda ya aşılama ya da nasıl bir yol çizmeliyiz ona karar vericez , geçen ay 26. gün olmuştum bugünlerde bekliyorum biryandan da aşılama ve tüp bebek araştırıyorum , doktorlara bakıyorum v.s..bakalım hem özele hem de devlet hastanesine kontrol olmak amaçlı randevu aldım .. burayı bu aralar hep takip ediyorum ve yaptığım tek şey zeytinyağında incir yemeye başladım büyük başarı :)) Allah yar ve yardımcınız olsun beklemek sabır etmek zor bişeymiş her ay belirti ararken artık bıraktım belirti hikaye bir yanım çok ümitli bir yanım geç mi kaldım diyor birkaç ay sonra 39 oluyorum 2 yıllık evliyiz
çok çok teşekkürler güzel dileğin için.. altı ay deneyim diyorum ama okadar bekleyemeceğim yaş baya ilerliyor birkaç aydır deniyorum olmadı sebebi de varsa öğrenelim bu konu bu sene benim için hayati önemde anlayacağın :) zeytinyağında incire başladıysam bende gözümü karartmışım :) kokusu beni bitiriyordu onada alıştım.Esinin sperm testi ile tedavine destek vermesine sevindim inşallah güzel haberler alırsın sperm testinde sorun çıkmazsa yumurta takibi ile sonuç alırsınız tez zamanda inşallah altı ay dene yumurta takibini olmazsa tüp bebek düşün derim
Hamile kaldın mı???????Aminn canım :)
yok canım nerden çıkardın:) bata 1 var dedim sadece..Hamile kaldın mı???????
Icine dogmustur insallah.. niye oyle sordugunu merak etmedim degil:)Hamile kaldın mı???????
e2 düşük çıkmış de mi. ya dr a soruyorum normal diyo üç ay önce ölçtüler 15'ti. şimdi 20. ama bakıyorum alt sınırın bile altında.Bakalım ne diyecek doktor E2 düşük çıkmış çünkü. Bana doktorun tüp bebek tedavisi önerirken ki tavrı, ama o nedenle ama bu nedenle olmadı şu ana kadar vücut kaliteli yumurta üretiyorlar değerlendirelim olmuştu hormonlarda hala bir sorun yok ama yumurtalıklarımın tüp bebek tedavisindeki performansım bana hiç testlerle uyumlu gelmiyor. İlk tedaviler ilaç kaynaklı sorunluydu ama doğru olduğu düşünülen tedavide de elde edilen yumurta sayısı az. Toplama öncesi e2 değerim 1584 müş ama gel gör ki üç tane olgun yumurta çıktı. Testlerle somut gerçekler çok da uyumlu gitmiyor diye düşünüyorum.. tüp bebek tedavisi stresli maliyetli ama bazı sorunlar da tedavi esnasında anlaşılıyor gibi geliyor bana. Bu açıdan da önemli sanki.
e2 düşük çıkmış de mi. ya dr a soruyorum normal diyo üç ay önce ölçtüler 15'ti. şimdi 20. ama bakıyorum alt sınırın bile altında.
bende adet 25. gunde 236 e2 bana normal demıstı doktor, hatta cok ıyı demıstı 1584 e gore cok dusuk degıl mı ya, kaç olmalı kiHormon testinde aşırı düşük veya aşırı yüksek olmayan değerlere takılmayın diyo benim doktor.
Yarın guzel haberlerini alırız inşallahUmarım benim de seninki gibi sonuçlanır canım. Yarın haber verecekler bana da bekliyoruz bakalım. Şimdilik sakinim bugün aramayacaklarını bildiğim için. Yarın sabah benim için güzel bir gün olur umarım :)
Tüp bebekte Dr yumurlamada yumurta başına 200 olmalı dedi seninki doğal süreçte olduğu için normal arkadaş yumurtalık uyarıldığı için çok yumurtası oldu ondan 1500lu değer çıkarbende adet 25. gunde 236 e2 bana normal demıstı doktor, hatta cok ıyı demıstı 1584 e gore cok dusuk degıl mı ya, kaç olmalı ki
Canım herşey normal ise 6aya alırız güzel haberleriniçok çok teşekkürler güzel dileğin için.. altı ay deneyim diyorum ama okadar bekleyemeceğim yaş baya ilerliyor birkaç aydır deniyorum olmadı sebebi de varsa öğrenelim bu konu bu sene benim için hayati önemde anlayacağın :) zeytinyağında incire başladıysam bende gözümü karartmışım :) kokusu beni bitiriyordu onada alıştım.
tüp bebek tedavisinde birden fazla folikül geliştiği için daha yüksek oluyor bu dönemde sanırım.bende adet 25. gunde 236 e2 bana normal demıstı doktor, hatta cok ıyı demıstı 1584 e gore cok dusuk degıl mı ya, kaç olmalı ki
Umarım canım heyecanla bekliyorum ben de :)Yarın guzel haberlerini alırız inşallah
Evet aynen ama değerle uyumlu bir toplama da olmadı sonuçta bende. Neyse sonuçta lazım olan kaliteli bir embriyo umarım onu da bu süreçte buluruz :)Tüp bebekte Dr yumurlamada yumurta başına 200 olmalı dedi seninki doğal süreçte olduğu için normal arkadaş yumurtalık uyarıldığı için çok yumurtası oldu ondan 1500lu değer çıkar
panic_attack can09e Progesteron seviyesi 3. gün ve adet öncesi testte kaç çıkması gerkiyor?
Bu arada titreşim var demiştin uterusta bişey çıktı mı merak ettim. İnşallah hamilesindir. Daha önce hamile kalanlarda tekrar hamile kalma oranı daha yüksekmiş.
Teşekkürler
Hamile kalabilmek için belli bir aralık isteniyor diye biliyorum. O nedenle klomid artı progesteron veriliyor genelde. Bir araştıralım bunu. Balstocyst onun sayesinde tutunuyor.Hiç bilmiyorum kuzum. Hiçbi doktor istemedi çünkü. O konuya hamile kalabilirsem giriş yaparım :)
Prosgesterona adette bakilmiyor diye biliyorum.. gebeyken de 10muydu 20miydi neydi onun ustunde cikmasi isteniyor.. prolaktin olabilir mi dedigin..panic_attack can09e Progesteron seviyesi 3. gün ve adet öncesi testte kaç çıkması gerkiyor?
Bu arada titreşim var demiştin uterusta bişey çıktı mı merak ettim. İnşallah hamilesindir. Daha önce hamile kalanlarda tekrar hamile kalma oranı daha yüksekmiş.
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?