- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
Ben hiç sevemedim ya bu avokadolu. Daha doğrusu bir tat almıyor. Tatlı mı tuzlu mu, meyve mi sebze mi bilemedim :) ilk tüp bebek tedavisinde her gün ikincide ara ara bu defa hiç yemedim. Bu defa zaten faydalıdır diye ağzıma bir şey atmadım. Canım isterse yedim canım istemezse yemedim :)hala adet olmadim
dennisgonun dedigi gibi yunusagini bulmazsan sorun yok oyle yapinca yumusuyor . tek tek elleyip almana da gerek yok uzeri kararmis olanlar genel de yumusak oluyor. bir tanesi cok geliyor gün de yarım yesen yeterli. ben zeytinyağini cok sevdigimden iki corba kasigi kadar koyuyorum avokadoyu iyice ez catalla, birazda limon sık, ben tuz da atıyorum cok seviyorum öyle tadina doyum olmuyor yedikce yiyesin gelir seversin:))) hem yumurta kalitesine hem sayisina hem kadin rahmine cok iyi geliyormuş. bir kac ay duzenli kaliteli yumurta yapsa vucudun ha bir de doktorun sana kan sulandirici da vermisti degilmi!!!!!duzenli kullansan ahh ah senella ne diyim sana ben
Benim yumurtalar saatli bomba. İki kez önden giden yumurta nedeniyle toplama yapılamadı. Hani incir kürleri, bal tarçın çörek otu falan yapılır ya yumurta için; ben normalde bayılırım gece kestane balı ve tarçınlı süt içmeye.. Tedaviden bağımsız sevdiğim bir şeydir yani. bu ay kazayla yumurtalar gelişir diye onu bile içmedim :) sadece tedavideki ilaçların etkisi ile birşeyler olsun istedim.zeytin yagiyla birlikte tuketildigin de daha etkili sanirim. ikisini birlikte tuketen kadinlarda tup bebekte 3,4 kat basari, ve duzenli tuketen kadinlarda kaliteli yumurta daha fazla elde etmisler. tedavin hayırlı olsun insallah guzel sonuclarla noktalarsin. ben de bir kac ay sonra türkiye gidip baslicam tüp bebege.
Bakalım umarım sonuç iyi olur. Türkiye de hangi merkezde yaptıracaksın karar verdin mi? Çünkü bazı yerler işi ticarete dökmüş gibi sanki. İyice araştırmak lazım.